kotora Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Търся една рок или метъл песен,не съм много сигурен кое от двете е,но по средата има една част със бас който много напомня на рекламата от з-рок когато се изреждат всички честоти.Слушах я скоро но не мога да си спомня името Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 оффф.. мъча се да се сетя 100 часа и ми е на езика и не мога, мислех, че беше нещо на culture beat, ама май не е.. и бтв е talk the same way ако е същата за която си мисля, но не можах да е намеря по текст.. таз песен ме тормози от година и нещо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Намерих Песента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 И как се казва и на кой е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 (edited) Току що чух края на една песен по Z-рок. "... не ме третирай като куче моето гърло всичко смуче не ме поглеждай из отзад живота ти ще стане ад ... " Търсих по текст, нищо не намерих. На черно фередже ми мирише, но не ми се рови из "творчеството" им. Edited August 22, 2009 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Търся една песен, наполседък я мускат по радио NRJ - Пее се My Angel и може би Desire ама не съм много сигурен, Като си я поръчват и викат само My Angel обаче нема такова животно в нета . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyro-maniac Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Слушах една песен по радиото стил R&B, блус, нещо подобно...единственото което помня от текста е нещо за Night Train, май имаше и припев на италиански (за това не съм сигурен). Напомня ми на мека версия на Slow Ride. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 http://bulgaria196.com/Twista.wma първото парче ако някой знае? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Тьрся 2 песни , често ги пускат по радио Energy , в едната мисля че се пее - you'v got the power can you feel the beat доста е ритмична и зарибяваща ако някой знае изпьлнителя или името не песента нека даде инфо 2-рата песен мисля че е ретро и в припева се пее - Do what you want you think by the ocean .... и тя е ритмична ако някои има идея за изпьлнител или заглавие нека сподели . tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Такааа търся една гръцка песен, която много въртят по радио Веселина. Пее се нещо от сорта на Pes mou den mou milas, но нещо не мога да я намеря никъде, нито като текст, нито като мп3... Някой ако се сеща, да даде жокерче. Песента е балада, много мелодична. Прилича на гласа на Dimitris Mpasis, но нищо не откривам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Такааа търся една гръцка песен, която много въртят по радио Веселина. Пее се нещо от сорта на Pes mou den mou milas, но нещо не мога да я намеря никъде, нито като текст, нито като мп3... Някой ако се сеща, да даде жокерче. Песента е балада, много мелодична. Прилича на гласа на Dimitris Mpasis, но нищо не откривам... Da ne e remix na STAVROS LIVYKOS - Skase? V neq se pee Poli milas, polla rotas, kati den pai kala me mas, poli milas ke me halas Sushto se seshtam i za Gia Sena na Pethano, tq e na Giasemis Giorgos. Ima podoben red - Πες μου τι θέλεις και αμέσως θα το κάνω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Песента е сравнително нова, чух я за първи път преди около 2 седмици. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Някой да знае как се казва песента от това клипче http://vbox7.com/play:478c80f1 , в песента се разбира,че пее don't cry don't cry little baby , гугъл нищо подобно на тази песен не открива , някой някаква идея? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 (edited) Та търся ето тази песен : ) edit: много ти благодаря! Edited September 4, 2009 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Та търся ето тази песен : ) Keba-Kukavica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 airis, за върпос в темата се натиска бутона , който се намира долу в дясно във всяка тема, а не се натиска бутона airis Ще ви бъда много благодарна, ако някой ми каже, къде да намеря една стара немска диско-хит песен, която в момента я чувам на рекламата на сериала Коломбо, така мисля, че беше. Тази песен беше хит 1980-1984 г. изпълнява се от немска група и припева и е - да да да. Чух я последно по горепосочената реклама. Моля за вашето съдействие. Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Ще ви бъда много благодарна, ако някой ми каже, къде да намеря една стара немска диско-хит песен, която в момента я чувам на рекламата на сериала Коломбо, така мисля, че беше. Тази песен беше хит 1980-1984 г. изпълнява се от немска група и припева и е - да да да. Чух я последно по горепосочената реклама. Моля за вашето съдействие. Благодаря предварително! Не успях да намеря тази реклама, но имам предположение: Boney M - Ma Baker? А ето и един рикуест от мен: http://www.vbox7.com/play:581682a1 все пак няма нито една думичка да се пее и не мога да се хвана за нищо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalgee Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Tърся този трак ако някои знае как се казва да пише плс !!! Tърся този трак ако някои знае как се казва да пише плс !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 (edited) Търся една песничка ,много я въртят по радио фреш ... бързичка такава и жена пее на италиански (май) ... нищо не разбирам от тоя език , за тва и не мога да кажа кво се пее ПП. Припева започва с 2-3 женски вокала дето припяват .. папапа ... папапапарапапапа па .. Edited September 10, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Чух едно парче, на което успях да препиша част от името, защото монитора беше явно зле свързан и сигнала беше ужасен. Успях да препиша "like a flapper". Поразрових се стабилно във нета и не можах да постигна резултат. Стила е електронен. House, Techno или и нещо от рода. Може би това не е името на песента, а някаква част от заглавието на файла, но само това съм успял да препиша. Ако на някой му говори нещо ще се радвам да ми помогне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Tърся този трак ако някои знае как се казва да пише плс !!! Tърся този трак ако някои знае как се казва да пише плс !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 От коя песен е тва: "Майка вика: Да не си забраиш чехлити!" ? Май е на Ъпсурт някоя обаче не мога да открия коя е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata122 Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Търся една песен от 90-те години в която се пее нещо от рода на "To My Life". Таэи част се пее в припева и се иэпълнява от жена. Мисля че жената пее само на припева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Търся една песен от 90-те години в която се пее нещо от рода на "To My Life".Таэи част се пее в припева и се иэпълнява от жена. Мисля че жената пее само на припева. http://vbox7.com/play:d764fb1d ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 tyrsq pesenta ot reklamata na globul.nai-novata koqto e. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts