VISITOR Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Здравейте! Отново се включвам с едно въпросче. Коя е песничката, на която танцуват, отскоро Яна и Жана от Господари на ефира, но не на края, а някъде по време на самото предаване. Песничката е Бразилска или Испанска, пее жена (в припева нещо за кафе) с диско мелодийка. Звучи много свежо. Благодаря, предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Имах предвид че тука се слуша доста гръцко Тва е майна..който е канар всичко му е ясно един отбор..е на света... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 (edited) Аз пък искам да ви попитам драги ми колеги, коя е песента от рекламата на UNICEFF със Митко Бербатов, Рачков и т.н.? Блогодаря ви много предварително за отделеното внимание. Edited March 8, 2008 by artilerist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filushkin Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Мара! Търся песента от рекламата на "сделка или не",която върви в момента.Някои ако се сети да пише.Мерси предварително! Сетих се 4е и Иван от Survivor 2 танцува на нея в онзи епизод,дето се бутаха с възглавниците,моля ви помагаите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стоянчо Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 (edited) BOOM HERE COME THE BOOM READY OR NOT (може някаде да съм обаркал но ще ви бъда благодарен ако ми е дадете ) Edited March 8, 2008 by Стоянчо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 BOOM HERE COME THE BOOM READY OR NOT (може някаде да съм обаркал но ще ви бъда благодарен ако ми е дадете ) My Webpage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стоянчо Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 (edited) My Webpage мерсиииииии мерсиииии МНОГООООООООООО МЕРСИИИИИИИИИИИИИИИИ Edited March 9, 2008 by Стоянчо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Търся песен която излезна преди 5-6-7 години Клипа беше момче и момиче и са от двете страни на една река и се опитват да се съберат..нещо от сорта беше.Върти ми се в главата нещо си "Life" ама не съм сигурен песента ли така се казваше, групата ли така беше??...моля за помощ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Как се казва песента (то е само инструментал,не знам дали се пее в оригинала) от това клипче (с цигулките,в началото и края на клипа!) Благодаря предварително !!! Howard Shore - Requiem for a Dream Заповядай! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 (edited) http://youtube.com/watch?v=FJbmwWxntVs&feature=related В 3:21 песента, която започва се казва "Land of 1000 dances" на Уилсън Пикет. Търсих я на доста места, но все попадам или на live изпълнение, или на някакъв кавър. Трябва ми точно тази, която е във филмчето. Help Благодаря на d3Mag за бързата реакция . Песента вече не се търси. Edited March 9, 2008 by Sothbiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thea Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Търся песен която излезна преди 5-6-7 години Клипа беше момче и момиче и са от двете страни на една река и се опитват да се съберат..нещо от сорта беше.Върти ми се в главата нещо си "Life" ама не съм сигурен песента ли така се казваше, групата ли така беше??...моля за помощ ! Live-Heaven dano e tva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Live-Heaven dano e tva Тя е !! Огромни благодарности !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Dee Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 (edited) 1. Първият ми рикуест е супер елементарен- значи песента се пее Everybody loves you here (това се повтаря около 3 пъти) и после се пее нещо си Grand Canyon ала бала, гласът на мацката съм почти сигурен че е на Трейси Торн ама не знам ся тва парче къде да го намеря. Най-логично е да се казва Tracey Thorn - Grand Canyon, но нищо не мога да намеря...ако може дайте линкче към тази песничка. 2. А другия ми рикуест е трудна работа защото е инструментално и е гръцко, свири се на бузуки (естествено) и започва бавно тарам (пауза) тарарарарам (пауза) тарарарам и така забързва забързва постепенно и става лудница мн е яко, едно време на една реклама на METAXA го пускаха, а иначе това парче го има във филма "Две димящи дула" където в къщата там всички се изтрепаха голямата патаклама...ама така и не мога да намеря как се казва да си го дръпна...пълна лудница е!!! Благодаря ви предварително Втората песен се казва Zorba The Greek , лесно ще я намериш Edited March 10, 2008 by Rob Dee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Как се казва песента,която в момента пее Иван в Music Idol??В припева се пее основно -Baby if i Could change the world... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISITOR Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Как се казва песента,която в момента пее Иван в Music Idol??В припева се пее основно -Baby if i Could change the world... Eric Clapton - Change The World Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Песничката е house. Женски вокал пее "I know you`ll wait till dawn" ... питах гугъл ... но нищо не можах да открия Някакви идеи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4dn3zZz Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Ако може някой да ми каже как се казва песента (или да я качи някъде от където мога да я дръпна) която започва на този клип от 3:12 , ще съм му много благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Ако може някой да ми каже как се казва песента (или да я качи някъде от където мога да я дръпна) която започва на този клип от 3:12 , ще съм му много благодарен LANGE FEAT. THE MORRIGAN - FOLLOW ME Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4dn3zZz Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Мерси много {}, тази песен също не мога да я открия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Как се казва песента на C-Block от този микс: http://sdhrftmddfhjrf.hit.bg/02.Anelia%20v...raid%20Mix).mp3 (в 01:30 започва частта на C-Block) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 (edited) Как се казва песента на C-Block от този микс: http://sdhrftmddfhjrf.hit.bg/02.Anelia%20v...raid%20Mix).mp3 (в 01:30 започва частта на C-Block) Песента е: C-Block - Everything Is Good, само че очаквай да е маааалко по-бавничка от колкото тоя микс Edited March 17, 2008 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 10q izobshto ne e po-bavna >> http://store4.data.bg/musicalla/music/C-Bl...ing_is_good.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Ако някой може да ми каже как се казва тази песен http://www.youtube.com/watch?v=jz-KfhKFW8U ще съм много благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Ако някой може да ми каже как се казва тази песен http://www.youtube.com/watch?v=jz-KfhKFW8U ще съм много благодарен Avril Lavigne - Complicated Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Dee Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Днес чух по NRJ една песничка,някакво хаусче беше,пее жена "DJ make me loose control"-някакви идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts