maloun Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Търся една песен, която чух преди няколко дни по радиото, но проблема е, че не знам името на песента, нито изпълнителя . В песента се пееше нещо от рода на : "... tell me why... wonderful you are ..." Благодаря предварително ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenge_r57 Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 В момента върви реклама на МТел по телевизиите.Някой можели да ми каже как се казва песента от рекламата. Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoldnesS Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Някой може ли да ми каже как се казва песента от репортажа на нова телевизия "Темата на нова" от днес: 25.01.2009 г. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toploto Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Търся изпълнителя и заглавието на френска песен която въртят по радио 1.Песента пее възрастен мъж със тежък и отекнал глас,също така песента е бавна.Надявам се някой да помогне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 (edited) Мисля, че песента е испанска..или поне близко до такава звучи..пее се нещо "кафе компания" въртят я по радиото. Edit: Тя е много ти благодаря! Хубав ден ! Edited January 26, 2009 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Мисля, че песента е испанска..или поне близко до такава звучи..пее се нещо "кафе компания" въртят я по радиото. N.O.H.A. - Tu Cafe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 така и не си намерих предния микс, та поне някой дано да знае кое е ( от 35сек си има един характерен ритъм който много ме кефи ) парче? Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Търся тази песен, нямам си никаква представа как се казва, обаче имам част от песента, пускали я много по дискотеките... някакъв ремикс е. ЛИНК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 (edited) В момента върви реклама на МТел по телевизиите.Някой можели да ми каже как се казва песента от рекламата.Благодаря! Одеве се прибрах от работа и си пуснах телевизора и видях тая реклама, чух малко от текста и добрия стар гуугъл ми я намери. Ако не я бях намерил в гуугъла щях да се обърна към вас - добрите стари съфорумци обаче понеже я намерих и реших да влезна да видя някой дали не му трябва и ето colbie caillat - bubbly, това е песничката ето линк: тук enjoy лека вечер Edited January 27, 2009 by adibas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 (edited) Търся една песен която слушах по радио energy пее се на аглийски обаче като го слушаш имаш чуството, че не е на английски ии чак по нататък чуваш back in your arms where I will be free дано да не греша в това което чувам, търсил съм я в гугал, но без резултат, слушал съм я само веднъж ии е мн яка сравнително бърза ии я пее мъж Edited January 28, 2009 by toti_barabata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Здравейте, търся песента от този клип -> http://rutube.ru/tracks/1190932.html?v=56e...9062d32041c25ed Песента е много зарибена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 така и не си намерих предния микс, та поне някой дано да знае кое е ( от 35сек си има един характерен ритъм който много ме кефи ) парче? Мерси За предния микс вече писах Jerry Ropero and Denis The Menace - Fuck You Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 За предния микс вече писах Jerry Ropero and Denis The Menace - Fuck You еее супер, изпуснал съм някъде поста ти. А за това от клипчето някакви предположения? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 (edited) Търся тази песен, нямам си никаква представа как се казва, обаче имам част от песента, пускали я много по дискотеките... някакъв ремикс е.ЛИНК Не е ремикс, тва си е направо оригинала на DJ Huseyin Karadayi & DJ Yalcin ft. Funky C - Ciao Bella Edited January 30, 2009 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanesa81 Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 (edited) Хора помогнете!Търся един българска песен,казва се "Ей гиди Бургас"Благодаря ви предварително Edited January 30, 2009 by Vanesa81 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 (edited) търся песничката от рекламата на мтел , тая най-новата дето едип пич си седи накрая в колата и осъзнава че става баща Намерих си я - Colbie Caillat - Bubbly Edited February 2, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Песента от този клип ме интересува. Класическа е очевидно, чувал съм я, но не знам на кой е и как се казва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 (edited) Песента от този клип ме интересува. Класическа е очевидно, чувал съм я, но не знам на кой е и как се казва... Мисля че се води Canon. Pachebel - Canon Edited February 2, 2009 by [OMERTA]Italiano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Много калпаво обяснение ще дам ама... Песничката трябва да е сравнително нова, по радиото 2-3 пъти съм я засичал. На припева пее жена, малко оперно звучи и мисля, че е на италиански. През останалото време забързано пее някаква друга жена на английски, а и не съм сигурен ама по едно време и мъжки глас се чу. С такова обяснение нз дали някой ще помогне, но да се надяваме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Много калпаво обяснение ще дам ама...Песничката трябва да е сравнително нова, по радиото 2-3 пъти съм я засичал. На припева пее жена, малко оперно звучи и мисля, че е на италиански. През останалото време забързано пее някаква друга жена на английски, а и не съм сигурен ама по едно време и мъжки глас се чу. С такова обяснение нз дали някой ще помогне, но да се надяваме. Дай нещо стил, къде си я чувал (по кое радио) малко по-подробно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 (edited) Дай нещо стил, къде си я чувал (по кое радио) малко по-подробно Сити или Витоша... припева има нещо като римуване от сорта на диментико пентико или фентико нещо такова.... Не е тя. И аз нз какво повече мога да кажа, това за римуването в припева е 2 последователни думи от сорта на диментико-фентико или диментико-пентико ако изобщо е диментико. А жената дето пее на английски чух само 2-3 думи ама нещо забързано беще ама не запомних думите. Aaaaaaaaaa ако не се лъжа мъжът май каза "Can you hear me"... Edited February 3, 2009 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 (edited) Сити или Витоша... припева има нещо като римуване от сорта на диментико пентико или фентико нещо такова.... Единствено се сещам за Тициано Феро Гей Проблемо - Стоп Диментика... Ама силно се съмявам Иначе на италиански има дума Диментика и значи "забрави"... Ама продължаваме търсенето Edit: Ша трябва май малко повече инфо... Edited February 3, 2009 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 (edited) Дааааааааааааааа ! ! ! Bella Stella - Highland За римуването почти съм го нацелил "dimentico-vertico" е било. Edited February 3, 2009 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaDaKisS_ Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Много искам да разбера как се казва песента от това клипче ---> http://www.vbox7.com/play:e5fb57c5. Моля, ако някой знае нека каже. Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Не е ремикс, тва си е направо оригинала на DJ Huseyin Karadayi & DJ Yalcin ft. Funky C - Ciao Bella Сбъркал си бе човек, не е тази песен... пак прослушай частта от песента и виж че нямат общо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts