Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Румънски песни дал бог :D Възможно е да си чул Nicolae Guta - Cine are noroc,are или Alina - Miere in cafea.Това са така малко по-известните песнички.Сещам се и за Adrian Minune & Lepa Brena - Ghici,Ghici.Ако не е една от тези потърси тук или тук :D

namerih q mersi mnogo :woot :music

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mmm tikaa...tursq edna pesen na HIM i se pee ne6to ot roda na ...would you die tonight for love...[daje ne sum ubedena 4e e to4no taka texta :confused ] ama ni6to pove4e ne se se6taam :( pesenta e vurha!mnogo e gotina ako nqkoy se se6ta da mi kaje :bgrin:

Търся една песен ако се не лъжа се казваше The Blood is pumpkin или нещо такова.Търсих е на много места но нея намерих.Моля помогнете!

moje bi e tova

ako ne tyrsi6 to4no tova gledai soundtracka na blade i tyrsi warp brothers ili voodoo and serano

Mmm tikaa...tursq edna pesen na HIM i se pee ne6to ot roda na  ...would you die tonight for love...[daje ne sum ubedena 4e e to4no taka texta :confused ]  ama ni6to pove4e ne se se6taam :(  pesenta e vurha!mnogo e gotina ako nqkoy se se6ta da mi kaje :bgrin:

Я виж това ама не съм сигурен цък

edit: ако е това ще черпиш :beerchug :P

Edited by Stenli

amm da pitam i az edna pesen ot soundtracka na profesionalista ako nqkoi moje da q kaje

(filmut e frenski s jan-pol belmondo) i pesenta 4esto q puskat po radio 1 naprimer

Ако ти се търси , една от тези трябва да е твоята песен:

Track listing

1. Le Vent, Le Cri (Premier thиme V.C.) (05:20)

2. Bach (Premiиre variante) (01:18)

3. V.C. (Premiиre variation) (00:25)

4. Dйcision Finale (01:21)

5. V.C. (Seconde variation) (02:11)

6. Bach (Seconde variante) (01:44)

7. D'Afrique (02:10)

8. Le Retour (Sur le nom de Bach) (05:25)

9. Bach (Troisiиme variante) (01:26)

10. V.C. (Troisiиme variation) (00:37)

11. V.C. (Quatriиme variation) (01:16)

12. Fee Morgane (2 interludes pour harpes) (05:00)

13. Chi Mai (03:30)

Ост-а е на Енио Мориконе , ако и това може да ти е от помощ.:)

виж и това :)

Edited by net_fighter

в песента се пее нешто от сорта : I lovee you .. . i love youu kato house takova v barovete i diskotekite q pyskat ..... a moje i da e HEllo i love youu .... ne6to takova :confused

начи слушах на o-zone - dragostea din tei само че на руски

някой знае ли кой го изпълнява и как се казва?

значи преди не много време-1-2 седмици чух едно много готино хаус парче...с доста ориенталски мотиви е.парчето определно е ново.някой ако има идеи да казва :)

И аз искам да питам за едно парче....чух го по радиото в колата и нищо не казаха за него,а аз незнам как се казва,но ме зариби и искам да го :music

Парчето не е някво ново....малко монотонно и се пее нещо от рода на...

To the left ...and to the right....нещо си...keep on going,keep on going it's allright....и нещо yeh yeh yeh....ако някой се сети-помощ.не е електронно или някви жици...не мога да го определя точно :( търсих го и в google-а...ама нещо не се справям...английския ми е зле

някъф мъж го пееше...и тва йе йе йе е като хор от жени(май)

Edited by anathema

Някой гледал ли е рекламата на новите епизоди на "Всички обичат Реймънд" по бТВ? Да се сеща за диското което пускат на заден фон?

Lipps Inc. - Funkytown

И аз искам да питам за едно парче....чух го по радиото в колата и нищо не казаха за него,а аз незнам как се казва,но ме зариби и искам да го  :music

Парчето не е някво ново....малко монотонно и се пее нещо от рода на...

To the left ...and to the right....нещо си...keep on going,keep on going it's allright....и нещо yeh yeh yeh....ако някой се сети-помощ.не е електронно или някви жици...не мога да го определя точно :(  търсих го и в google-а...ама нещо не се справям...английския ми е зле

някъф мъж го пееше...и тва йе йе йе е като хор от жени(май)

парчето е на Stereo MC's и се пее "To the left, to the right, Step it up It’s all right" и се казва "Step it up" ако те интересуват MC-тата ги имам .. бях ги качил на warez, но някой малоумник ги изтри.

Lipps Inc. - Funkytown

Олеее, пич ще те позлатя аз ти казвам!!!!

Знаеш ли че тая песен ми гложди съзнанието от половин година и хубаво че я пуснаха на реклама че да се досетят за нея хорицата... Евала!

Олеее, пич ще те позлатя аз ти казвам!!!!

Знаеш ли че тая песен ми гложди съзнанието от половин година и хубаво че я пуснаха на реклама че да се досетят за нея хорицата... Евала!

Моля ;)

Аз сега търся една песен, която я пускат много често по Радио 1. Някаква жена пее нещо, ама е на френски май. И то не пее, ами по скоро шепти, едно такова еротично шептене нещо на френски (звучи като sand) и след нея някакъв мъжки глас казва нещо и това е! Нищо друго не се пее, останалата част е много яка, от някакъв духов инструмент. Прилича на тромпет, но мисля, че не е. Ама аз нищо не разбирам. Ако някой се сети да каже как се казва парчето. Моля... B)

Edit: Не е Jane Birkin&Serge Gainsbourg-Je t'aime..moinon plus

Edited by do4okarako4ev