Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Не знам какъв стил се води , но много ми допада ... цък

някой може ли да ми даде още такива , подобни парчета и да ме светне аджеба как се нарича тва дето го харесвам :punk

Е т'ва трябва да е DRUM&BASS като стил.

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

ей хора ще се побъркам...преди 2 часа чух по радио1 песен, в която се пее :

"can't we give one more try, I didn't know how much I love you..." търся е от тогава и не мога да е намеря....

песента звучи като от 80те години или 90те и аз не знам (не правя мн мн разлика)

мн ми прилича на генезис или фил колинс, но не намерих нищо подобно...

моля за помощ :)

благодаря предварително

п.с. мн е известна според мен :)

timmy t - one more try, намерих е благодаря все пак ;)

Абе одева пуснаха една песен стил - клубно.От време на време жена пее: You cheating me, so fuck you

Няма много много текст, та горе долу това е най-запомнящото се :)

Някакви идеи?

А може ли да дадете линк към тази песничка(mp3), защото я няма нито в дата.бг, нито в bgshare

Има я в датата...Точно след като ти прочетох поста отидох и я намерих.

ЦЪК

Абе одева пуснаха една песен стил - клубно.От време на време жена пее: You cheating me, so fuck you

Няма много много текст, та горе долу това е най-запомнящото се :)

Някакви идеи?

Да не би да е това :confused Спомням си, че беше от Sobieski Summer 2005, но не и кой я изпълнява...

Да не би да е това :confused Спомням си, че беше от Sobieski Summer 2005, но не и кой я изпълнява...

А А А точно :) Сега остава само да разберем кой/я е тази, че да си намеря микса.

P.S. sobieski 2005 Track 2.mp3 тва е, но по лириката в гоогле. нищо не намерих :(

А А А точно :) Сега остава само да разберем кой/я е тази, че да си намеря микса.

P.S. sobieski 2005 Track 2.mp3 тва е, но по лириката в гоогле. нищо не намерих :(

За да не ви разваля случайно кефа от това сами да разберете кой/я е тази ви го слагам в сойлер :)

Jerry Ropero and Denis The Menace - Fuck You

За да не ви разваля случайно кефа от това сами да разберете кой/я е тази ви го слагам в сойлер :)

Jerry Ropero and Denis The Menace - Fuck You

a? :) втф ис сойлер? ( спойлер?!? :cry )

Не си спомням да е имал такава песен.

Ако е имаш дай част от лириките за да се види.

Пък може да провериш по този начин в гугъл кой е изпълнява.

+lyrics "част от текста" името на песента

П.П. Само за това се сещам.

:)

Ballface - Нека бъде лято

Мда, благодаря много, това е песента, за съжаления само началото го бива(явно имам грешни спомени). Благодаря още веднъж.

припомнете ми моля как се казваха тия две песни.... в едната се пее - i dont wanna work today.... а в другара ....mercy yeah yeah yeah....по слави често я пеят....

Laurent Wolf - No Stress

Duffy - Mercy

На времето имаше една песен дето я въртяха много често по MTV. Клипа беше как една банда свири в една улица и една вълна (цунами) залива всичко. Помня че вокала беше с гола глава и беше няква рок/метал банда.Моля някой да помогне ако може. :)

На времето имаше една песен дето я въртяха много често по MTV. Клипа беше как една банда свири в една улица и една вълна (цунами) залива всичко. Помня че вокала беше с гола глава и беше няква рок/метал банда.Моля някой да помогне ако може. :)

Live - The Dolphins Cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...