VaNDaL Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Nqkoi moje li da mi kaje ot kyde da drypna Kwame - Slide N Crank 4e nikyde ne e namiram deiba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Напоследък въртят едно много свежо парченце по NRJ, значи в самото парче чух да се пее нещо от рода "Talk like Me.. Walk Like Me.." (не съм сигурен 100 %) а самия припев е една мелодийка, която не мога да определя (мисля че е от тромпет или акордеон не чух много добре) нещо индийско, ориенталско звучене ми наподобява, но и в същото време ми прилича на някакъв мазен чалгийски ритъм, но като цяло е доста яко парченцето. който ми помогне ще съм му много благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanqG Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 тарся песента life time на люси дяковска от мюзик айдъл,тя изпя тази песен в щоуто на азис,помогнете плссссс тарся песента на люси дяковска life time,изпя я в шоуто на азис,плссссссс помагайтее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuDo_89 Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Аз търся една малко по стара песничка може би е 93-та - 94-та година днес я слушах по едно радио тя е известна съмнява ме някой да не я е чувал и в общи линий разбрах че се пее нешо от рода на "So many many, I don't thing you..." и от там нататака пее още нещо и след това си тананика нещо от рода на дън дъръдън дън пее го женски вокал ще се радвам ако някой ми помогне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Напоследък въртят едно много свежо парченце по NRJ, значи в самото парче чух да се пее нещо от рода "Talk like Me.. Walk Like Me.." (не съм сигурен 100 %) а самия припев е една мелодийка, която не мога да определя (мисля че е от тромпет или акордеон не чух много добре) нещо индийско, ориенталско звучене ми наподобява, но и в същото време ми прилича на някакъв мазен чалгийски ритъм, но като цяло е доста яко парченцето. който ми помогне ще съм му много благодарен Айде някой ако я има да каже как се казва, че и аз нещо не мога да я намера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Как се казва песента, която Иван Ангелов пя на първият кастинг за Music Idol, нещо подобно: i feel roule row row row row roule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 (edited) Как се казва песента, която Иван Ангелов пя на първият кастинг за Music Idol, нещо подобно: i feel roule row row row row roule Sasha - I Feel Lonely Напоследък въртят едно много свежо парченце по NRJ, значи в самото парче чух да се пее нещо от рода "Talk like Me.. Walk Like Me.." (не съм сигурен 100 %) а самия припев е една мелодийка, която не мога да определя (мисля че е от тромпет или акордеон не чух много добре) нещо индийско, ориенталско звучене ми наподобява, но и в същото време ми прилича на някакъв мазен чалгийски ритъм, но като цяло е доста яко парченцето. който ми помогне ще съм му много благодарен Edited March 20, 2008 by cafu'wE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 търся една песен на джордан -ще те уча но на гръцки език помогнете ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4dn3zZz Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 тази песен не мога да я открия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 каква песен - диджейчето се бъзика и забързва някакво цвилене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Коя е тази песен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 (edited) Коя е тази песен? Не знам как се казва, но е от саундтрака на Alone In The Dark 5. Играта излиза по-късно тази година. Дано да съм помогнала, ще видя някъде има ли траклист. Песента се казва "Що ли?" Edited March 23, 2008 by ludoto_mimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 (edited) Тази песничка как се казва някой знае ли ? http://zazz.bg/play:d2fc3ab4 то не е точно песен ми мелодия много ми е позната от някъде.. 10x cafu'wE Edited March 23, 2008 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 (edited) Тази песничка как се казва някой знае ли ? http://zazz.bg/play:d2fc3ab4 то не е точно песен ми мелодия много ми е позната от някъде.. Rob Dougan - Clubbed To Death Напоследък въртят едно много свежо парченце по NRJ, значи в самото парче чух да се пее нещо от рода "Talk like Me.. Walk Like Me.." (не съм сигурен 100 %) а самия припев е една мелодийка, която не мога да определя (мисля че е от тромпет или акордеон не чух много добре) нещо индийско, ориенталско звучене ми наподобява, но и в същото време ми прилича на някакъв мазен чалгийски ритъм, но като цяло е доста яко парченцето. който ми помогне ще съм му много благодарен Edited March 23, 2008 by cafu'wE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Някой може ли да ми намери тази песничка - "Alp vs Outwork - Fiesta Elektronika (Original Mix)". Търсих в датата и в гуугъл, но без успех. ето и линк към песента - Alp vs Outwork - Fiesta Elektronika (Original Mix) Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Някой знае ли как се казва песента ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Някой знае ли как се казва песента ? Много ми напомня на музиката от Хитмен игрите но може и да греша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 (edited) Някой знае ли как се казва песента ? Neodaemmerung Офф => Navras също не е лоша Edited March 24, 2008 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Здравейте !!! Тарся песен на Емилия мисля че беше но незнам заглаеивто замо само какфо ве пее в припева .. и то е следното " Устните нежно ще нашепват само с теб искам да усещам с лябовтта да се погубя страстите ти щом сабудя " Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Здравейте !!! Тарся песен на Емилия мисля че беше но незнам заглаеивто замо само какфо ве пее в припева .. и то е следното " Устните нежно ще нашепват само с теб искам да усещам с лябовтта да се погубя страстите ти щом сабудя "Мерси Емилия - Нежни устни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Мерси много!!! Междодругото това ми харесва в този форум че винаги когато нещо ми е трябвало винаги сте помагали БЛАГОДАРЯ ВИ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Техното посредата на клипчето в сайта -> http://speedfest.org/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 (edited) търся една песен на джордан -ще те уча но на гръцки език помогнете ми Ако те задоволява на сръбски е на Ceca - Culo bola. Аз търся 2 песни. Едната е нова гръцка, на 1-2 седмици, въртят я по разни радиостанции. Другата е Mi mou ti halas или Μη μου τη χαλάς или нещо такова. Dimitrios Halkias - Fteo??? He. Edited April 1, 2008 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Dimitrios Halkias - Fteo??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Здравейте отново Тарся си 1 песен мисля че е на градски или сръбски незнам коя я пеее нито как се казва но като ви кажа припева можеби ще се сетите и тои е :" Романе Романи" или нешо такова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts