Lame_0ne Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Първата песен от филма Belly, когато влизат dmx и nasa в клуба, вокал???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 (edited) Hora Pomognete Spesho e .... naskoro pusnah post za edna pesen koqto ne mojah da namerq nikyde - Nancy Ajram - Yay (Seher Oyouno) - tova e arabskiqt variant na Bg Chalgata Daniela - Strah Me e Sama ... Ta Ako nqkoi moje da mi dade rabotesht link za da si q drypna shte mu bydq adski blagodaren .... HELP Pls <{POST_SNAPBACK}> link А ти потърси ли я преди това? И ако и goole не ти помогне пробвай eMule какво ще ти изкара (на мен ми изкара 26 резултата). П.С. Иначе я намерих с google. Edited January 24, 2005 by naka_g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Търся оригинала на Delirium - Silence.Някой някакви идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 това ли е оригинала? защото е в олд хитс. а аз имам парчета на дилириум с доста модерно звучене, едно от които е сайлънс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Някой може ли да ми каже как се казва песента от рекламата на "24" по БТВ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Ima edna piqnska voini6ka pesin koqto q tyrsq ot mnogo vreme znam samo pripeva no ne znam na koi e i kak se kazva. Pripeva e : Nikoga ne vqrvai na jena predatelka izmenica e tq otdava se bez sram na nqkoi myj a ti skoi6 na post vyv stud i dyjd. I t.n. ako nqkoi znae ne6to pove4e neka ne sum myl4i. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Търся една песен ако се не лъжа се казваше The Blood is pumpkin или нещо такова.Търсих е на много места но нея намерих.Моля помогнете! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boysweet Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 (edited) A...имало някаква нова песен на k-liber, ама не е viben, а някаква друга. Ако някой знае как се казва и откъде да я сваля, да каже, щото като търся по името само тая viben излиза. <{POST_SNAPBACK}> K-Liber ft Michael Bryan - Lounge за тази песен ли става дума...... Edited January 25, 2005 by boysweet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 K-Liber ft Michael Bryan - Loungeза тази песен ли става дума...... <{POST_SNAPBACK}> Аха, 10х. Тоя фрии сървър не го знаех само дето Касперски казва, че е фул с вируси Някой може ли да ми каже как се казва песента от рекламата на "24" по БТВ ? Тая песен си спомням, че я знам коя е, ама ся не се сещам Като гледам рекламата пак и ще ПОСТ-на Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LudFen Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Някой да знае как се казва оригинала на песената на Играта - Искаш да танцуваш??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Някой може ли да ми каже как се казва песента от рекламата на "24" по БТВ ? <{POST_SNAPBACK}> Limp Bizkit-Break Stuff be6e ot minaliq sezon.Nz tozi kak e. Ima edna ispanska pesen, milsq, deto se pee v pripeva "a na na na na na na na nieee" ili ne6to ot tozi sort.Nqkoi ako moje da mi kaje koq e... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mityocool Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Ima edna ispanska pesen, milsq, deto se pee v pripeva "a na na na na na na na nieee" ili ne6to ot tozi sort.Nqkoi ako moje da mi kaje koq e... <{POST_SNAPBACK}> Summerlove - Remember Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Някой може ли да ми каже как се казва песента от рекламата на "24" по БТВ ? <{POST_SNAPBACK}> i az q tyrsq tazi pesen mai e na rob zombi,ama ne sym sigoren,ako q namerish prati edin PM pls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ju5t-Sho7 Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 samo tezi dumi znam ot pesenta "If you still love me you won't let me go"+lyrics mersi predvaritelno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 samo tezi dumi znam ot pesenta "If you still love me you won't let me go"+lyrics mersi predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Да беше казал поне какъв стил е песента Пробвай това Stevie B - If You Still Love Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 tarsia edna pesen. puskat q mnogo 4esto v tra la la .mislia 4e pak e runamska no ne sam siguren. NE E Discoteka buum ili Necazuri Si Suparari niakva druga e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petiopl Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Тьрся тази песен от серияла Трима братя три сестри ако някои знае как се казва нали се сещате преди да по4не има една песен за тази говора предварително ви благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Bad_Twin Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Значи търся една песен,та в нея се пее нещо такова:Do you feel like a..........(ne znam kvo e tuk)!После пее нещо: люки,люки!След това пък-чиги,чиги...и така натакък!Много ме кефи песента!Дано някой ми помогне(съмнявам се яко )! <{POST_SNAPBACK}> Struva mi se 4e tursi6 Lou bega-Tricky tricky ima q v datata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Тьрся тази песен от серияла Трима братя три сестри ако някои знае как се казва нали се сещате преди да по4не има една песен за тази говора предварително ви благодаря. <{POST_SNAPBACK}> Пробвай да намериш тази песен ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petiopl Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 mi karako4ev sigurno e tazi pesen ama nemoga da vlqza tam kadeto ti mi kazva6 ne6to nestava kaji mi kak se kazva izpalnitelq pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Влез в страницата на БТВ http://www.btv.bg, там горе в ляво има БТВ програмата, и цъкваш на 3ма Братя 3 Сестри. Там има песните от саундтрака към филма, ама незнам коя ти трябва точно. Виж ги там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 (edited) Тьрся тази песен от серияла Трима братя три сестри ако някои знае как се казва нали се сещате преди да по4не има една песен за тази говора предварително ви благодаря. <{POST_SNAPBACK}> ТУК има песните на сериала(бозата ) Edited January 25, 2005 by BurnRus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 mi karako4ev sigurno e tazi pesen ama nemoga da vlqza tam kadeto ti mi kazva6 ne6to nestava kaji mi kak se kazva izpalnitelq pls <{POST_SNAPBACK}> Angela Maria Forero - Fiera inquieta Pop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Trqbva mi grupata koqto izpulnqva tazi pesen i daje nai hubavo link kum pesniovkata ->novocaine for the soul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 (edited) tarsia edna pesen. puskat q mnogo 4esto v tra la la .mislia 4e pak e runamska no ne sam siguren. NE E Discoteka buum ili Necazuri Si Suparari niakva druga e <{POST_SNAPBACK}> Румънски песни дал бог Възможно е да си чул Nicolae Guta - Cine are noroc,are или Alina - Miere in cafea.Това са така малко по-известните песнички.Сещам се и за Adrian Minune & Lepa Brena - Ghici,Ghici.Ако не е една от тези потърси тук или тук Edited January 25, 2005 by LOKOMOTIVcho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts