Water4o_bg Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 (edited) Търся една песен, но нямам никаква идея какво пеят.. един рапира и една жена пее на припева, нова е в момента е пускат по радиата.. :?? Намерих е, мерси все пак! http://www.youtube.com/watch?v=bm61weFrK4c Edited November 26, 2009 by Water4o_bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 (edited) Как се казва песничката от House M.D. 6x07? Накрая, когато Камерън напуска Чейс... Пее се нещо си : "I don't wanna know". Edited November 26, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Как се казва песничката от House M.D. 6x07? Накрая, когато Камерън напуска Чейс... Пее се нещо си : "I don't wanna know". Jets Overhead "Where did you go" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 (edited) Много, много благодаря Леле, уникална песен. А да знае някой откъде да я сваля? Или да ми я изпрати на gal4enceto@abv.bg. Ще съм още по-благодарна! Edited November 27, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
torbalan Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 някой случайно да има песни на кют акюз(имаха 3-4) и феликс атрокс (2 бяха) :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 търся нещо като испанска песен , мъж пее и се споменава в припева името Анджелина или Анджелика ... ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 не , почва с китара , и по акцента до колкото си спомням си е кореняк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Дааам възможно е дам. Едно сетче си търся аз знам как се казва ама безплатно от никаде немога да го открия и съм сигорен че и никой от вас го няма. Мисля че бг тата сме назад с тази музика а ? Но незнам ако не съм прав опровергайте ме де. DJ Pi - Trance Empire Volume 01 [2003] Благодарен ще съм ви вярвам във вас и знам че този е правилния форум.....Е в един от двата случая ще съм прав а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOMPY Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 ЗДРАВЕЙТЕ днес вечерта един много специален човек има рожден ден и ще го празнуваме в ресторант но в ресторанта нямат песента "happy birthday to you " някой може ли да ми помогне , защото като се опитам да я намера в нета ми излиза само сашка васева и подобни много е важно и ще съм много задължен благодаря ви предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 ЗДРАВЕЙТЕ днес вечерта един много специален човек има рожден ден и ще го празнуваме в ресторант но в ресторанта нямат песента "happy birthday to you " някой може ли да ми помогне , защото като се опитам да я намера в нета ми излиза само сашка васева и подобни много е важно и ще съм много задължен благодаря ви предварително! В датата я има във вариант, при който я пее мъж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOMPY Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 да ама е само 20 секунди това ли е оргиналът ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 да ама е само 20 секундитова ли е оргиналът ? Не мога да кажа дали това е оригиналът, но почти винаги нея пускат на рождени дни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4dn3zZz Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 (edited) Здравейте, търся една песен от едно клипче, която не мога да я намера, защото не чувам много добре 2 думи ..ако може някой да ми каже коя е, ще му бъда много благодарен. А ето и клипа http://www.movieset.com/deathwarrior/video...rrior---Trailer Едит : намерих си я Edited December 2, 2009 by m4dn3zZz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 (edited) Българска песен..пее се "Това е жена ми, ела ми го хвани..." Edit: Това е песента, намерих я! Edited December 6, 2009 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnz Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 http://vbox7.com/play:70ad858e&al=1&vid=1350919 Как се казва песничката, моля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuDo_89 Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Аз търся една песничка, малко ме съмнява да я знае някой ама все пак ето тук http://vbox7.com/play:e3ad636f започва от 1:38 до 2:23, търсих я по текста, но нищо не откривам, мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Някой знае ли как се казва remix-а на Calle ocho, в който има женски вокал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Аз търся една песничка, малко ме съмнява да я знае някой ама все пак ето тук http://vbox7.com/play:e3ad636f започва от 1:38 до 2:23, търсих я по текста, но нищо не откривам, мерси предварително Ravero & Dj Rob- You are the queen http://vbox7.com/play:70ad858e&al=1&vid=1350919 Как се казва песничката, моля Fat Joe- My livestyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 (edited) Дааам възможно е дам.Едно сетче си търся аз знам как се казва ама безплатно от никаде немога да го открия и съм сигорен че и никой от вас го няма. Мисля че бг тата сме назад с тази музика а ? Но незнам ако не съм прав опровергайте ме де. DJ Pi - Trance Empire Volume 01 [2003] Благодарен ще съм ви вярвам във вас и знам че този е правилния форум.....Е в един от двата случая ще съм прав а как бе брат винаги се намира, ама иска търсене dj pi - trance empire volume 01 Tracklist : 01 - Dumonde vs Lange - Memory (DJ Pi Stage Remix) 02 - The Digital Blonde - Gothica 03 - Marcos - Breakout (Euphonic Remix) 04 - Lost Tribe - Gamemaster 2003 05 - Mario Lopez - Where Are You (Classic Mix) 06 - DJ Marcky vs Leeroy - Magic Sunset (Hard Mix) 07 - DJ Attack - Brake Down (Extended No Voice) 08 - Unknown Source - Nadjanema 09 - Unknown Source - Tears Of An Angel 10 - Firewall - Sincere (Pulser Mix) 11 - DJ Ton TB - Electronic Malfunction (DJ Cor Fijneman's Outstanding Remix) 12 - Open-Mind - Good Night 13 - Orga vs Red 1 - Forever Ако не става, пиши да ти дам линк за слушане на мп3-ката и да си я рипнеш. Edited December 6, 2009 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnz Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 търся песничка с мъжки вокал пускали са я по VibeFM Request 629, пе е се нещо от сорта "Here i am...(нещо си), I See the light, the light in your eyes" :confused Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnz Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 търся песничка с мъжки вокал пускали са я по VibeFM Request 629, пе е се нещо от сорта "Here i am...(нещо си), I See the light, the light in your eyes" :confused Намерих я... Radio Killer - Voila [Dj Andi Remix] "Here I am. The future's bright. I see the light. The light in your eyes." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 stop,hey what's that sound everybody нещо си там... много е известна май се казва what's нещо ама не се сещам Help! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Имах навремето една плоча на Тодор Колев, та там имаше една песен, дето ставаше дума за писма, които си пишат сина и майка му на село.Имаше разни неща от сорта на: "Сине вече пет години... нямам вест от тебе... Живи ли сте баба, здрави ли сте? Имате ли бееебееееее? Мислех вече че си ни забравил и за село спомена оставил. Ти за нас щом си се сетил, мили сине, ние ти благодарииим..." Някой има ли я на MP3 на сносно качество? Никъде не мога да я намеря... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Ей,търся една песен,но незнам кой е изпълнява и как се казва.пускат е много често по радио Фреш,нова е.Знам,че в нея една жена пее на гръцки език.Пее се нещо ''агапи,агапи'',и т.н.Ритъма на песента наподобява като на песните на David DeeJay и на Play and Win.Aко някой може да ми помогне,ще съм му благодарен.Малко инфо дадох,но... Ей,търся една песен,но незнам кой е изпълнява и как се казва.пускат е много често по радио Фреш,нова е.Знам,че в нея една жена пее на гръцки език.Пее се нещо ''агапи,агапи'',и т.н.Ритъма на песента наподобява като на песните на David DeeJay и на Play and Win.Aко някой може да ми помогне,ще съм му благодарен.Малко инфо дадох,но... Намерих е.Inna - Feelo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 (edited) Някой знае ли коя е песента от рекламата на радио NRJ -> http://vbox7.com/play:502749cc едит: Благодаря и на двамата! Edited December 12, 2009 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts