VISITOR Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 ' date='Feb 21 2009, 16:54' post='1495237832']Търся една песен в която се един мъж пее нещо от рода на "I like it". За стил не знам дали е техно или денс. 10х предварително ако някой се сети. От рекламата на Мтел - Colbie Caillat - Bubbly От рекламата на Глобул - room eleven - hey hey hey Благодаря, много!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steli__87 Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Здравейте! От много време търся една вече старичка немска песен.Знам само,че в заглавието и има "schlafen" и "zusammen" и също така заглавието е малко дълго.Изпълнителят и е мъж.Къде ли не я търсих и немога да я открия.Надявам се,че тук все някой ще ми помогне. Благодаря ви предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Някой знае ли как се казва беквокалистката от песента "Get Up" на Стефан Илчев, която пя с него на финала на бг евровизия 2009 на 21.02.2009? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Някой може ли да ми каже случайно кои са песните от саундтрака на Този филм , че аз нищо не мога да намера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steli__87 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Здравейте! От много време търся една вече старичка немска песен.Знам само,че в заглавието и има "schlafen" и "zusammen" и също така заглавието е малко дълго.Изпълнителят и е мъж.Къде ли не я търсих и немога да я открия.Надявам се,че тук все някой ще ми помогне. Благодаря ви предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISITOR Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Нещо съм на рекламна вълна Питах вече и разбрах за песните от рекламите на ГлоБул и Мтел, а забравих да попитам за песента от рекламата на Нескафе. Тази която се върти в момента (I'm so happy... - пее жена, малко специфично). Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Nadia Ali - Love Story (Sultan & Ned Shepard Remix) Помощ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Някой сеща ли се за една мнооого стара песничка (отпреди 5-6 години), хаусче или денс нещо такова, в която се пееше: Angelito, angelito, pepita beriendo.... Или нещо такова (не съм добър в испанския...) :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Nadia Ali - Love Story (Sultan & Ned Shepard Remix)Помощ? Не разбирам каква помощ точно търсиш но тук я има в случай че търсиш линк http://www.legendarydevils.com/english/232...-19-tracks.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Няколко пъти съм засичал по телевизия "Mad" някаква нова песен на Helena Paparizou, мисля че беше на гръцки, амога и да се бъркам. Някой ако се сеща да помага Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 може да ви се струва,че се шегувам,но как се казва и на койе оригинала на песента на Мустафа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musss Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=P7zp6oslhhI????Някои ако може да ми е намери Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 (edited) може да ви се струва,че се шегувам,но как се казва и на койе оригинала на песента на Мустафа? musss Posted Today, 21:22 ????Някои ако може да ми е намери Включване след малко! Here we go!! Ghetts - Sing For Me (Remix) Edited March 5, 2009 by [OMERTA]Italiano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steli__87 Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Някой може ли да ми помогне търся един ремикс на песента на Michael Jackson-Who is it от Frank Farian? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mEd0 Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 някой знае ли коя е песента на рекламата на вип брадър дето върви сега? staaars shining..right above you май Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 (edited) Dream a Little Dream - Laura Fygi просто за протокола е stars shining bright above you и доста хора я изпълняват така че по добре търси по име Dream A Little Dream Edited March 10, 2009 by [OMERTA]Italiano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 http://zoom.bg/nikiZ/545141 Ето тук доло в ляво има едно плеърче и вътре една песновка .. единственото което пише е Paco Maroto set , за съжаление нищо не откривам . Някой може ли да ми намери цялото сетче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 http://zoom.bg/nikiZ/545141 Ето тук доло в ляво има едно плеърче и вътре една песновка .. единственото което пише е Paco Maroto set , за съжаление нищо не откривам . Някой може ли да ми намери цялото сетче http://www.google.com/search?hl=en&saf...amp;btnG=Search Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 http://www.google.com/search?hl=en&saf...amp;btnG=Search Да де .. ама сега ако може и един линк за даунлоуд на самия сет ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 (edited) Да де .. ама сега ако може и един линк за даунлоуд на самия сет ... Теглиш първата програма. Инсталираш. Отваряш този линк. Копираш го. Стартираш програмата, paste-ваш, сваляш, конвертираш, радваш се, подскачаш и пееш кумбая. Edited March 11, 2009 by Sothbiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 (edited) ммм доста глупаво при положение че можеш да си дръпнеш песните направо от нета Chris Lake Feat. Emma Hewitt - Carry Me Away Chris Lake Feat. Emma Hewitt - Carry Me Away(Radio Edit) А това мисля че е 1 към 1 като парчето в сайта! Chris Lake Ft. Emma Hewitt - Carry Me Away (Mickey Slim's & Funkagenda Spankd mix) Edited March 11, 2009 by [OMERTA]Italiano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Italiano' date='Mar 11 2009, 17:30' post='1495243604']ммм доста глупаво при положение че можеш да си дръпнеш песните направо от нета Chris Lake Feat. Emma Hewitt - Carry Me Away Chris Lake Feat. Emma Hewitt - Carry Me Away(Radio Edit) А това мисля че е 1 към 1 като парчето в сайта! Chris Lake Ft. Emma Hewitt - Carry Me Away (Mickey Slim's & Funkagenda Spankd mix) тц, даже не погледнах дали ги има в датата. Както и да е, моят вариант се използва в случаите, когато песента не може да се открие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 (edited) Да де .. ама сега ако може и един линк за даунлоуд на самия сет ... Е, чак пък линк за даунлоуд. Аз мислих, че се чудиш просто как се казва песента и на кой е. Иначе за даунлоуд пробвай Soulseek - намирал съм много редки неща с него... Edit: а той човека отгоре си ти е дал линк направо де.. Edited March 11, 2009 by Violator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Оня ден по радиото слушах една песен в която много пъти повтаряха captain Jack...много тъпо ама просто забравих другия текст.Ако някой се сети да пише Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Оня ден по радиото слушах една песен в която много пъти повтаряха captain Jack...много тъпо ама просто забравих другия текст.Ако някой се сети да пише Captain Jack - Captain Jack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts