jop4423 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Някой знае ли песента, която е на 01:15 мин. на този клип? Мерси предварително Duran Duran - Come Undone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Duran Duran - Come Undone Благодаря ти много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Аз си търся ей тва (~10 секунди sample) парче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Аз си търся ей тва (~10 секунди sample) парче Sophie Ellis Bextor - Murder on the Dance Floor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 (edited) Ех, мамка му!Изпревари ме щото ми бъгна мозилата и докато пак се сетя да изкарам форума и вече беше ме изпреварил.Мразя така ( изцяло казано в спортния дух на съревнованието и честна конкуренция ) Edited December 16, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 (edited) жив и здрав ПП. Живи и здрави Edited December 16, 2008 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Как се казва песента от това клипче. http://www.youtube.com/watch?v=qt5Ln5S02rs...feature=related Сигурен съм, че беше някакво класическо произведение, което има доста вариации. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Как се казва песента от това клипче.http://www.youtube.com/watch?v=qt5Ln5S02rs...feature=related Сигурен съм, че беше някакво класическо произведение, което има доста вариации. Requiem for a Dream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 (edited) Търся една песен дето се пее: save me i am not ready, save me, save me from myself. Жена трябва да я пее и е как да кажа.......Денс ли, де да знам, ама не е любовна балада Dj Rynno feat Sylvia - Save me - намерих я, но бая трудно ебаси Edited December 19, 2008 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 някой знае ли откъде може да се изтегли новия албум на слави и куку бенд no mercy в мп3 формат...имам го във flac, но го искам в мп3... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 (edited) Търся една песен,пее се на припева "ГРАМ ПУШКА МЕТАР ДВА СТО КИЛА БАДЖАЦИ ЯКО ДУПЕ ДВА НА ДВА ДРАЩЕ СЕ ЮНАЦИ" ...доста е стара поне от преди 10 години но беше голям смях пеe се единствено от мъж еми това е ако някой се сеща да пише. Мерси Edited December 21, 2008 by VEKO_V Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Търся една песен,пее се на припева "ГРАМ ПУШКА МЕТАР ДВА СТО КИЛА БАДЖАЦИ ЯКО ДУПЕ ДВА НА ДВА ДРАЩЕ СЕ ЮНАЦИ" ...доста е стара поне от преди 10 години но беше голям смях пеe се единствено от мъж еми това е ако някой се сеща да пише. Мерси Mercedes - На сръбската граница Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даника Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Абе чух една песен сега я въртят по атлантик коледна е и се пее i believe in angels само това запомних не е на абба по бавна е и я пее мъж. Моля за малко помощ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Абе чух една песен сега я въртят по атлантик коледна е и се пее i believe in angels само това запомних не е на абба по бавна е и я пее мъж. Моля за малко помощ AbbA - I Have A Dream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Здравейте! Търся едно много свежо парче, стил поп-клубно. Пуснаха го по Сити ТВ и мисля, че името на песента беше нещо от сорта на "prah sonar". В клипа някъв тип постоянно гледа няква танцьорка как се върти задника... Help pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Здравейте, В момента по радио The Voice въртят една песен,която някакъв детски глас пее нещо си "All i wanna do is take youre money (или нещи подобно)".Някой може ли да ми каже как се казва тази песен ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 (edited) Здравейте,В момента по радио The Voice въртят една песен,която някакъв детски глас пее нещо си "All i wanna do is take youre money (или нещи подобно)".Някой може ли да ми каже как се казва тази песен ? M.I.A. - Paper Plane Здравейте! Търся едно много свежо парче, стил поп-клубно. Пуснаха го по Сити ТВ и мисля, че името на песента беше нещо от сорта на "prah sonar". В клипа някъв тип постоянно гледа няква танцьорка как се върти задника... Help pls Noferini - Pra Sonhar Edited December 24, 2008 by jop4423 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
none Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Бих искал да ви попитам за едно парче - за жалост,прекалено малко информация имам за него,но питам друго име,така че... Преди време Ку-ку бенд са го пеели,когато са закривали Шоуто на Слави (май Борис го е пеел),бързо е - пускат го в Liqueur(дискотеката),уж се казвало Without love,но не го намирам под това име (може и така да се казва,а просто аз да не го намирам). Благодаря предварително и весели празници ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 (edited) Хора може ли да ми намерите песните на групата "А new revolution" търсих каде ли не и пак не мога да ги намеря, имат 5-10 песни Тва им е Майспейса http://www.myspace.com/anewrevolution а и още едни пичове Missing the point се казва групата им за тях не знам колко парчета имат, миналата година март месец ме замъкнаха едни приятели на някакъв фест и точно тези свириха! ето и едно тяхно клипче http://vbox7.com/play:47e7bfe9 таа ако някои успее да ги намери или поне част от тях моля пишете ми на скайп waren_bg АЙде да не поствам отнво http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoID=26288557 Някой да знае как се казва песничката в това клипче ? Edited January 6, 2009 by waren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BfmV Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Търся си една песен , където май е някакъв микс чух я докато играх боулинг и ей сега по евроспорт , на някакво състезание по спортна гимнастика пак... тааа като махнем тея подробности има един много як женски вокал който по никакъв начин не мога да разбера какво пее и после се включва мъжки , който повтаря "put your hands up in the air" мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 (edited) Весела Коледа на всички! Издирвам изпълнителя и името на песента от това клипче : ВИДЕО Благодаря предварително! EDIT: Благодаря, намерих песента! линк за download във flac формат Edited December 27, 2008 by TITAN4O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 pi4ove tarsi edna pesen na LIL WAYNE. V4era ve4erta ia pusnaha s v Akva lend. Mislia 4e ima6e i jena i mnogo iak ritam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Аз търся песен, на която не знам нито името, нито изпълнителя. Пее жена, песента е бързичка, клипа е с една руса мацка с къси шортички и превръзка на очите, май излиза от каравана или нещо такова и танцува с разни хора малко в стил thriller. Това е всичко, което помня от клипа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 (edited) Аз търся песен, на която не знам нито името, нито изпълнителя. Пее жена, песента е бързичка, клипа е с една руса мацка с къси шортички и превръзка на очите, май излиза от каравана или нещо такова и танцува с разни хора малко в стил thriller. Това е всичко, което помня от клипа. Sonny J - Handsfree Докътотърсих русата мадама с късите шорти намерих и оригинала който също е готин donna hightower -if you hold my hand Edited December 31, 2008 by redmadman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Sonny J - Handsfree Докътотърсих русата мадама с късите шорти намерих и оригинала който също е готин donna hightower -if you hold my hand Много ти благодаря Весела и щастлива Нова Година Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts