LuDaTa_BaBy Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Слушах една песен по радио сити мисля че беше пее я жена и се пее "do you hear me it doesn't matter what you say cause i know... take away" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Здравейте. Търся песен. Ако някой знае откъде да е сваля ще му бъда доста благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Търся една яка песничка, стил - нещо като поп или вокал хаус.Пее се: "give me your heart, give me your soul...".Вокалът е женски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Здравейте. Търся песен. Ако някой знае откъде да е сваля ще му бъда доста благодарен http://boxa1.hit.bg/Las%20noches02%20-%20L...e%20invente.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Търся една яка песничка, стил - нещо като поп или вокал хаус.Пее се: "give me your heart, give me your soul...".Вокалът е женски. DJ Layla & Alissa - Single Lady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 търся една песничка, незнам как се казва, пее я една мацка, черничка, на клипа е с няква рокличка и много енергично се движи по една сцена. Какво се пее... ми не мога да повторя, едно такова енергично е. Новичка е песничката, и по радиото я чух. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 DJ Layla & Alissa - Single Lady Много ти благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 (edited) търся една песничка, незнам как се казва, пее я една мацка, черничка, на клипа е с няква рокличка и много енергично се движи по една сцена. Какво се пее... ми не мога да повторя, едно такова енергично е. Новичка е песничката, и по радиото я чух. Ахахахахаха е сега който познае песента направо печели и Ясновидци по bTV Между другото - като се чудя някоя песен кой я изпълнява и как се казва песента като я слушам си записвам каквото хвана после в гугъл: lyrics и след това думите които съм написал ако си хванал няколко последователни ги слагаш в кавички и така. 99.9% я намира безпогрешно Edited May 31, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 е да, то и аз така постъпвам с текста, обаче съм я чувал само веднъж по телевизията и веднъж по радиото. Не се сещам какво се пее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immort4L Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Имам проблем с намирането на едни албуми на Amy Lee - Use me и другият е Inside the Outside. Намерих ги но искаха да се плаща за да се свалят и ако някой знае откаде мога да ги сваля безплатно ще съм му много благодарен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 е да, то и аз така постъпвам с текста, обаче съм я чувал само веднъж по телевизията и веднъж по радиото. Не се сещам какво се пее Номера е да си водиш записки докато я слушаш и ако можеш да хванеш някакви по-уникални думи и словосъчетания. След това е ясно че няма да си спомниш кой знае колко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 да живее радио енержи намерих си я Alesha Dixon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 По Катра ФМ върви една реклама на Ретро клуб Ликйор , пее се нещо такова " why I told youuuuu....... " , много ще съм благодарен ако някой знае коя е песента . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 (edited) Как се казва тази песен на Paul Van Dyk? Edited June 1, 2009 by fashion_m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Paul Van Dyk - For An Angel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badcop_ Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Здравейте, За парви път пиша във форум и не знам дали се справям ,но порових в Google и ми излезе вашия .Така ,на вапроса ,трябва ми българския вариант една гръцка песен.(стара песен).Казва се нещо от рода на Каляска с два коня. Предварително благодаря за помоща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Преди време докато се рових из ютуб набарах старо рап парче . Естествено негри бол , изсулени , плажове от Маями , имаше и индийка да пее в песента на индийски и негъра след нея казва " I don`t know what she said but i`m in ..." нататък продължава песента . Все някой трябва да се сети негри и индийка в една песен не се среща често . Яд ме е , че не записах ни име , нито запазих линк . Затова моля помагайте и голямо БЛАГОДАРЯ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Някой знае ли от кой сет или песен е този откъс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immort4L Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Някой знае ли от кой сет или песен е този откъс това е Sidekick - Phobia в data.bg трябва да я има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxuHopa Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 (edited) Аз пък търся на mp3, тази песен,която даже не я знам как се казва Тази песен: http://vbox7.com/play:d6221c6c Ако някой знае как се казва и от къде да я дръпна. Искам да направя подарък на един приятел, той много я харесва. Търсих я но не я намерих, даже и името не и знам. Исках да и намеря и текста и mp3 формата, но така и не постигнах успех. Ако няко се сеща и има подобна информация и естествено ако желае да сподели ............. Благодарско! Edited June 3, 2009 by zemenrai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 (edited) Търся песен, в която се пее за рециклирането там за боклука... анимационно е клипчето.. нова е... One More Time се казва песента... Edited June 7, 2009 by Zaio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 (edited) Търся песен, в която се пее за рециклирането там за боклука... анимационно е клипчето.. нова е...One More Time се казва песента... Тази песен: http://vbox7.com/play:d6221c6cАко някой знае как се казва и от къде да я дръпна. Искам да направя подарък на един приятел, той много я харесва. Търсих я но не я намерих, даже и името не и знам. Исках да и намеря и текста и mp3 формата, но така и не постигнах успех. Ако няко се сеща и има подобна информация и естествено ако желае да сподели ............. Благодарско! Damien Sargue & Cécilia Cara - Aimer (Roméo et Juliette) Ромео => Aimer, c'est ce qu'y a d'plus beau Aimer, c'est monter si haut Et toucher les ailes des oiseaux Aimer, c'est ce qu'y a d'plus beau Жулиета => Aimer, c'est voler le temps Aimer, c'est rester vivant Et brûler au coeur d'un volcan Aimer, c'est c'qu'y a d'plus grand Ромео и Жулиета => Aimer, c'est plus fort que tout Donner, le meilleur de nous Aimer, et sentir son coeur Aimer, pour avoir moins peur Ромео и Жулиета + хор => Aimer, c'est ce qu'y a d'plus beau Aimer, c'est monter si haut Et toucher les ailes des oiseaux Aimer, c'est ce qu'y a d'plus beau Aimer, c'est voler le temps Aimer, c'est rester vivant Et brûler au coeur d'un volcan Aimer, c'est c'qu'y a d'plus grand Жулиета + хор => Aimer, c'est brûler ses nuits Aimer, c'est payer le prix Et donner un sens à sa vie Aimer, c'est brûler ses nuits Ромео + хор => Aimer, c'est ce qu'y a d'plus beau Aimer, c'est monter si haut Et toucher les ailes des oiseaux Aimer, c'est ce qu'y a d'plus beau Edited June 8, 2009 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxuHopa Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Damien Sargue & Cécilia Cara - Aimer (Roméo et Juliette) Ромео => Aimer, c'est ce qu'y a d'plus beau Aimer, c'est monter si haut Et toucher les ailes des oiseaux Aimer, c'est ce qu'y a d'plus beau Жулиета => Aimer, c'est voler le temps Aimer, c'est rester vivant Et brûler au coeur d'un volcan Aimer, c'est c'qu'y a d'plus grand Ромео и Жулиета => Aimer, c'est plus fort que tout Donner, le meilleur de nous Aimer, et sentir son coeur Aimer, pour avoir moins peur Ромео и Жулиета + хор => Aimer, c'est ce qu'y a d'plus beau Aimer, c'est monter si haut Et toucher les ailes des oiseaux Aimer, c'est ce qu'y a d'plus beau Aimer, c'est voler le temps Aimer, c'est rester vivant Et brûler au coeur d'un volcan Aimer, c'est c'qu'y a d'plus grand Жулиета + хор => Aimer, c'est brûler ses nuits Aimer, c'est payer le prix Et donner un sens à sa vie Aimer, c'est brûler ses nuits Ромео + хор => Aimer, c'est ce qu'y a d'plus beau Aimer, c'est monter si haut Et toucher les ailes des oiseaux Aimer, c'est ce qu'y a d'plus beau много txs! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Въртят една песен диско,пее се нещо от сорта "де зеу риги риги де зеу...." Някакви идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Въртят една песен диско,пее се нещо от сорта "де зеу риги риги де зеу...." Някакви идеи? Whizzkids feat. Inusa Dawuda - Rumours ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts