Zaio Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 търся една песен, в която се пее .... keep on lovin you... такава бърза е, мисля, че жена я пее... Иии, не е ретро... тъй като излизат много ретро с име на такава песен... :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Мерсиии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Hяkoй да знаe oригинала на ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 търся една песен, в която се пее .... keep on lovin you... такава бърза е, мисля, че жена я пее... Иии, не е ретро... тъй като излизат много ретро с име на такава песен... :S Песента е Gadjo - It's Alright Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Търся песента от този клип ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Търся песента от този клип ТУК The Cardigans - My favourite game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 мерси,мерси,жив и здрав да си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filushkin Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Аз търся песничката от рекламата на туборг за концерта на Депеш Мод в България. Помагайте !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Аз търся песничката от рекламата на туборг за концерта на Депеш Мод в България. Помагайте !!! Personal Jesus ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 (edited) грешка ___________________ проспал съм го това за вокала извинявам се. Edited April 21, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 chistachapost Apr 15 2009, 20:47 Post #9300 Някой сеща ли се за едно хаус парче, в което има един много як момент с акустична китара? Пее женски вокал и някъде към средата е точно тоя мотив с китарата. Само си спомням, че беше на DJ Runo confused.gif или нещо подобно orjan nilsen - la guitarra http://vbox7.com/play:fa1847f4 Извинявай че се намесвам ама де го чу този женски вокал в това което ти си дал... Аз търся песничката от рекламата на туборг за концерта на Депеш Мод в България. Помагайте !!! Мда Depeche Mode -Personal Jesus е песента.Само че май има и още някаква тяхна песен към средата на рекламата ама не мога да я чуя както трябва от този дето говори,пък и на скоро не съм слушал радио...та как се казва 2рата песен в тази реклама :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Някой сеща ли се за едно хаус парче, в което има един много як момент с акустична китара? Пее женски вокал и някъде към средата е точно тоя мотив с китарата. Само си спомням, че беше на DJ Runo или нещо подобно DJ Rynno & Sylvia - тяхно е парчето и е някакъв ремикс на Feel или Save Me, ама не мога да намеря подходящия... Ако някой се сеща - да казвам, ще съм благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLboUndS Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 (edited) DJ Rynno feat. Sylvia - Save Me .tva e tvoqta pesen 4ove4e Да попитам,някой знае ли как се казва новата песен на Snoop Dogg.В нея участва и БГ певица ако не се лужа. Edited April 23, 2009 by HeLLboUndS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 DJ Rynno feat. Sylvia - Save Me .tva e tvoqta pesen 4ove4e Да попитам,някой знае ли как се казва новата песен на Snoop Dogg.В нея участва и БГ певица ако не се лужа. http://vbox7.com/play:5c1f0bb8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 песента от това клипче? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 песента от това клипче? Redman Feat Adam - Smash Sumthin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Redman Feat Adam - Smash Sumthin мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLboUndS Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Някой знае ли как се казва новата песен на Eminem & 50 Cent? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Някой знае ли как се казва новата песен на Eminem & 50 Cent? <h1></h1>Eminem и Dr. Dre и 50 Cent - Crack a bottle тази ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLboUndS Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 (edited) Мерси Edited May 2, 2009 by HeLLboUndS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Някой може ли да ми каже как се казва песента на Depeche Mode,в която се пее нещо "Reach out and touch me" ? Към момента има и някакъв ремикс на нея,където пее някаква жена-ако може дайте линк за сваляне и на нея Мерси ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Някой може ли да ми каже как се казва песента на Depeche Mode,в която се пее нещо "Reach out and touch me" ? Към момента има и някакъв ремикс на нея,където пее някаква жена-ако може дайте линк за сваляне и на нея Мерси ! http://www.youtube.com/watch?v=yIsB1C8Z2qc - Hilary Duff... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrettyLittle Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Някой може ли да ми каже как се казва песента на Depeche Mode,в която се пее нещо "Reach out and touch me" ? Към момента има и някакъв ремикс на нея,където пее някаква жена-ако може дайте линк за сваляне и на нея Мерси ! Не е ли Personal Jesus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inter.it Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 (edited) Някой знае ли как се казва песента на duffi от рекламата на кока кола,мерси предварително. Edited May 4, 2009 by inter.it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Някой знае ли как се казва песента на duffi от рекламата на кока кола,мерси предварително. Няма такава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts