proboro Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 http://vbox7.com/play:67bf7ed6 ако някой е има да казва от каде си е истеглил или да п.м благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 ммм много търсих ,но безуспешно песента от новата реклама на Suchard sensations imagine..някой има ли идея коя е ?дори не намирам клипа на самата реклама..та поне по текста малко да пробвам да я изнамеря..ако някой успее да я намери ще съм много благодарна И на мен тая песен ми напрай впечатление тъй че ставаме 2ма ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 И на мен тая песен ми напрай впечатление тъй че ставаме 2ма ... айде успех ни тогава...аз още се мъча безуспешно.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 (edited) Zdraveite , nqkoi se6tali se kak moje dase kazva pesni4kata ot REklamata na VOdka FLIRT s 4ere6kata ,...... Eto i klipa na REKLAMATA >>----> http://www.zazz.bg/play:9e44c447 <------<<< Edited April 28, 2008 by L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Начи стаа на въпрос за тая реклама за празненствата по повод 1 май. Интересуа ма писнофката? Сигурен съм че е на БТР ама нз името точно. Някой да пошепне! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Почти съм сигурен, че никой няма да се сети но все пак...един от последните ми козове. Търся ремикс на delirium - silence. Проверил съм всичко из нета и не излиза. Не се пее пълния текст от песента, което е типично за всички останали, просто - ...and this feeling,..heaven holds a sense of wonder....и така. Чувал съм го в няколко сета вече, но нямат трак листи. Помагайте. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 (edited) Търся една известна R&B песничка, ако не се лъжа е от саундтрака на някой от филмите "Бързи и яростни". В началото се пее нещо от рода на: Ma life be like uuuuuuuuuu-aaaaaaaaaaaa-uuuuuuuuuuuuu-aaaaaaaaa; Ма life be like uuuuuuuuuu-aaaaaaaaaaaa-uuuuuuuuuuuuu-aaaaaaaaa Намерих я... Grit - Ooh Ahh Edited April 28, 2008 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petia_ Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Здрвавейте! Трябва ми една песничка,но не знам как се казва.Въртят е по радиата,но... в сайта на Фреш я няма. Пее се нещо такова "I soul you...." Една жена пее. За съжаление само това помня.Ако някой ми е каже ще съм му безкрайноооо благодарна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Здрвавейте!Трябва ми една песничка,но не знам как се казва.Въртят е по радиата,но... в сайта на Фреш я няма. Пее се нещо такова "I soul you...." Една жена пее. За съжаление само това помня.Ако някой ми е каже ще съм му безкрайноооо благодарна Samira - The Rain ... прочети малко нагоре има поне още 2-3 човека които са питали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petia_ Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Samira - The Rain ... прочети малко нагоре има поне още 2-3 човека които са питали Оле пич имаш почерпка от мене Мерси много,ама много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaNDaL Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Nqkoi moje li da mi kaje ot kyde da si drypna muzika na MIKE MORALES....portugalski dj....??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thea Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Начи стаа на въпрос за тая реклама за празненствата по повод 1 май. Интересуа ма писнофката? Сигурен съм че е на БТР ама нз името точно. Някой да пошепне! ...=)... БТР - Цвете от луната ...=)...=)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 и аз търся една песен.стара е но незнам как се казва нито кои е изпълнява.само знам 4е се пее -i love you .смисъл ретро хит е.балада е и я пее мъж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Dee Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Почти съм сигурен, че никой няма да се сети но все пак...един от последните ми козове.Търся ремикс на delirium - silence. Проверил съм всичко из нета и не излиза. Не се пее пълния текст от песента, което е типично за всички останали, просто - ...and this feeling,..heaven holds a sense of wonder....и така. Чувал съм го в няколко сета вече, но нямат трак листи. Помагайте. Delerium - Silence (Dj Tiesto In Search Of Sunrise Remix) да не е този? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 ами любо от "те" има една песен която пее на наградите на бг радио за 2008 на която се изтърсва на сцената та ко можете да ми кажете заглавието й и от къде да си я изтегля и същите награди на бг радио миро от каризма пее една песен която се казва radio on no но немога никъде да я намеря и вече наистина последно за още една песен на миро която се казва cal on me но също не я намирам ако можете помагайте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Тьрся това: Dj Guy Salama & Chemical crew - 30.10.2004 part 1 ако някой знае от кьде да го изтегля нека помогне.тнх предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 търся една песен,която доста често я пускат по City radio малко прилича на outwork-fiesta elektronica защото пак има народни мотиви(чрез томпети) вкарани в самата песен и женски глас се извиква "аааииии" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 (edited) Някой знае ли как се казва песента от клипа. Edit: Намерих си я. Edited May 2, 2008 by raptor2721 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 (edited) Търся една ретро песен, пее мъж с приятен глас единственото което успях да запомня от текста е ..."so easy .... so easy" , мелодията е много ми напомня на theme song от Дързост и красота мисля че е саксофон или тромпет незнам но е много известна и запомняща се мелодия Моля ако някой се сети да пише Edit: Намерих я - Undercover -Baker street Сега търся едно hause парче в началото жена пее "Shakil O'nell" и се повтаря няколко пъти, другото което запомних е "down down down" Edited May 4, 2008 by mega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Здравейте, някой може ли да ми каже как се казва песента която започва от 1.33 на това клпиче: http://vbox7.com/play:36345f59 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Здравейте,някой може ли да ми каже как се казва песента която започва от 1.33 на това клпиче: http://vbox7.com/play:36345f59 Edwin Starr - War Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Тьрся това: Dj Guy Salama & Chemical crew - 30.10.2004 part 1 ако някой знае от кьде да го изтегля нека помогне.тнх предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 There might be some dust on the bottle, but don't be fooled about what's inside... Anyone? Link? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Как се казва песента, с която излизат айдолите точно преди да почнат да пеят? Търся и тази, с която се появяват надписите накрая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стоянчо Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Абе търся една песен пеесе нещо такова " CUT MY LIFE INTO PIECES THIS IS MY LAST RESULT COMPETIONT NO REALLY" нещо такова 100 % ще имам правописна грешка но ще съм благодарен да ми е дадете ако е знаете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts