Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Въпросът ми е свързан с ето това парче. Ритъмът ми е много познат от някакъв друг house, но там се пееше нещо "Dark Beat" или нещо подобно. Знам, че е малко идиотско обяснението, но ако все пак някой свърже ритъма с друго парче да пише :pirate

edit: намерих си го, извинявам се, ако някой се интересува -> http://www.youtube.com/watch?v=KbXjLv4FIXw

Ам вчера бях в Кенвело-то на центара и вътре звучеше една песен: "next to you, all i wanna be is next to you". Звучеше малко като испанска песен и я пееше някаква жена...дано някой да се сети коя е...мерси много предварително...

Здравейте, някой знае ли коя е песента от 3:00 до 4:00 в това клипче:

едит:оправих линка

едит2: Намерисх си я :rolleyes:

Въпросът ми е свързан с ето това парче. Ритъмът ми е много познат от някакъв друг house, но там се пееше нещо "Dark Beat" или нещо подобно. Знам, че е малко идиотско обяснението, но ако все пак някой свърже ритъма с друго парче да пише :pirate

edit: намерих си го, извинявам се, ако някой се интересува -> http://www.youtube.com/watch?v=KbXjLv4FIXw

Мн добри :) мерси за инфото.

Търся тази песен.Това е превод на български но песента е американска мисля ...

"Ако рибите изплуват от океана

и им пораснат крака,

и започнат да ходят,

и ако маймуните се спуснат

от дърветата

и станат високи,

и започнат да говорят"...

"…и звездите паднат от небето,

и сълзите ми се изтъркалят в океана,

вече издирвам

причина защо"

Въпросът ми е свързан ей с песента от ей това видео, на което съвсем случайно попаднах, ровейки се в Ютюб.Тъй като песента няма текст и абсурд да я намеря по какъвто и да е начин, моля някой, който разбира от хаус да каже коя точно разновидност е това(те са стотици)търсих дюб, асид масид, какви ли не странни разновидности, нищо не прилича на стила от клипчето. ;) Много е яко.

Само да разбера разновидността и ще си сваля хиляди тракове :П

Въпросът ми е свързан ей с песента от ей това видео, на което съвсем случайно попаднах, ровейки се в Ютюб.Тъй като песента няма текст и абсурд да я намеря по какъвто и да е начин, моля някой, който разбира от хаус да каже коя точно разновидност е това(те са стотици)търсих дюб, асид масид, какви ли не странни разновидности, нищо не прилича на стила от клипчето. ;) Много е яко.

Само да разбера разновидността и ще си сваля хиляди тракове :П

progressive?

Търся една нова айляшка песничка :D стил транс, казва се "I'm not alone" , ако може да дадете линк ;) благодаря

progressive?

100% не е прогресив човек, има нещо подобно с ритъма на любимия ми трайбъл хаус, но е някво такова по-мазно и бавно, което ме радва още повече, уникално е и съм чувал и др такива парчета с такъв ритъм и мотиви ; (

Намерих това:

http://techno.org/electronic-music-guide/

Всички разновидности на хаус музиката, ако някой може да посочи, евала ;)

Здравейте, търся една песен, не знам мн за нея... на припева се пее i am out of control baby, мъж я пее, някой ако знае, ще черпя :)

Monday Justice - Out of Control

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...