exabyte Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 (edited) ? бира пиеш ли? П.С. май ще е Куба Либре Edited May 13, 2009 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 бира пиеш ли? П.С. май ще е Куба Либре бе и бира става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 бе и бира става с риск за варм, дай кординати де :П Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 с риск за варм, дай кординати де :П хахах базиках се,айде стига със спама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 (edited) Въпросът ми е свързан с ето това парче. Ритъмът ми е много познат от някакъв друг house, но там се пееше нещо "Dark Beat" или нещо подобно. Знам, че е малко идиотско обяснението, но ако все пак някой свърже ритъма с друго парче да пише edit: намерих си го, извинявам се, ако някой се интересува -> http://www.youtube.com/watch?v=KbXjLv4FIXw Edited May 13, 2009 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4dn3zZz Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Blue Lagoon - Isle Of Paradise благодаря ти мн Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Ам вчера бях в Кенвело-то на центара и вътре звучеше една песен: "next to you, all i wanna be is next to you". Звучеше малко като испанска песен и я пееше някаква жена...дано някой да се сети коя е...мерси много предварително... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 (edited) Здравейте, някой знае ли коя е песента от 3:00 до 4:00 в това клипче: едит:оправих линка едит2: Намерисх си я Edited May 14, 2009 by veloo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Въпросът ми е свързан с ето това парче. Ритъмът ми е много познат от някакъв друг house, но там се пееше нещо "Dark Beat" или нещо подобно. Знам, че е малко идиотско обяснението, но ако все пак някой свърже ритъма с друго парче да пише edit: намерих си го, извинявам се, ако някой се интересува -> http://www.youtube.com/watch?v=KbXjLv4FIXw Мн добри мерси за инфото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Някой може ли да ми каже името или изпълнителя на тази песен от клипчето http://sportal.bg/video.php?video_id=14354 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Търся тази песен.Това е превод на български но песента е американска мисля ... "Ако рибите изплуват от океана и им пораснат крака, и започнат да ходят, и ако маймуните се спуснат от дърветата и станат високи, и започнат да говорят"... "…и звездите паднат от небето, и сълзите ми се изтъркалят в океана, вече издирвам причина защо" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 (edited) Търся тази песен.Това е превод на български но песента е американска мисля ... Sam Sparro - Black & Gold Edited May 15, 2009 by second.life.syndrome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 ее браво много барзо мерси пич,жив и здрав! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 В случая е пичка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Моля за извинения.. А неразбрах кога ша се видим да те почерпя {} ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 (edited) Въпросът ми е свързан ей с песента от ей това видео, на което съвсем случайно попаднах, ровейки се в Ютюб.Тъй като песента няма текст и абсурд да я намеря по какъвто и да е начин, моля някой, който разбира от хаус да каже коя точно разновидност е това(те са стотици)търсих дюб, асид масид, какви ли не странни разновидности, нищо не прилича на стила от клипчето. Много е яко. Само да разбера разновидността и ще си сваля хиляди тракове :П Edited May 15, 2009 by A55A551N80R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 да питам и за още една песен,от тази реклама на новото рено меган : http://www.renault.bg/bg/vehicles/megane_c...gane_coupe_ads/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 да питам и за още една песен,от тази реклама на новото рено меган : http://www.renault.bg/bg/vehicles/megane_c...gane_coupe_ads/ Caesars - Jerk It Out Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Въпросът ми е свързан ей с песента от ей това видео, на което съвсем случайно попаднах, ровейки се в Ютюб.Тъй като песента няма текст и абсурд да я намеря по какъвто и да е начин, моля някой, който разбира от хаус да каже коя точно разновидност е това(те са стотици)търсих дюб, асид масид, какви ли не странни разновидности, нищо не прилича на стила от клипчето. Много е яко. Само да разбера разновидността и ще си сваля хиляди тракове :П progressive? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Търся една нова айляшка песничка стил транс, казва се "I'm not alone" , ако може да дадете линк благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 progressive? 100% He e progressive! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Търся една нова айляшка песничка стил транс, казва се "I'm not alone" , ако може да дадете линк благодаря http://www.youtube.com/watch?v=clY2RAgXpM0 това ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 progressive? 100% не е прогресив човек, има нещо подобно с ритъма на любимия ми трайбъл хаус, но е някво такова по-мазно и бавно, което ме радва още повече, уникално е и съм чувал и др такива парчета с такъв ритъм и мотиви ; ( Намерих това: http://techno.org/electronic-music-guide/ Всички разновидности на хаус музиката, ако някой може да посочи, евала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
higherstate Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Здравейте, търся една песен, не знам мн за нея... на припева се пее i am out of control baby, мъж я пее, някой ако знае, ще черпя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Здравейте, търся една песен, не знам мн за нея... на припева се пее i am out of control baby, мъж я пее, някой ако знае, ще черпя Monday Justice - Out of Control Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts