Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Outwork - Thank God For Music? Не знам дали е тази дето я търсиш, но определено много си приличат с elektro. Много приятна песничка :music

Готино е но не е това :wacko: :cry Начи тази песен която тарся не е в такав ритам по близо е до диското :cry :cry

Edited by VEKO_V

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Не знам пич, така ми е много трудно :) Не мога да се сетя :bgrin: сори

Няма нищо ... :) знам че е доста трудно и не сам сложил кой знае какав ориентир ама просто някой може да напрваи правилното предложение :rolleyes: :unsure: :huh:

Към края на закриването на Олимпиадата една група изпя една песен (мелодична е) => Beijing Beijing.... и май на китайски продължава ама не съм много сигурен. Някой ако може да помогне...

Малко е глупаво но не намирам друг начин... потрасих една песен нз точно стилат на песента нещо като елетро ли е нз точно често я пускат в дискотеките не мисля че е много нова песента започва с мн готин ритам след това някаф маж рапира и на припева отново сащия ритам без текст :cry

Сажалявам че ви затруднявам... но нз по какав друг начин да я опиша :cry

Даже мисля че спада кам Disco.. и доста прелича на ритъма на Morandi - Save Me.mp3 :unsure: :unsure: :unsure:

Edited by VEKO_V

Към края на закриването на Олимпиадата една група изпя една песен (мелодична е) => Beijing Beijing.... и май на китайски продължава ама не съм много сигурен. Някой ако може да помогне...

Намерих я! :) За инфо песничката е "Beijing, Beijing, Wo Ai Beijing - I Love Beijing".

интересува ме онази старинната императорска китайска музика дето е символ на повечето филми дето има малко релаксиращ ефект

Значи одеве слушах по Катрата някакво хаус парче, на което на припева му са използвани по-високи тонове. Вокала е женски и пее нещо такова: "My heart is burning, my skin is ..." Преди този текст чух нещо подобно на: "I've lost contact with my soul" (???), но не съм сигурен от същата песен ли беше или от предишната. :bgrin:

Айде дано някой се сети. Известна песен е. ;)

Значи одеве слушах по Катрата някакво хаус парче, на което на припева му са използвани по-високи тонове. Вокала е женски и пее нещо такова: "My heart is burning, my skin is ..." Преди този текст чух нещо подобно на: "I've lost contact with my soul" (???), но не съм сигурен от същата песен ли беше или от предишната. :bgrin:

Айде дано някой се сети. Известна песен е. ;)

David Amo And Julio Navas - Light My Eyes

P.S: И аз имам една молба, само че нямам почти никаква информация за песента.. значи песента е в стил "Yves Larock, Alkazar и т.н.", самото парче е много мелодично и свежо напомнящо за лятото, гласът е мъжки но един тънък и висок.. за да спестя неуспешните опити ще кажа, че парчето не е на Yves Larock, но просто се доближава до стилът му, надявам се някой да се сети.. въртят го по Радио Сити най-често.. ако някой ми предостави класация или нещо от сорта да я потърся също става като идея..

Търся една песен стилът е Хаус и парчето е ново вартят го постоянно в дискотеките пее жена и до колкото чувам пее нещо от сорта на "Tell me Tell me..." :blink:

Търся една много известна поп песен(по радиото са я пускали много често).Пее се "what a feelin'... makes you ... нещо си :bgrin: " Женски вокал е.

Edited by AlekS

Търся още една песен... в момента много я въртят по радиото :) Пее се: "stronger, stronger, harder, harder, hard to be... " и т.н.

edit: мерси много ;)

Edited by AlekS

Има една песен... мисля, че е ретро, не е от новите.

Пее се I can see in your eyes, I can see in your smile .. нещо такова... Мисля, че се казва In your eyes...а и да питам на кой е :S

Има една песен... мисля, че е ретро, не е от новите.

Пее се I can see in your eyes, I can see in your smile .. нещо такова... Мисля, че се казва In your eyes...а и да питам на кой е :S

Може би Lionel Richie - Hello ... :)

Edited by Fibaman