haRabO Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 някой знае ли как се казва песента от сериала Антураж (Entourage) от сезон 5 еп 2, която звучи когато дават как прелита самолета ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Има една песен по NRJ я въртят пее се "All i see all i see" мисля че тоя дето я пее е в дует с Nana, някой знае ли как се казва изпълнителя/песента? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 някой знае ли как се казва песента от сериала Антураж (Entourage) от сезон 5 еп 2, която звучи когато дават как прелита самолета ? Ако питаш за песента от еп. 1... Mark Morrison - Return of the Mack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Песента от Prison Break? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Ако питаш за песента от еп. 1...Mark Morrison - Return of the Mack моя грешка, от еп 1 е . Иначе това е песента. Много ти благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Песента от Prison Break? :) Prison Break Theme (Ferry Corsten Breakout Mix) [Extended Version].mp3 - ако имаш предвид това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 @elle89, ще може ли линк? tzyk - а песента от това клипче как се казва? (18) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 @elle89, ще може ли линк? tzyk - а песента от това клипче как се казва? (18) Daft Punk - One More Time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 @elle89, ще може ли линк? tzyk - а песента от това клипче как се казва? (18) http://store1.data.bg/kahe/Audio/Prison%20...0Version%5d.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanuzova Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Здравейте търся една песен сещам се 4е в песента пее една индийка стила е r&b мисля 4е пееше с r.kelly но не сам мн сигурна да мерси същата е Здравейте търся една песен сещам се 4е в песента пее една индийка стила е r&b мисля 4е пееше с r.kelly но не сам мн сигурна да мерси същата е Здравейте търся една песен сещам се 4е в песента пее една индийка стила е r&b мисля 4е пееше с r.kelly но не сам мн сигурна да мерси същата е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Търся една песен-значи припева е на италиански мисля,малко оперно звучи и го пее жена,иначе останалата част се изпълнява от рапър някакъв.....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 (edited) Търся една песен-значи припева е на италиански мисля,малко оперно звучи и го пее жена,иначе останалата част се изпълнява от рапър някакъв.....? Това ли е ? Edited October 1, 2008 by Baba_qga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Това ли е ? Ами не е това,но благодарско все пак Те я въртят по nrj и нямам идея никаква нова ли е или от ретрото...ще се мъча по текст да търся Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Търся една песен-значи припева е на италиански мисля,малко оперно звучи и го пее жена,иначе останалата част се изпълнява от рапър някакъв.....? Ами не е това,но благодарско все пак Те я въртят по nrj и нямам идея никаква нова ли е или от ретрото...ще се мъча по текст да търся Тази е твоята песен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Eee,златен/златна си,благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Търся една доста стара песен може би стила е рок част от текста е " ...... all that прешес money ....... all my прешес time " нещо такова си спомням но гугъл не ми изкарва нищо така че май бъркам текста , клипа беше как едно момиче гледа на нещо като аркадна игра как групата свири вътре а точно срещу нея един тип се опитва да спечели балерина на онези игри с щипките и най накрая разбира се успява ако на някой му говори нещо от тези обяснения да казва стреляйте смело за грешен отговор няма понижаване на оценката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Търся една доста стара песен може би стила е рок част от текста е " ...... all that прешес money ....... all my прешес time " нещо такова си спомням но гугъл не ми изкарва нищо така че май бъркам текста , клипа беше как едно момиче гледа на нещо като аркадна игра как групата свири вътре а точно срещу нея един тип се опитва да спечели балерина на онези игри с щипките и най накрая разбира се успява ако на някой му говори нещо от тези обяснения да казва стреляйте смело за грешен отговор няма понижаване на оценката Може би George Harrison - Got My Mind Set On You? Или пък не...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 (edited) Може би George Harrison - Got My Mind Set On You? Или пък не...? Може и да е тя но си забравих тонколоните на един таван и просто няма как да разбера но благодаря все пак без значение дали е тя . Видях клипа в youtube тя е Edited October 2, 2008 by redmadman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Има една песен по NRJ я въртят пее се "All i see all i see is the light in me" мисля че тоя дето я пее е в дует с Nana, някой знае ли как се казва изпълнителя/песента? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 A.K.-.S.W.I.F.T. - Light In Me @vbox A.K.-.S.W.I.F.T. - Light In Me @youtube All I see, all I see is the light in me,this guiding light, takes me places I wanna be. This guiding light, yes it's pulling me through the night, ....... познах ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 И за да те улесня ето ти самата песен: ТУК ---------------- Now playing: U-Recken - Deeper Into Man via FoxyTunes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 (edited) Вчера в едно кафенце слушах следната песен. Значи жанра е техно/хаус.В песента женски глас изрежда разни световни столици.Помня само две от тях-Rome,Ibiza и като свърши да ги изрежда пак почва да повтаря Ibiza,Ibiza,Ibiza,Ibiza...ако някой се сети въпреки оскъдното обяснение ще съм му благодарен много Edit:po_taka БЛАГОДАРЯ ТИ .Точно тази е Edited October 4, 2008 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 @xXx Desaparecidos-Ibiza london, paris, milan, rome, ibiza new york miami rio ibiza, ibiza ibiza ibiza ibiza ibiza ibiza ibiza.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 познах ли ? Да ! Мерси много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 (edited) Сетих се за един саунд .. музиката която присъства в повечето калбойски филми .. бавна прелича на свистящ вятър , бех я слушал в някакъв филм за Дивия запад когато двама каубой си вадят пистолетите на определено разтояние и се стрелят ТОЧНИЯТ ЗВУК ИДВА ОТ ХАРМОНИКА Е.. дано сте се досетили Мерси Edited October 5, 2008 by VEKO_V Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts