VEKO_V Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 (edited) Outwork - Thank God For Music? Не знам дали е тази дето я търсиш, но определено много си приличат с elektro. Много приятна песничка Готино е но не е това Начи тази песен която тарся не е в такав ритам по близо е до диското Edited August 22, 2008 by VEKO_V Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Не знам пич, така ми е много трудно Не мога да се сетя сори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 A1 - Resurection (Space Club ).mp3 PPK - Resurection също, класика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Опа, верно. PPK а не A1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Благодаря ви! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Някой знае ли как се казва песента в началото на клипа тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Не знам пич, така ми е много трудно Не мога да се сетя сори Няма нищо ... знам че е доста трудно и не сам сложил кой знае какав ориентир ама просто някой може да напрваи правилното предложение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Към края на закриването на Олимпиадата една група изпя една песен (мелодична е) => Beijing Beijing.... и май на китайски продължава ама не съм много сигурен. Някой ако може да помогне... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 (edited) Малко е глупаво но не намирам друг начин... потрасих една песен нз точно стилат на песента нещо като елетро ли е нз точно често я пускат в дискотеките не мисля че е много нова песента започва с мн готин ритам след това някаф маж рапира и на припева отново сащия ритам без текст Сажалявам че ви затруднявам... но нз по какав друг начин да я опиша Даже мисля че спада кам Disco.. и доста прелича на ритъма на Morandi - Save Me.mp3 Edited August 24, 2008 by VEKO_V Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Към края на закриването на Олимпиадата една група изпя една песен (мелодична е) => Beijing Beijing.... и май на китайски продължава ама не съм много сигурен. Някой ако може да помогне... Намерих я! За инфо песничката е "Beijing, Beijing, Wo Ai Beijing - I Love Beijing". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 интересува ме онази старинната императорска китайска музика дето е символ на повечето филми дето има малко релаксиращ ефект Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Значи одеве слушах по Катрата някакво хаус парче, на което на припева му са използвани по-високи тонове. Вокала е женски и пее нещо такова: "My heart is burning, my skin is ..." Преди този текст чух нещо подобно на: "I've lost contact with my soul" (???), но не съм сигурен от същата песен ли беше или от предишната. Айде дано някой се сети. Известна песен е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeDsI Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Dimitrios Halkias - Fteo ако някой я има цялата да прати плс, защото никъде не мога да я намеря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Значи одеве слушах по Катрата някакво хаус парче, на което на припева му са използвани по-високи тонове. Вокала е женски и пее нещо такова: "My heart is burning, my skin is ..." Преди този текст чух нещо подобно на: "I've lost contact with my soul" (???), но не съм сигурен от същата песен ли беше или от предишната. Айде дано някой се сети. Известна песен е. David Amo And Julio Navas - Light My Eyes P.S: И аз имам една молба, само че нямам почти никаква информация за песента.. значи песента е в стил "Yves Larock, Alkazar и т.н.", самото парче е много мелодично и свежо напомнящо за лятото, гласът е мъжки но един тънък и висок.. за да спестя неуспешните опити ще кажа, че парчето не е на Yves Larock, но просто се доближава до стилът му, надявам се някой да се сети.. въртят го по Радио Сити най-често.. ако някой ми предостави класация или нещо от сорта да я потърся също става като идея.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Търся една песен стилът е Хаус и парчето е ново вартят го постоянно в дискотеките пее жена и до колкото чувам пее нещо от сорта на "Tell me Tell me..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 (edited) Търся една много известна поп песен(по радиото са я пускали много често).Пее се "what a feelin'... makes you ... нещо си " Женски вокал е. Edited August 30, 2008 by AlekS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 (edited) Търся още една песен... в момента много я въртят по радиото Пее се: "stronger, stronger, harder, harder, hard to be... " и т.н. edit: мерси много Edited August 30, 2008 by AlekS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Търся още една песен... в момента много я въртят по радиото Пее се: "stronger, stronger, harder, harder, hard to be... " и т.н. Taio Cruz - I can be Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 - niakoi znae li kak se kazva tazi pesen ot klipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Има една песен... мисля, че е ретро, не е от новите. Пее се I can see in your eyes, I can see in your smile .. нещо такова... Мисля, че се казва In your eyes...а и да питам на кой е :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 (edited) Има една песен... мисля, че е ретро, не е от новите. Пее се I can see in your eyes, I can see in your smile .. нещо такова... Мисля, че се казва In your eyes...а и да питам на кой е :S Може би Lionel Richie - Hello ... Edited August 30, 2008 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 ЛАллл... мерси много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Някой знае ли как се казва песента от това клипче? Предполагам че е на U2, но незнам името Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Някой знае ли как се казва песента от това клипче? Предполагам че е на U2, но незнам името Chris Isaac - Wicked Game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts