Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Hypetraxx vs D-cay- Interceptor.mp3

ако някой може да ми прати песента или да ми даде линк кън бея

скайпа ми е в описанието благодаря предварително

някой спомня ли си миналата или по-миналата година имаше една певиця която беше нашумяла със един хит, в който се пееше нещо за войните , тези в ирак мирак а у... в клипа на песента певицата беше постоянно с забратка ??

От много време търся името на едно парче,от концерта на Тiesto в зала Фестивална в Сф тази година.Става въпрос за следното:

Ще съм много благодарен на отзовалите се :)

Значи търся една турска песничка. Това което чувам от нея като припев или нещо от тоя сорт е "ле ли ле". Пускат я в Планета а и на др. места. :wacko:

изпълнява се от мъж.

Аз търся една песен на Genesis.В припева се пее оооо...Ако някой слуша Стар ФМ на ракламата когато казват "Genesis" и се чува това.

You give love a bad name?

Помня, че танцуваха на това, но дали беше тази седмица...

Да! Точно това е! :)

Търся една песен, която доста често я въртят по радио сити.Излезна лятото някъде, но още я пускат.Та в припева пеят жени нещо от рода на 'ye ye ye c'mon ye ye ye' ...и е малко афркинаски стил : ).Съжелявам за обяснението, но по-добре от това не мога да го кажа.

Благодаря предварително : ).

Ако някой може да намери повечко песни на Ставри Аргиров :rolleyes: и кой изпълнява песента дето постоянно се пее "вале вале",абе приемам и други песни "за душата" с изключение на чалгията

Ако някой може да намери повечко песни на Ставри Аргиров :rolleyes: и кой изпълнява песента дето постоянно се пее "вале вале",абе приемам и други песни "за душата" с изключение на чалгията

Виж в датата там има някои негови,също и Коцето Сланинката лека му пръст има мн хубави песни ;)

търся песента която пускат на шампионската лига по бтв докато дават кадри за отборите.другата която търся е от рекламата на форд,която е с разни фенове.

търся песента която пускат на шампионската лига по бтв докато дават кадри за отборите.другата която търся е от рекламата на форд,която е с разни фенове.

Първата песен не беше ли Los Fabulosos Cadilacs - Matador :confused

търся песен която са ми я пра6тали на телефона,но незнам как се казжа с то4ност.зна4и пи6е 4е е на digital zen presents-never never или не6то такова и е името нз и аз.takaва денс е.другата която търся е на dry kill logic-riot at the bat rack

Някой може ли да ми каже как се казва една песен-през почти цялото време се пее нещо "I've got my mind set on you,set on you..."

Благодаря предварително :)

Някой може ли да ми каже как се казва една песен-през почти цялото време се пее нещо "I've got my mind set on you,set on you..."

Благодаря предварително :)

Може би:

George Harrison - I've Got My Mind Set On You :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...