MC_G Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Някой знае ли коя е песента от този клип ? http://vbox7.com/play:773bc40d Пишете на ЛС мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Драги съфорумници искам да попитам дали някой е намерил някъде новата песен на Ревю - 200? Доста време я търся, но само клипове намирам, а ми трябва в мр3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Download забравих да споемна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 А, здравейтьеееее! С един приятел вече втори ден се опитваме да намерим една песен, ама без резултат, идиотите от клипчето приказват прекалено много и малко се разбира от текста, а това, което сме разбрали и го напишем в гугъл не ни върши работа, та... помощ? Клипче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uCnaH4eTo` Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 (edited) Здравейте, искам да пипитам за една песен .. незнам точно какво се пее но както дочух се пееше Rock down to the.. ili Fuck down to the.. Пее е мъж на английски забавня някфа дано ми помогнете ще съм ви супер благодарен! Накрая на песента последната 1 мин някъде пее забавено. Edited January 18, 2010 by uCnaH4eTo` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Здравейте, искам да пипитам за една песен .. незнам точно какво се пее но както дочух се пееше Rock down to the.. ili Fuck down to the.. Пее е мъж на английски забавня някфа дано ми помогнете ще съм ви супер благодарен! ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uCnaH4eTo` Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 ? Друга е не е така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Харесах си една песничка,но тия от ММ не написаха на кой е и как се казва,аз пък от текста си спомням само нещо от сорта "don't think about my shoes" , щото ботушите и бяха много странни наистина. В клипа една мацка с червена рокличка и дълги,черни ботуши се разхожда из един апартамент и една химикалка се вдига сама във въздуха по дно време,после и с телефонната слушалка така, после с босите си крака стъпваше в паднали есенни листа,някви ей такива... Ще почерпя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uCnaH4eTo` Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Искам да питам за още една песен как се казва от тоя клип http://vbox7.com/play:f177cccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Одеве в един магазин чух една песничка, която ми е много позната и стара, но не знам как се казва. Не мога да определя точно езика, на който се пее (прилича ми на арабски, но не съм много сигурна), но в припева се танъника нещо като "ааа-а-а (1-2сек пауза) баееу, баееу, което се повтаря няколко пъти. Иначе мелодията е ритмична, леко бърза - тип хаус... Дано някой се ориентира какво говоря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 2:40 това от кой парцал е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Of Sins and Shadows Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 не е от нея нали от одеве е слушам...питам за набиранията от 2:40мин. 22:58 < ZGAN> 2:50 тва от кои трак е някои знае ли ?23:26 < liquid> ZGAN Out of the Ashes mislq 23:29 < ZGAN> nash ot neq e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Одеве в един магазин чух една песничка, която ми е много позната и стара, но не знам как се казва. Не мога да определя точно езика, на който се пее (прилича ми на арабски, но не съм много сигурна), но в припева се танъника нещо като "ааа-а-а (1-2сек пауза) баееу, баееу, което се повтаря няколко пъти. Иначе мелодията е ритмична, леко бърза - тип хаус... Дано някой се ориентира какво говоря Snap - Rame? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Snap - Rame? Ех, благодаря ти много! Зарадва не само мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 (edited) Преди 20 минути по NRJ пуснаха едно ретро парче, нежен женски вокал. Пее припева на италиански, а другото на английски? _____________ Не е > Gina G - Ti amo Loona - Baila mi ritmo Edited January 31, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 (edited) Коя е песента в края на рекламите на Big Brother Family? http://vbox7.com/play:bbd1946a Ее, голям съм гъз намерих я току що - Щурците-Фотоапаратът Edited January 31, 2010 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 (edited) Ето откъс - да знам, че името се чува ама нито в колата го чух добре, нито на записа с телефона (съжалявам за качеството) > Sound clip 10.wav _______________ HighLand - Bella Stella е парчето! Edited February 1, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Тази Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 10x и аз я намерих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego1234 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Търся ретро песен , в която се пее нещо от рода на : come on and get it on come on and get it on let's move your body to the rhythm of the beat явно не е точно това понеже като я търся в google не излиза такава , но със сигурност е нещо подобно , ако някой се сеща моля да ми помогне . Благодаря предварително . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=S4E0CB2sGIQ Втората песничка от 1.25 до края Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=S4E0CB2sGIQ Втората песничка от 1.25 до края Triple Seven - Been Around Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Завъртяла се е по музикалните канали една песен с една бяла мацка. Стила на клипа е червената шапчица. Тя е там с една червена перелинка и ся въртят около нея някви типове със маски на вълци. Мисля, че й партнираше Timbaland, но може и да се бъркам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Абе има едно денс парче, дето танцьорите са облечени като лисици и си денсят в една алея. Ново е парчето. Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts