Десито Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Скъпи хора, имам голяма нужда от вашата помощ. Знам, че това, за което ще ви помоля, няма нищо общо с темата, но не намерих подходяща. Моля, да ми помогнете за историята на Метъл музиката. Много ще съм ви благодарна, защото наистина ми трябва. Аз намерих оттук - оттам, но все пак се обръщам и към вас! Трябва ми историята на МЕТЪЛ МУЗИКАТА! Ако и вие намерите ще е супер! Само за инфо - трябва ми до 2 дни О, и междудругото търся името на една песен на Майкъл Джексън. Има я като музика в играта GTA Vice City ако някой я е играл Скоро един участник в Мюзик Айдъл, който прави кроасани по професия (подробност, която може да ви помогне да се сетите, ако сте го гледали), кандидатства с нея. Ако някой го е гледал и се сеща за песента ще е супер! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 О, и междудругото търся името на една песен на Майкъл Джексън. Има я като музика в играта GTA Vice City ако някой я е играл Скоро един участник в Мюзик Айдъл, който прави кроасани по професия (подробност, която може да ви помогне да се сетите, ако сте го гледали), кандидатства с нея. Ако някой го е гледал и се сеща за песента ще е супер! Michael Jackson - Billy Jean Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Десито Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 ЕЕЕЕееееееееееееееееееееее... много благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samias Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 по радио city слушах една песен в началото пее "Lalala lalala" а припева пее "i feel you tuching me ... when you tuching me" нещо такова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 по радио city слушах една песен в началото пее "Lalala lalala" а припева пее "i feel you tuching me ... when you tuching me" нещо такова Velvet - Chemistry ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стоянчо Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 (edited) Wish I Had An Angel? леле много ти благодаря Edited March 1, 2008 by Стоянчо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samias Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Velvet - Chemistry ... ? много ти благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 хулио иглесиас и уили нелсън да имат някакъв дует? евентуално линк или името на песента / албума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 http://divinepcuserfailsandbanners.hit.bg/4_elements.pps Коя е песента от тази презентация? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Може би е Celine Dion - I'm Alive ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 хулио иглесиас и уили нелсън да имат някакъв дует? евентуално линк или името на песента / албума? Click Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
none Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 (edited) Как се казва песента (то е само инструментал,не знам дали се пее в оригинала) от това клипче (с цигулките,в началото и края на клипа!) Благодаря предварително !!! Edited March 4, 2008 by none Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 1. Първият ми рикуест е супер елементарен- значи песента се пее Everybody loves you here (това се повтаря около 3 пъти) и после се пее нещо си Grand Canyon ала бала, гласът на мацката съм почти сигурен че е на Трейси Торн ама не знам ся тва парче къде да го намеря. Най-логично е да се казва Tracey Thorn - Grand Canyon, но нищо не мога да намеря...ако може дайте линкче към тази песничка. 2. А другия ми рикуест е трудна работа защото е инструментално и е гръцко, свири се на бузуки (естествено) и започва бавно тарам (пауза) тарарарарам (пауза) тарарарам и така забързва забързва постепенно и става лудница мн е яко, едно време на една реклама на METAXA го пускаха, а иначе това парче го има във филма "Две димящи дула" където в къщата там всички се изтрепаха голямата патаклама...ама така и не мога да намеря как се казва да си го дръпна...пълна лудница е!!! Благодаря ви предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 (edited) Такам...значи миналата седмица в Планета към 3 ..3 и нещо пуснаха една гръцка песен,ама не тази,която я има и в български вариант Хисарския Поп - Дай си сърцето ами няква друга...към средата на песента се пее "на на на на на на" и всички скачат... ама буквално тоя петък пак я пуснаха... ше полудея вече 2ра седмица не мога да я намера.. Edited March 4, 2008 by snoop-dogg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Сещам се за 2 дано да една от тях: Kudri-dai si sartseto Andreaz Vazios-doze thnk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Сещам се за 2 дано да една от тях: Kudri-dai si sartseto Andreaz Vazios-doze thnk На тая й намирам само ремикс версиите и те не са това което ми трябва..може да е оригиналната версия.която търся ама не мога да я намера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecForce Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 ТЪРСЯ ТАЗИ ПЕСЕЕЕЕН МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАК СЕ КАЗВА..... ЦЪК ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 ТЪРСЯ ТАЗИ ПЕСЕЕЕЕН МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАК СЕ КАЗВА..... ЦЪК ! Заповядай http://store2.data.bg/metalpsycho/MP3/Pass...n%20Reverse.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filushkin Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Мара! Търся песента от рекламата на "сделка или не",която върви в момента.Някои ако се сети да пише.Мерси предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Такам...значи миналата седмица в Планета към 3 ..3 и нещо пуснаха една гръцка песен,ама не тази,която я има и в български вариант Хисарския Поп - Дай си сърцето ами няква друга...към средата на песента се пее "на на на на на на" и всички скачат... ама буквално тоя петък пак я пуснаха... ше полудея вече 2ра седмица не мога да я намера.. :S :S help.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Песничка е house. Женски вокал пее "I know you`ll wait till dawn" ... питах гугъл ... но нищо не можах да открия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 :S :S help.. Liakopoulos-Dose tin kardia sou има си привилегии да живееш в Кичука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Liakopoulos-Dose tin kardia sou има си привилегии да живееш в Кичука q kaji kvi sa privilegiite da jivee6 v ki4uka ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Имах предвид че тука се слуша доста гръцко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts