Divaka Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Whizzkids feat. Inusa Dawuda - Rumours ? Точно!Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 http://vbox7.com/play:a70540be интересува ме как се казва парчето от което дават откъс в началото преди да почне същинската Iwanna rock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 (edited) Търся една песен от лятото е,на припева се пее "Raaaaaaise Raaaaaais keep on ... " песничката е весела и я пускат по радиото Edited June 15, 2009 by VEKO_V Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Една песен слушах наскоро пееше я мъж и беше някъв електронен стил, но от текста помня само нещо Round and round and round Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 (edited) mika_89. Натиска се - намира се долу вдясно на екрана ти. Не се натиска Edited June 15, 2009 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Търся една песен от лятото е,на припева се пее "Raaaaaaise Raaaaaais keep on ... " песничката е весела и я пускат по радиото Ian Carey - Keep on Rising Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Ian Carey - Keep on Rising Мерси БРАТ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 (edited) Ами мисля, че това е босненски рап , едва ли знаете името на песничката. http://www.vbox7.com/play:8c3e97bb Edited June 17, 2009 by BokoBoko7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 (edited) Вчера чух една песничка по nrj, но не мога да я открия. Единственото, което ми се наби в слуха е: one, two, three, four и след това се повтаря на италиански: uno, duo, tre, quatro... стилът е нещо като рап, ако някой се сети да драсне edit: много благодаря Edited June 18, 2009 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Вчера чух една песничка по nrj, но не мога да я открия. Единственото, което ми се наби в слуха е:one, two, three, four и след това се повтаря на италиански: uno, duo, tre, quatro... стилът е нещо като рап, ако някой се сети да драсне Pitbull - I Know You Want Me (Calle Ocho) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Ами мисля, че това е босненски рап , едва ли знаете името на песничката. http://www.vbox7.com/play:8c3e97bb Пич извади много голям късмет. Врътнах 2-3 телефона и ето . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Пич извади много голям късмет. Врътнах 2-3 телефона и ето . Ае пич наеш ли ко е човек ти си най големия от най големите еееее мале аз тая песен я търся сигорно 1 година и половина благодаря ти многооооо :) А за сайта е Просто мноо готин няма такъф никаде сигорно един от най добрите и разбира се вътре са правилни те хора ае вии сте хората е :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Някой може ли да ми каже как се казва една песен,която сега я въртят по The Voice-нещо като хаус е,пее я някаква негърка и на припева почва да изрежда разни градове-Rome,Miami,New York и после няколко пъти повтаря Ibiza,Ibiza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 (edited) Има една лятна песен в която се пее: "...beautiful women, good looking men..." "everybody loves Miami" "I don't wanna leave this place anymore". Коя е тя? Namerih q: The Underdog Project - Miami.mp3 Edited June 20, 2009 by fashion_m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Някой може ли да ми каже как се казва една песен,която сега я въртят по The Voice-нещо като хаус е,пее я някаква негърка и на припева почва да изрежда разни градове-Rome,Miami,New York и после няколко пъти повтаря Ibiza,Ibiza... Desaparecidos vs Walter Master J - Ibiza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Desaparecidos vs Walter Master J - Ibiza /Off Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Някой знае ли как се казва тази песен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishlenche Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Хей,от мнооого време се опитвам да намеря една песен,но просто не се получава.Не знам нито как се казва,нито кой я пее,а дори не съм сигурна,че откъсът е точен.Пее се нещо от сорта на "Im so slow down,sometime i don't know what to do..."Ама и в това не съм сигурна.Много ще съм ви благодарна,ако ми помогнете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Хей,от мнооого време се опитвам да намеря една песен,но просто не се получава.Не знам нито как се казва,нито кой я пее,а дори не съм сигурна,че откъсът е точен.Пее се нещо от сорта на "Im so slow down,sometime i don't know what to do..."Ама и в това не съм сигурна.Много ще съм ви благодарна,ако ми помогнете. Стил, мъж/жена, това онова, квото се сетиш... с едно умряло изреченийце, което сигурно половината думи ще са други, само някъв луд фен ще може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Хей,от мнооого време се опитвам да намеря една песен,но просто не се получава.Не знам нито как се казва,нито кой я пее,а дори не съм сигурна,че откъсът е точен.Пее се нещо от сорта на "Im so slow down,sometime i don't know what to do..."Ама и в това не съм сигурна.Много ще съм ви благодарна,ако ми помогнете. Ако бъркаш текста и вместо "I'm so slow down" трябва да е "So strong out", тогава търсиш C-Block - "So strong out". Прослушай я да видиш дали е тя. (Не си казала дали става дума за ретро или нова песен - тази е някъде от 1995-96) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 http://vbox7.com/play:a70540be интересува ме как се казва парчето от което дават откъс в началото преди да почне същинската Iwanna rock ,няма ли фенове на Twisted sister тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishlenche Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Ако бъркаш текста и вместо "I'm so slow down" трябва да е "So strong out", тогава търсиш C-Block - "So strong out". Прослушай я да видиш дали е тя. (Не си казала дали става дума за ретро или нова песен - тази е някъде от 1995-96) хихихи,лелее,много мерси еми да,очевидно бъркам текста,хихи,еееми,доста често ми се причуват разни други думи,вместо истинските Мерси много Даже ме досрамя,че съм сбъркала така,ама нищо.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Здравейте,търся две песни но не знам кой ги изпълнява,имам само части от тях,които съм свалил.Ето линковете: http://www.ziddu.com/viewfile/5096788/pesen1.mp3.html ; http://www.ziddu.com/download/5096865/pesen2.mp3.html ; Благодаря ви предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 (edited) Ако бъркаш текста и вместо "I'm so slow down" трябва да е "So strong out", тогава търсиш C-Block - "So strong out". Прослушай я да видиш дали е тя. (Не си казала дали става дума за ретро или нова песен - тази е някъде от 1995-96) so strUng out (много хора бъркат) иначе аз търса песен , само клипа си спомням как беше.. един плешивец в униформа Нео от матрицата.. върви по коридори на бизнес зграда/офиси и всички около него почват да се размятат все едно има силен вятър и да прават "физиономии" покрай турболенцията... докато на края го посреща някакво дете (май от жълтата раса) и нашия Нео му се усмихва.. всичко става в леко забавен кадър Edited June 23, 2009 by iCE-dOGG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Ето това нещо, немога и немога да си намеря откъде да го сваля http://www.youtube.com/watch?v=F5-eiPVJz84 През мулето го намерих, ама за един месец съм дръпнал 3% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts