slimmena Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 (edited) ми свали си целия саундтрак и ще разбереш коя е Първо това направих, но я няма, аз за това питам Ludacris - Act A Fool Не е тази Edited November 10, 2008 by slimmena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 песента се казва dj huseyin - ciao bella Точно мерси имаш една от мене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Първо това направих, но я няма, аз за това питам Не е тази Да нямаш предвид това ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Italiano' date='Nov 10 2008, 22:06' post='1495202105']Да нямаш предвид това ! Точно тази, мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Благодаря на jop4423 ,че ми каза за песента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Снощи по радио веселина чух една песен на Иван Дяков...пееше се нещо от сорта на-"на сърце ми стар мерак лежи".Така започва Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Снощи по някакво радио чух една песен която ми е пределно позната но от нея сега си спомням само "never alone never alone" a това го има едва ли не във всяка 2ра песен... някой да се сеща случайно за тази песен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 (edited) аз не се сещам за тази песен,но и аз търся една която се казва Бика Мучо,ама нз кой пее мн е яка от рода на Хиподил Edited November 12, 2008 by gecaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 аз не се сещам за тази песен,но и аз търся една която се казва Бика Мучо,ама нз кой пее мн е яка от рода на Хиподил На черно фередже е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.i.P Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Здравейте, търся песента от този клип -> http://rutube.ru/tracks/1190932.html?v=56e...9062d32041c25ed Песента е много зарибена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 (edited) Как се казваше едно много старо хаус парче с женски вокал пееше се нещо Where do you go tonight....... ........ ......... Every day you are too far from me I fell bad I keep livin a dream I keep livin a dream ... edit// Сетих се как се казва Livin a dream ... Edited November 13, 2008 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
higherstate Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Има една песен, която напоследък въртят по катра и сити...по едно време се пее нещо take your time...а после има и infinity..мъж я пее,ако някой случайно се сети, да пише, макар че описанието ми не е мн добро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 (edited) Има една песен, която напоследък въртят по катра и сити...по едно време се пее нещо take your time...а после има и infinity..мъж я пее,ако някой случайно се сети, да пише, макар че описанието ми не е мн добро. Guru Josh Project - Infinity 2008 Edited November 15, 2008 by [OMERTA]Italiano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
higherstate Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Italiano' date='Nov 15 2008, 13:36' post='1495203429']Guru Josh Project - Infinity 2008 Мерси много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 http://survivor.btv.bg/episode.pcgi?e=32&t=video Някой ако може да намери този микс ще съм му благодарен. Много е як Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeXiS Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 (edited) Търся 1 песен звучи като кавър на Daft Punk - Technology само , че вокалът е женски глас ( електро ) / не е на Busta Rhymes - touch it / . Мисля че я има и в цял сет като непосредствено след нея започва Dirty south - Let it go благодаря предварително Edited November 16, 2008 by NeXiS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 (edited) Здрасти, търся тези 2 парчета, моля помагайте. http://play.evrocom.net:4/incoming/crex/unknown/ п.п. резнал съм ги от сетове. edit: 1 down 1 to go. trck1 е king of my castle edit2: trck2 - http://www.youtube.com/watch?v=PaNzj3R7blI Edited November 21, 2008 by Crexis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 (edited) Здравейте Тарся песничка в която се пеее нещо от сорта " Кока кабана .... ала бала и накрая се чува ищар " това е нещо като припев или по-точно мисля че почти само това се пееше изпалнява се единствено от мъж.Песента е от това лято доста беше нашумяла МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО Edited November 22, 2008 by VEKO_V Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Здравейте, Някой може ли да ми каже как се казва песента от трейлъра на Траспортер 3: http://bg.dtrailer.com/movies/watch/transporter-3 Благодаря предварително ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Здравейте,Някой може ли да ми каже как се казва песента от трейлъра на Траспортер 3: http://bg.dtrailer.com/movies/watch/transporter-3 Благодаря предварително ! The Stooges -I Wanna Be Your Dog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 песента се казва dj huseyin - ciao bella Ам онзи ден пак я слушах и се оказа, че не е тази Нещо подобно е, но не е това.Някакви други идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISITOR Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Здравейте! Опитах се да ровна, но никъде не видях тема за това и ето,че питам. Знае ли някой дали има някъде синтезирано списък с песните от настоящия сезон на Сървайвър. Много добре ми се струва, че е подбрана музиката, но не съм наясно с имената на всички песни, макар почти всички да са много известни. Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Търся една песен стилът е Хаус и парчето е ново вартят го постоянно в дискотеките пее жена и до колкото чувам пее нещо от сорта на "Tell me Tell me..." Доста касно но си я намерих песента - DJ Synchron ft. David - Sexy Thing (Rsptn Radio Edit) (Www.Pro-Dance.Org).mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 tomcraft -when i was sixteen ако някой може да ми даде директен линк или нещо подобно за песента ... че не мога да я намеря никъде от където да я дръпна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Tomcraft When i was sixteen ALBUM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts