VISITOR Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Здравейте на всички! Преди време си бях харесал една песен от филма Боксьорът (The boxer). Понеже вчера го даваха по bTV пак се сетих за нея и днес прехвърлих саундтрака, но нещо не я открих. Всички бяха едни лирични, а тази която търся е една малко нервна, напрегната, мисля, че китара. По-скоро рок изпълнение. Мился, че имаше и женски вокал. Не съм сигурен, че е точно от саундтрака, но поне, когато излезе филма, го рекламираха на фона на тази песен. Оскъдно обяснение, но толкова помня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fearlesss Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Абе има една песен пускат я по радио The Voice, даже днеска я чух в колата пее се "riden... " другото не го чух щот я хванах на края, и така се повтаря няколко пъти.Бих се радвал ако някой ми каже как се казва песента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Абе има една песен пускат я по радио The Voice, даже днеска я чух в колата пее се "riden... " другото не го чух щот я хванах на края, и така се повтаря няколко пъти.Бих се радвал ако някой ми каже как се казва песента. Може би е това chamillionaire ft. krayzie bone- riden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fearlesss Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Може би е това chamillionaire ft. krayzie bone- riden Ммм не е тва, аз даже не съм сигурен дали е така, ма май така беше, мяза на балада леко, друго не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 http://rapidshare.com/files/88784798/ciklotekaaaa.mp3.html Как се казва тая песен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 (edited) Абе имаше една песен известна от 90-те ама само си спомням припева. Тананикаше се нещо от сорта на: Дум-так дум-та-така-така дум-так ... и т.н. мноо известна мелодийка Харабия говора не се базикам хаха Дево провери да не е това Carrapicho - Tic, Tic Tak http://rapidshare.com/files/88784798/ciklotekaaaa.mp3.html Как се казва тая песен? David Morales - Party in the ghetto Edited February 3, 2008 by [OMERTA]Italiano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Днес една песен чух..странна е, значи интресува ме името.Единственото от текста което разбрах беше: "бла бла бла ча ча ча" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Днес видях, че имам някаква нова песен на телефона, която ме изпълва добре, но не знам как се казва. И не помня кой ми я е пратил. Като информация за песента телефоно изкарва само "vertu". Започва като приспивна песен и след това някакъв хаус. Лошото е че песента не е цяла, а искам да си я имам. Мерси предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Някой знае ли как се казва това парче ? http://www.bgshare.com/315413/-=B-r-a-b-u-s=-.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 http://bittersweet-place.com/blog/?p=40 Това ако го намерите.... сте супер!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 И аз търся две парчета. Едното е гръцката версия на "Теодора - Смешна цена" Другото е саундтрака от филма "Черна котка, бял котарак" Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 И аз търся две парчета. Едното е гръцката версия на "Теодора - Смешна цена" Другото е саундтрака от филма "Черна котка, бял котарак" Идеи? 2 http://store2.data.bg/peterdimitrov/MP3z/B...t%20%5b1998%5d/ А за първото напиши смешна цена в дата.бг и се разрови. Понякога излизат в скоби имената на гръцките песни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 2 http://store2.data.bg/peterdimitrov/MP3z/B...t%20%5b1998%5d/ Аа златен си!! Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cingoto Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 tarsq pesenta SKASE SKASE ama na bg nqkoi ako znae kak se kazva da pi6ii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 (edited) Тьрся 1 песен , пее се в припева не6то ор сорта you and me and touch the free не6то подобно ритмична изпулнява се от женски глас и мн често я пускат по радио Витоша самата песен започва с мелодиика и тананикане : на на на , на на на , на на на на тнх предварително. Edited February 7, 2008 by Nenko_Nell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Po Ktra FM 4uh edna pesni4ka " I so You , ANd ME , Walk in on The RAin " ne6to takvoa ................. Daite ideiiiiiii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Гледам за подобни песни , малко извън правилата на темата . Искам да не са със супер тежка мелодия , а нещо зареждащо с адреналин (много китари ще ми издрънчи главата) ... не слушам точно такъв стил и само когато пия кафе вече или сутрин си пускам нещо такова . С успокояващ вокал и енергичен ритъм . Абе кажете още някакви песни като: Lostprophets - Make A Move Linkin Park - What I've Done , Somewhere I Belong , Faint , From The Inside , Crawling Drowning Pool - Sinner Avenged Sevenfold - Almost Easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Po Ktra FM 4uh edna pesni4ka " I so You , ANd ME , Walk in on The RAin " ne6to takvoa .................Daite ideiiiiiii Sublime - The Rain ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Sublime - The Rain ? sy6tata , mersi Mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 na Мадонна една песен дето припива го пее някакъв арабин и е с арабски мотиви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 na Мадонна една песен дето припива го пее някакъв арабин и е с арабски мотиви Madonna - Isaak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Търся новия албум на Hed Kandi - Twisted Disco 2008 ,днес му е премиерата,но все още не го намирам... Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PBPeTkO1936 Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Я виж това цък ЦЪК мисля че CD1 е това което търсиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Музиката с коята почва Др. Хаус част от коя песен е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Я виж това цък ЦЪК мисля че CD1 е това което търсиш Ами не е това,това го имам. Иначе търся това тук. Благодаря ти все пак! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts