Mockingbird Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Не знам какъв стил се води , но много ми допада ... цък някой може ли да ми даде още такива , подобни парчета и да ме светне аджеба как се нарича тва дето го харесвам Е т'ва трябва да е DRUM&BASS като стил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Търся един хаус - микс => ibiza, miami, new york.Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=US52VPUPRjw Edited January 14, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Търся тази > ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 (edited) ей хора ще се побъркам...преди 2 часа чух по радио1 песен, в която се пее : "can't we give one more try, I didn't know how much I love you..." търся е от тогава и не мога да е намеря.... песента звучи като от 80те години или 90те и аз не знам (не правя мн мн разлика) мн ми прилича на генезис или фил колинс, но не намерих нищо подобно... моля за помощ благодаря предварително п.с. мн е известна според мен timmy t - one more try, намерих е благодаря все пак Edited January 17, 2009 by don_anton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Абе одева пуснаха една песен стил - клубно.От време на време жена пее: You cheating me, so fuck you Няма много много текст, та горе долу това е най-запомнящото се Някакви идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeXiS Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 (edited) 17.01.09 / радио fresh / между 15-17 часа пее мъж , успях да чуя само - "лага лага" или нещо подобно благодаря предварително Edited January 18, 2009 by NeXiS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=US52VPUPRjw А може ли да дадете линк към тази песничка(mp3), защото я няма нито в дата.бг, нито в bgshare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 А може ли да дадете линк към тази песничка(mp3), защото я няма нито в дата.бг, нито в bgshare Има я в датата...Точно след като ти прочетох поста отидох и я намерих. ЦЪК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 (edited) NAZAN ONCEL - Beni Hatırla Ако може някой да ми даде линк към песента... Мерси! Edited January 19, 2009 by Ilianna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 NAZAN ONCEL - Beni Hatırla Ако може някой да ми даде линк към песента... Мерси! Заповядай http://www.4shared.com/file/30313106/9e95b...ni_Hatirla.html и все пак темата не е за даване на линкове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 (edited) Абе одева пуснаха една песен стил - клубно.От време на време жена пее: You cheating me, so fuck youНяма много много текст, та горе долу това е най-запомнящото се Някакви идеи? Да не би да е това Спомням си, че беше от Sobieski Summer 2005, но не и кой я изпълнява... Edited January 19, 2009 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 (edited) Да не би да е това Спомням си, че беше от Sobieski Summer 2005, но не и кой я изпълнява... А А А точно Сега остава само да разберем кой/я е тази, че да си намеря микса. P.S. sobieski 2005 Track 2.mp3 тва е, но по лириката в гоогле. нищо не намерих Edited January 20, 2009 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 (edited) А А А точно Сега остава само да разберем кой/я е тази, че да си намеря микса. P.S. sobieski 2005 Track 2.mp3 тва е, но по лириката в гоогле. нищо не намерих За да не ви разваля случайно кефа от това сами да разберете кой/я е тази ви го слагам в сойлер Jerry Ropero and Denis The Menace - Fuck You Edited January 21, 2009 by redmadman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 (edited) За да не ви разваля случайно кефа от това сами да разберете кой/я е тази ви го слагам в сойлер Jerry Ropero and Denis The Menace - Fuck You a? втф ис сойлер? ( спойлер?!? ) Edited January 21, 2009 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Някой може ли да ми намери, от къде да си сваля песничката the cinematics a strange education или да ми я прати по skype? Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 (edited) Имаше една българска песен, започваше така - Правиме ли го? Емии...... Някой сеща ли се как се казва? Edited January 21, 2009 by XMD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLboUndS Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Някой знае ли кой пее песента Lovin?Казаха ми,че Lil Scrappy е пее,но не съм сигурен,че е той,и за това пиша тук.Ако някой знае да каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Имаше една българска песен, започваше така - Правиме ли го? Емии...... Някой сеща ли се как се казва? Ballface - Нека бъде лято Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Не си спомням да е имал такава песен. Ако е имаш дай част от лириките за да се види. Пък може да провериш по този начин в гугъл кой е изпълнява. +lyrics "част от текста" името на песента П.П. Само за това се сещам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Ballface - Нека бъде лято Мда, благодаря много, това е песента, за съжаления само началото го бива(явно имам грешни спомени). Благодаря още веднъж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 припомнете ми моля как се казваха тия две песни.... в едната се пее - i dont wanna work today.... а в другара ....mercy yeah yeah yeah....по слави често я пеят.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 припомнете ми моля как се казваха тия две песни.... в едната се пее - i dont wanna work today.... а в другара ....mercy yeah yeah yeah....по слави често я пеят.... Laurent Wolf - No Stress Duffy - Mercy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 На времето имаше една песен дето я въртяха много често по MTV. Клипа беше как една банда свири в една улица и една вълна (цунами) залива всичко. Помня че вокала беше с гола глава и беше няква рок/метал банда.Моля някой да помогне ако може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 На времето имаше една песен дето я въртяха много често по MTV. Клипа беше как една банда свири в една улица и една вълна (цунами) залива всичко. Помня че вокала беше с гола глава и беше няква рок/метал банда.Моля някой да помогне ако може. Live - The Dolphins Cry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts