AlekS Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=clY2RAgXpM0 това ли ? Да, точно тази песничка е, но може ли да ми дадете линк(да си е изтегля мп3)? Защото дата не работи и не знам откъде да я дръпна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Търся една песен, често я слушам по радиото, вокала леко привлачва, пее нещо от рода на: "Wake up, wake up, waaaake up and feel the...". Мерси предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Здравейте! Търся тази песен - , как се казва и ако може да кажете от каде да я сваля. Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Някой знае ликоя е групата от клипчето? клип Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 100% не е прогресив човек, има нещо подобно с ритъма на любимия ми трайбъл хаус, но е някво такова по-мазно и бавно, което ме радва още повече, уникално е и съм чувал и др такива парчета с такъв ритъм и мотиви ; (Намерих това: http://techno.org/electronic-music-guide/ Всички разновидности на хаус музиката, ако някой може да посочи, евала така като гледам едва ли има име, тъй като е възможно да е правена за видеото или да е част от нещо П.С. мога да я рипна и да я направя мп3, но няма да е с мн добро качество. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 (edited) Търся една песен, често я слушам по радиото, вокала леко привлачва, пее нещо от рода на: "Wake up, wake up, waaaake up and feel the...". Мерси предварително! Tommy Vee And ScumFrog - Serenade.mp3 дано да е тази. Edited May 18, 2009 by GS_Mitaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astarandel Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Търся една песничка сравнително нова е и единственото което знам за нея е,че в припева се пее "Пегиии,пеги блуууу" Така се чува иначе е възможно да е съвсем друго Песента е много приятна,разтоварваща.Забравих да кажа,че я пее мъж.Дано някой се сети Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 (edited) http://fishki.net/comment.php?id=51723 Някой да има идея кое е 2рото парче? Ритъма и бас-а просто ще ми дойдат перф. за колата :П Edited May 18, 2009 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 (edited) Tommy Vee And ScumFrog - Serenade.mp3 дано да е тази. Точно тази е, мерси много Edited May 18, 2009 by slimmena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Здравейте! Търся тази песен - , как се казва и ако може да кажете от каде да я сваля. Мерси http://www.youtube.com/watch?v=7paHZus-TfE...feature=related Песента е на П Диди и Келис - Lets get ill се казва, свали си я отвсякъде... ДЦ++, дата.бг.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 (edited) опс :s Edited May 19, 2009 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Въртят една реклама по тв-то на Motto или нещо такова и клипа е как един типец разрушава офиса и няква мацка и тя нещо руши, та бих се заклел, че парчето е на Panican Whyasker, ама рекламата не е българска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 знаете ли песента от рекламата на нескафе куул как се казва и на кой е..пее се shake it shake it...накрая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niksus Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Търся една електронна песен от средата на 90-те. Звучи малко като Westbam/Fatboy Slim. Целият клип представлява устата на негъра, който пее, с компютърни ефекти наоколо. Клипът е черно-бял ако помня добре. Някой ако има идея, ще съм много благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Търся една електронна песен от средата на 90-те. Звучи малко като Westbam/Fatboy Slim. Целият клип представлява устата на негъра, който пее, с компютърни ефекти наоколо. Клипът е черно-бял ако помня добре. Някой ако има идея, ще съм много благодарен Заповядай: http://vbox7.com/play:d1964678 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niksus Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 ... ще съм много благодарен Благодаря много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucho Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Търся една гръцка песен но незнам кой я изплнява и как се казва самата песен. На песента може да се танцува сиртаки. Знам малка част от припева "sigura agapi sou girevo". Чувал съм я няколко пъти по кръчмите. Моля някои ако се сети да пише. Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Много приятна песен, с ретро вокал - ето това е вокала, но е направено с модерно денс/хаус звучене. Пускат го много често по Катра ФМ. Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Има една песен , която я пускат по радио енерджи. Предполагам , че песента като стил е dance и май няма вокали .В нея се чува нещо като акордион , много е яко . Вчера докато я слушах един приятел каза , че преди да почнат мачовете на ЦСКА са я пускали Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Има една песен на две рускини, но я пеят на друг език мисля на испнски и в клипа има две боксьорки и накрая се прегръщат. Моля ако някой знае как се акзва да ми каже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Много приятна песен, с ретро вокал - ето това е вокала, но е направено с модерно денс/хаус звучене. Пускат го много често по Катра ФМ. Благодаря предварително! Disco Dice - The Letter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 знаете ли песента от рекламата на нескафе куул как се казва и на кой е..пее се shake it shake it...накрая Направена е специално за рекламата... http://www.vbox7.com/play:d123e82e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 една песен на акцент по мелодия наподобяваща ми на "That's My Name", но е нещо съвсем различно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Трябва ми това на mp3. По принцип и сам мога да си го изкарам от клипа, но предпочитам да е вече готов файл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atanas88 Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Ако някой от вас знае как се казва дадена песен или поне групата нека ми каже кои са на адрес : nasco097@abv.bg или във форума - някои песни са изключително трудни за установяване на самоличността затова трябват сериозни познания в музиката като цяло - дано някой да ми помогне Най-трудна е песента от "War of the world 1988" това е задача с повишена трудност уж пише на видеото кой е изпълнителя но нищо не намерих От много време даже и години се чудих кои са, сега а дано като има вече интeрнет някой да ми помогне музиката съм качил в "bgshare.com" файла се казва "Koi sa Tezi pesni - Help - Cassete - Old Music - .rar" Ako nqkoi ot was znae kak se kazwa dadena pesen ili izpalnitelq neka mi pishe na adresa --- nasco097@abv.bg --- Az shte q namerq w interneta Naj- trudna e pesenta ot "War of the world 1988" - towa e zadacha s powishena trudnost Успех на желаещите GoodLuck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts