Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Ех, мамка му!Изпревари ме щото ми бъгна мозилата и докато пак се сетя да изкарам форума и вече беше ме изпреварил.Мразя така :) ( изцяло казано в спортния дух на съревнованието и честна конкуренция )

Търся една песен дето се пее: save me i am not ready, save me, save me from myself. Жена трябва да я пее и е как да кажа.......Денс ли, де да знам, ама не е любовна балада :rolleyes:

Dj Rynno feat Sylvia - Save me - намерих я, но бая трудно ебаси :)

Търся една песен,пее се на припева "ГРАМ ПУШКА МЕТАР ДВА СТО КИЛА БАДЖАЦИ ЯКО ДУПЕ ДВА НА ДВА ДРАЩЕ СЕ ЮНАЦИ" :bgrin: :D :lol: ...доста е стара поне от преди 10 години но беше голям смях :laughing: пеe се единствено от мъж :unsure: еми това е ако някой се сеща да пише.

Мерси :)

Търся една песен,пее се на припева "ГРАМ ПУШКА МЕТАР ДВА СТО КИЛА БАДЖАЦИ ЯКО ДУПЕ ДВА НА ДВА ДРАЩЕ СЕ ЮНАЦИ" :bgrin: :D :lol: ...доста е стара поне от преди 10 години но беше голям смях :laughing: пеe се единствено от мъж :unsure: еми това е ако някой се сеща да пише.

Мерси :)

Mercedes - На сръбската граница

Абе чух една песен сега я въртят по атлантик коледна е и се пее i believe in angels само това запомних не е на абба по бавна е и я пее мъж. Моля за малко помощ

AbbA - I Have A Dream

Здравейте! Търся едно много свежо парче, стил поп-клубно. Пуснаха го по Сити ТВ и мисля, че името на песента беше нещо от сорта на "prah sonar". В клипа някъв тип постоянно гледа няква танцьорка как се върти задника... :D Help pls :)

Здравейте,

В момента по радио The Voice въртят една песен,която някакъв детски глас пее нещо си "All i wanna do is take youre money (или нещи подобно)".Някой може ли да ми каже как се казва тази песен ?

Здравейте,

В момента по радио The Voice въртят една песен,която някакъв детски глас пее нещо си "All i wanna do is take youre money (или нещи подобно)".Някой може ли да ми каже как се казва тази песен ?

M.I.A. - Paper Plane

Здравейте! Търся едно много свежо парче, стил поп-клубно. Пуснаха го по Сити ТВ и мисля, че името на песента беше нещо от сорта на "prah sonar". В клипа някъв тип постоянно гледа няква танцьорка как се върти задника... Help pls

Noferini - Pra Sonhar

Бих искал да ви попитам за едно парче - за жалост,прекалено малко информация имам за него,но питам друго име,така че... :) Преди време Ку-ку бенд са го пеели,когато са закривали Шоуто на Слави (май Борис го е пеел),бързо е - пускат го в Liqueur(дискотеката),уж се казвало Without love,но не го намирам под това име (може и така да се казва,а просто аз да не го намирам).

Благодаря предварително и весели празници ! :)

Хора може ли да ми намерите песните на групата "А new revolution"

търсих каде ли не и пак не мога да ги намеря, имат 5-10 песни

Тва им е Майспейса http://www.myspace.com/anewrevolution а

и още едни пичове Missing the point се казва групата им за тях не знам колко парчета имат, миналата година март месец ме замъкнаха едни приятели на някакъв фест и точно тези свириха!

ето и едно тяхно клипче http://vbox7.com/play:47e7bfe9 таа ако някои успее да ги намери или поне част от тях моля пишете ми на скайп waren_bg

АЙде да не поствам отнво

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoID=26288557

Някой да знае как се казва песничката в това клипче ?

Търся си една песен , където май е някакъв микс чух я докато играх боулинг :lol: и ей сега по евроспорт , на някакво състезание по спортна гимнастика пак...

тааа като махнем тея подробности има един много як женски вокал който по никакъв начин не мога да разбера какво пее :confused :confused :confused и после се включва мъжки , който повтаря "put your hands up in the air" мерси предварително :music :music :music

Весела Коледа на всички!

Издирвам изпълнителя и името на песента от това клипче : ВИДЕО

Благодаря предварително!

EDIT: Благодаря, намерих песента!

линк за download във flac формат

Аз търся песен, на която не знам нито името, нито изпълнителя. Пее жена, песента е бързичка, клипа е с една руса мацка с къси шортички и превръзка на очите, май излиза от каравана или нещо такова и танцува с разни хора малко в стил thriller. Това е всичко, което помня от клипа.

Аз търся песен, на която не знам нито името, нито изпълнителя. Пее жена, песента е бързичка, клипа е с една руса мацка с къси шортички и превръзка на очите, май излиза от каравана или нещо такова и танцува с разни хора малко в стил thriller. Това е всичко, което помня от клипа.

Sonny J - Handsfree

Докътотърсих русата мадама с късите шорти намерих и оригинала който също е готин donna hightower -if you hold my hand

Sonny J - Handsfree

Докътотърсих русата мадама с късите шорти намерих и оригинала който също е готин donna hightower -if you hold my hand

Много ти благодаря :D Весела и щастлива Нова Година :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...