INCINERATOR Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Не е тази ,нея не я въртят по радиата , а и си е изцяло техно/транс . Мисля че и по сити то сам е мяркал да е пускат чат-пат Търся една песен (рапче, по фреш съм я чувал) пее се "you are my number one" Мисля, че и Kanye West участва в нея, но не съм 100% сигурен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 http://vbox7.com/play:96cca48a#commentTopнякой знае ли ? Britney Spears - Break The Ice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Търся една песен (рапче, по фреш съм я чувал) пее се "you are my number one" Мисля, че и Kanye West участва в нея, но не съм 100% сигурен. http://vbox7.com/play:e104066d Не е тази песента която си постнал която търся Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Има една стара песен,пускат я на военните филми (екшъни и комедии).Примерно Сержант Билко. Пее се "Ridinn' along wit my automobil... My baby beside me on the wheel. I stole a kiss...и нещо си там... there's no, еди си кво, place to go" sr,но и текста не знам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
higherstate Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Здравейте, търся една песен, но не знам кой знае колко за нея.Пее я жена като по някое време се включва за малко и мъж.Характерно за песента е, че в нея има мн сходен музикален мотив с този от That's my name- Akcent. Ако някой се сети, ще черпя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 (edited) Edward Maya&Vika Jigulina - Stereo Love gecaaa Posted Today, 18:29 Има една стара песен,пускат я на военните филми (екшъни и комедии).Примерно Сержант Билко. Пее се "Ridinn' along wit my automobil... My baby beside me on the wheel. I stole a kiss...и нещо си там... there's no, еди си кво, place to go" sr,но и текста не знам wink.gif Chuck Berry - No Particular Place To Go Edited July 26, 2009 by [OMERTA]Italiano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
higherstate Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Това е, мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 кое е парчето хора, помогнете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 http://sportal.bg/news.php?id=186199 Тук на второ клипче някой ако може да ми каже коя е песента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 (edited) Много глупаво обяснение, ама: Видеото беше с една малка книжка, която се катери, катери, катери. И падна преди да стигне до заветната цел, после си късаше страниците и ги гореше, за да се стопли. Песента беше на някаква мацка, убийте ме, не мога да се сетя за име... Merci, merci, аз съм го гледала без звук, иначе щях да се сетя за песента. Edited July 27, 2009 by second.life.syndrome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 туй... http://vbox7.com/play:07c00540 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Хора, търся от известно време една swing песничка, която я пускат мн често в Петното (секи петък и събота) и има малко мъжки вокал, ама не помня кво се пееше Питах ги и те не знаят Някой, ако зарибява да ходи да партилясва там, сигурно знае за кое парче става въпрос щото е адски яко Да не е случайно Royal Crown Revue - Hey Pachuco, от саундтрака на Маската?! Култова песен от култов филм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 ако може някой да ми намери по-новите песни (от последните месеци) на Lil Wayne или Kanye West и да ми напише заглавията на ЛС или тук в темата, плийс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Търся една Бг песеничка "и пак си тук,не си доволен,не си човечен,не ме търси завинаги,не съм икона за себе си ден след ден" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Търся една Бг песеничка "и пак си тук,не си доволен,не си човечен,не ме търси завинаги,не съм икона за себе си ден след ден" Йоана-Не си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 песента от клипчето накрая на статията click Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z1baN Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 значи ако някой може да помогне ще съм много много благодарен. търся една песен,но не и знам името чух я в дискотека Лазур в слънчев бряг песента е руска с техно ритъм и се пееше нещо от сорта на "ra pa pa .. " .. сру за глупавото инфо но само това си спомням .. песента е много ритмична и мисля че и известна руска .. 10x предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Аз пък също ще дам тъпо обяснение на песничкато която търся! Може би ее леко и приятно хаусче, един мъжага само казва "..ахаа..." и се повтаря нали,после изведнъж една женичка се включва с нещо от сорта "till the......нещо си там ",ако правилно чувам. Ще се радвам ако някой се сети. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Аз пък също ще дам тъпо обяснение на песничкато която търся!Може би ее леко и приятно хаусче, един мъжага само казва "..ахаа..." и се повтаря нали,после изведнъж една женичка се включва с нещо от сорта "till the......нещо си там ",ако правилно чувам. Ще се радвам ако някой се сети. Благодаря. click ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Мелодията от рекламата по БТВ, когато рекламират филмите които ще дават по ГТВ... някой да се сеща? И още една песен, , как се казва това парче, че да си го намеря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 някой знае ли дали има качени ремиксите на тиесто от траковете които пусна в неделя и ако може някой да ми намери по-специално този трак track 12 песента от клипчето накрая на статията click Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 click ? неем,благодаря ти. Иначе това "аха",мъжът го пее с мн плътен глас,истински мъжки глас.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado8901 Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Ъъъъ песена от този клип е ? http://www.youtube.com/watch?v=_INZ6zEZOlI&feature=fvw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Ъъъъ песена от този клип е ? http://www.youtube.com/watch?v=_INZ6zEZOlI&feature=fvw И преди съм го казвал, сега пак ще го кажа: Гугле ис май френд! Когато чуеш някаква песен и не знаеш кой я изпълнява, отваряш гуглето и пишеш фрагменти от текста. http://www.google.bg/search?hl=bg&q=we...D0%B5&meta= Песента ти се намира във втория линк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 по Катра Фм има една песен пускат е доста често , прогресив хаус лекичък с вокал на жена , пее в припева I can't live without you ,i can't live without you,i can't live without your love....." От колко време се опитвам да се сетя на кой е и сега като си пуснах плей листата ... NOW PLAYING: Activ-Without you Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts