Fibaman Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 (edited) ...музиката която присъства в повечето калбойски филми... The Good, The Bad and The Ugly ... ? Edited October 5, 2008 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Hypetraxx vs D-cay- Interceptor.mp3 ако някой може да ми прати песента или да ми даде линк кън бея скайпа ми е в описанието благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 (edited) някой спомня ли си миналата или по-миналата година имаше една певиця която беше нашумяла със един хит, в който се пееше нещо за войните , тези в ирак мирак а у... в клипа на песента певицата беше постоянно с забратка ?? Edited October 8, 2008 by predatora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAIKATA Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Nato - Chorjavon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 златен си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ky4e Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 (edited) От много време търся името на едно парче,от концерта на Тiesto в зала Фестивална в Сф тази година.Става въпрос за следното: Ще съм много благодарен на отзовалите се Edited October 8, 2008 by ky4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 песента на която танцуваха Гибона и онази... Лили в Dancing stars? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 (edited) Значи търся една турска песничка. Това което чувам от нея като припев или нещо от тоя сорт е "ле ли ле". Пускат я в Планета а и на др. места. изпълнява се от мъж. Edited October 11, 2008 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 песента на която танцуваха Гибона и онази... Лили в Dancing stars? You give love a bad name? Помня, че танцуваха на това, но дали беше тази седмица... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Аз търся една песен на Genesis.В припева се пее оооо...Ако някой слуша Стар ФМ на ракламата когато казват "Genesis" и се чува това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Всички парчета от епизод 3 на Knight Rider. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 (edited) има една песен пускат я много по радио сити пее мъж денсче е "don't love me don't leave me don't want me" Edited October 13, 2008 by LuDaTa_BaBy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 (edited) Абе от скоро пускат една песен по радио Фреш.Тиесто я вмъкна в сета си когато беше в софия. Намерих я: guru josh project - infinity Edited October 13, 2008 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 You give love a bad name?Помня, че танцуваха на това, но дали беше тази седмица... Да! Точно това е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaKeTo Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Аз търся едно хип-хоп парче . Пее се "лалиии лалиии" еди си кво си . Мн е яко ... Ако го знае някой да пише , мерси предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 http://www.sport1bg.net/sport1/node/113220 Песните от клипчето ако може ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Търся една песен, която доста често я въртят по радио сити.Излезна лятото някъде, но още я пускат.Та в припева пеят жени нещо от рода на 'ye ye ye c'mon ye ye ye' ...и е малко афркинаски стил : ).Съжелявам за обяснението, но по-добре от това не мога да го кажа. Благодаря предварително : ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Mattara - Send the message? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Ако някой може да намери повечко песни на Ставри Аргиров и кой изпълнява песента дето постоянно се пее "вале вале",абе приемам и други песни "за душата" с изключение на чалгията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Ако някой може да намери повечко песни на Ставри Аргиров и кой изпълнява песента дето постоянно се пее "вале вале",абе приемам и други песни "за душата" с изключение на чалгията Виж в датата там има някои негови,също и Коцето Сланинката лека му пръст има мн хубави песни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLboUndS Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 търся песента която пускат на шампионската лига по бтв докато дават кадри за отборите.другата която търся е от рекламата на форд,която е с разни фенове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 търся песента която пускат на шампионската лига по бтв докато дават кадри за отборите.другата която търся е от рекламата на форд,която е с разни фенове. Първата песен не беше ли Los Fabulosos Cadilacs - Matador Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 търся песен която са ми я пра6тали на телефона,но незнам как се казжа с то4ност.зна4и пи6е 4е е на digital zen presents-never never или не6то такова и е името нз и аз.takaва денс е.другата която търся е на dry kill logic-riot at the bat rack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Някой може ли да ми каже как се казва една песен-през почти цялото време се пее нещо "I've got my mind set on you,set on you..." Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Някой може ли да ми каже как се казва една песен-през почти цялото време се пее нещо "I've got my mind set on you,set on you..." Благодаря предварително Може би: George Harrison - I've Got My Mind Set On You Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts