NEO_DDT Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 (edited) Как се казва песента с която почва филма rich kids ??! ЕДИТ:// Намерих си я Edited August 9, 2008 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Здравейте! Чух някав див киучек в Лазур вартяха го постояно... знам само част от текст-а : "Три кила банани мале мале .. шикинади шикинади нади пари няма пари за цигари... " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 (edited) Здравейте! Чух някав див киучек в Лазур вартяха го постояно... знам само част от текст-а : "Три кила банани мале мале .. шикинади шикинади нади пари няма пари за цигари... " Тони Дачева и Кристали - 3 кила банани П.С. Гугъл е твой приятел Edited August 10, 2008 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 http://zazz.bg/play:af447b2e <--- Можете ли да ми кажете коя е тая песен, че приятелката ми много ме тормози за нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 (edited) http://zazz.bg/play:af447b2e <--- Можете ли да ми кажете коя е тая песен, че приятелката ми много ме тормози за нея. auf Deutsch, bitte... Edited August 12, 2008 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 auf Deutsch, bitte... Мерси много, но може ли да ме ориентирата от къде да я сваля, защото data.bg не дава никакви резултати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice[man] Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Някой може ли да ми каже кой е българския вариант на Nedeljko Bajic Baja - Zapisano je u vremenu. Мерси предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Неска слушах някъв хаус по радио "Вероника" дето го пееше няква жена но единственото което запомнх от текста беше нещо "Sempre.." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 (edited) Jerry Ropero - Coracao Имаш късмет, че трябваше да погледна форума Edited August 18, 2008 by Baba_qga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 (edited) имаше една песен на която на припева се пееше "...So lets do it like they do it on the discovery channel.." някой знае ли я? едит: намерих я казва се Bloodhound Gang - The Bad Touch Edited August 18, 2008 by SpI7_FiRe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 (edited) Някой може ли да ми каже кой е българския вариант на Nedeljko Bajic Baja - Zapisano je u vremenu. Мерси предварително. Това е !Малко е глупава според мен, ако я сравняваш с оригинала Edited August 18, 2008 by kanara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Jerry Ropero - Coracao Имаш късмет, че трябваше да погледна форума Едно голямо благодарско Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Някой може ли да ми каже как се казва тази песен. Записът е малко тих, затова увеличете малко за да го чуете по-добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Някой може ли да ми каже как се казва тази песен. Записът е малко тих, затова увеличете малко за да го чуете по-добре Wes - Alane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Wes - Alane Много благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 (edited) Търся песента на Д2 или Дичо.Пее се: "Тази нощ, аз те сънувам..." edit: благодаря много Edited August 19, 2008 by AlekS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Търся песента на Д2 или Дичо.Пее се: "Тази нощ, аз те сънувам..." D2 - Прости ми, че сънувам теб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaNDaL Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Nqkoi moje li da mi kaje ot kyde da si drypna na MICHELE ADAMSON - Deja Vu ...6ot samo v data.bg e namerih no faila e povreden i nemoje da se tegli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Малко е глупаво но не намирам друг начин... потрасих една песен нз точно стилат на песента нещо като елетро ли е нз точно често я пускат в дискотеките не мисля че е много нова песента започва с мн готин ритам след това някаф маж рапира и на припева отново сащия ритам без текст Сажалявам че ви затруднявам... но нз по какав друг начин да я опиша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Малко е глупаво но не намирам друг начин... потрасих една песен нз точно стилат на песента нещо като елетро ли е нз точно често я пускат в дискотеките не мисля че е много нова песента започва с мн готин ритам след това някаф маж рапира и на припева отново сащия ритам без текст Сажалявам че ви затруднявам... но нз по какав друг начин да я опиша Alp Feat Outwork - Fiesta Elektronika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Аз пък търся lsl feat natasha low - i can see stars Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Alp Feat Outwork - Fiesta Elektronika Мерси мн но не е тази песен по изчистена е от басс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Outwork - Thank God For Music? Не знам дали е тази дето я търсиш, но определено много си приличат с elektro. Много приятна песничка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Как се казва ТОВА парче? Някой знае ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Как се казва ТОВА парче? Някой знае ли? A1 - Resurection (Space Club ).mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts