Mockingbird Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Търся парето на Busta Rhymes - Fire in the hole(албума е New Crack City),но ремикса който пускат в Комиците по БТВ.Линк,нещо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Песента, която започва на 6:30 http://www.youtube.com/watch?v=vVMWneo24JU Ако някой я знае - да казва. Позната ми звучи, но така и не успях да се сетя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Аз търся една много популярна песен, в която припева е ещо от сорта Come my lady,come,come my lady... нещо си там... Sugar baby... Мерси предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Аз търся една много популярна песен, в която припева е ещо от сорта Come my lady,come,come my lady... нещо си там... Sugar baby... Мерси предварително! Crazy Town - Butterfly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
higherstate Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Здравейте,ако някой може да ми даде линк откъде да си сваля тези две песни: TONY MARTINEZ & DJ JOSEPO - I Feel, PROM & BASTO feat I-FAN - Another Place, ще съм много благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 (edited) Здравейте,ако някой може да ми даде линк откъде да си сваля тези две песни: TONY MARTINEZ & DJ JOSEPO - I Feel, PROM & BASTO feat I-FAN - Another Place, ще съм много благодарен Ето ти за Prom - http://search.data.bg/results/?where=files...all/PROM/page/8 Tony Martinez - http://search.data.bg/results/?where=files.../ONY%20MARTINEZ Друг път първо пробвай в датата Edited January 3, 2009 by lpfc1990 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 http://fishki.net/comment.php?id=46102 Идея за музиката от това клипче? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 http://fishki.net/comment.php?id=46102 Идея за музиката от това клипче? Защо не си свалиш клипа от линка в сайта и примерно с Video-mp3 extractor ,да си слушаш парчето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Защо не си свалиш клипа от линка в сайта и примерно с Video-mp3 extractor ,да си слушаш парчето. Аз това и правя, но качеството е отвратително А и няма да е лошо ако имам още 2,3 парцала подобни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 (edited) Аз това и правя, но качеството е отвратително А и няма да е лошо ако имам още 2,3 парцала подобни За качеството си много прав.Кофти е фишеците,които ни кефят да гу слушаме така Он топик:Нямам си на идея на кой може да е това парче,звучи ми познато,но.... Ако се пресетя нещо ще пиша. Аааа някой,нещо за Busta Rhymes? Edited January 5, 2009 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Търся едно клубно парче.Пее се "free from desire, free from desire..." "people just want more... people just want more and more" и припева е "нананана-на-на на на на на на" и много на-та Дано някой да се сети Известно парче е, но не съм му чувал името. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Търся едно клубно парче.Пее се "free from desire, free from desire..." "people just want more... people just want more and more" и припева е "нананана-на-на на на на на на" и много на-та Дано някой да се сети Известно парче е, но не съм му чувал името. Gala - Free From Desire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Благодаря ти много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MLpsnXcKJrk Някой може ли да ми каже как се казва тази песен? Аз свалих към 5 песни с името "Shot through the heart" на Bon Jovi и нито една от тях не е тази, някой който да я има или да ми даде линк към нея? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Дай си скайп, ще ти я пратя, току що я изсмуках от ДЦ++.Сега и аз да попитам. Търся една песен.....определено е нова(от няколко месеца я въртят) по Сити и Катра съм я чувал. Пее жена Пее се нещо Desire....след това SpiritFire и после Nananananan naha nahn nah nana na na nana.... Парчето има нормален денс ритъм. Само това мога да кажа. ; ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 На предната страница колегата Fibaman е казал как се казва Ето още един път: Gala - Free From Desire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 ако не е на Гала пробвай с Adrian Eftimie - Desire .... Bon Jovi - You Give Love a Bad name Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 На предната страница колегата Fibaman е казал как се казва Ето още един път: Gala - Free From Desire човекът е казал, че песента е нова. Gala - Freed From Desire нова ли ти се струва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Имаше преди една френска песен, бавна и през повечето време беше само музика. Чуваха се и някакви църковни напеви. Песента беше много известна на времето, но сега не мога си спомня кой я изпълняваше, нито да я намеря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Да не би да е някоя песен на Enigma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Ох, верно бяха Enigma. Песента беше Sadeness. Много ти благодаря. Доста време ме мъчеше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Търся едно старо парче...не мога да определя точно oriental/indian/арабско /турско не мога да кажа точно.Има бърз/денс ритъм, готино за танцуване.Помня само че е от края на 90те или началото на 2000, клипа го помня едно дете/евнух(има висок глас) пее, в пустинята май беше.Като половината от песента се пее само Аа-а--а-а-а-, а-а-а--а-а-, а-а-ааа, ааааааааа.....и след това припева вече има някакъв по-смислен текст(нещо Dengo, Mengo, Bengo)нещо такова имаше. Песента я пускат често в Занзибар, ако това ще помогне. ; (. Който ми я намери има една бира от мене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Търся едно старо парче...не мога да определя точно oriental/indian/арабско /турско не мога да кажа точно.Има бърз/денс ритъм, готино за танцуване.Помня само че е от края на 90те или началото на 2000, клипа го помня едно дете/евнух(има висок глас) пее, в пустинята май беше.Като половината от песента се пее само Аа-а--а-а-а-, а-а-а--а-а-, а-а-ааа, ааааааааа.....и след това припева вече има някакъв по-смислен текст(нещо Dengo, Mengo, Bengo)нещо такова имаше.Песента я пускат често в Занзибар, ако това ще помогне. ; (. Който ми я намери има една бира от мене ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 ... Мерси, точно тази е. ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 (edited) Не знам какъв стил се води , но много ми допада ... цък някой може ли да ми даде още такива , подобни парчета и да ме светне аджеба как се нарича тва дето го харесвам Edited January 13, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts