THE-AGENT Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Някой може ли да сподели как се казва песента дето се пее "Shake the culooooo" щото явно това не и е името или нищо не намирам (ест. без многото "о"-та)....? някфи идеи?? K7 - Shake Then Culio цък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 търся това http://www.vbox7.com/play:96f00385 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Песента се казва "Седем дни напред", но не мога да я намеря.Не знам изпълнители, нищо.Знам само, че е химн на НРС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 (Giorgos Alkaios - Pali Monos Mou Milao)Pi4 slu4aino da si ot s. Trud ??? , samo pitam , moje da byrkam ..... От Труд съм пич. Познаваме ли се? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 (edited) Търся една песен която често пускат в Планета пайнер. Припева и представлява само "на на нанана" Трудно ми е да го обесня. Доста бях налят всичките пъти които я чух не мога да си спомня на какъв език беше пее се от мъж Edited January 18, 2008 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 ......You've got the sweetest ass in the world ass in the world ass in the world ass in the world ass in the world Не съм 100% сигурен, може и да е "eyes"... Някакво хаусче е, но по Flesh не щат да кажат как се казва.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Не съм 100% сигурен, може и да е "eyes"...Някакво хаусче е, но по Flesh не щат да кажат как се казва.. Alex C feat. Y-Ass - You've Got The Sweetest Ass In The World Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Нчкй знае ли как се казша песента от тоша клипче: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pei4 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Търся една гръцка песен (поне така ми звучи като пее припева ) Песента не е нова, пускат е по радио вероник, пее се ... The first time then i saw you i dont know what to do..... Припева се пее нещо Efeno efeno, i wanna know ... why cant be you and me forever and ever... Това е което съм запомнил ще се радвам някой ако ми хелпне да е намеря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Търся една гръцка песен (поне така ми звучи като пее припева ) Песента не е нова, пускат е по радио вероник, пее се ...The first time then i saw you i dont know what to do..... Припева се пее нещо Efeno efeno, i wanna know ... why cant be you and me forever and ever... Това е което съм запомнил ще се радвам някой ако ми хелпне да е намеря Antique - Se Thello Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biggie Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 То и аз търся една песен...нещо от сорта : Ena haieti ena habibi мисля, че се пее..Едва ли някой ще се сети но съм длъжен да пробвам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaNDaL Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Nqkoi moje li da mi nameri pesnite ot soundtrack-a na Bring it On : In it to Win It ne imenata na pesnite a ot kyde da gi drypna...6ot gi znam imenata no 90% ot tqh gi nqma v data.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Здравейте!!! Доста тарся една песен но ще ви затрудня доста защото нито знам името на песента нито кои я пее.... единстветото което знам е че се пее от ЖЕНА песента се води ретро и не е мн барза даже бих казал че е бавна на припева се чува нещо от рода на " аааааааааааааааа ...оооооо секто или кето" нещо такова ... доста прелича на тези 2 песни : Madona - Frozen.mp3 Roxette - Listen To Your Heart.mp3 Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEKO_V Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Дано някои се сети Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 (edited) niakoi znae li kak se kazva pesenta ot amerikanski pai 3 v nachaloto i v kraia kadeto e edit: namerih ia Edited January 22, 2008 by shtaiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Ас търся песента на Емилия, къдетето на клипа има един МИМ или клоун едно от двете и той носи един чадър май оранжев беше и Емилия пее. Песента е стара, но е много хубава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Песента за Патето яки или така наречения Патешки марш, дали я знае, къде може да се намери? И то не инструменталния вариант. Струва ми се, че с тая музика имаше песен но с друг текст и я пееше едно малко момиченце, беше нещо за любовта. Миналата година я чух мисля в Нонсенса. Да знае, как се казва и дали я има някъде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Песента за Патето яки или така наречения Патешки марш, дали я знае, къде може да се намери? И то не инструменталния вариант.Струва ми се, че с тая музика имаше песен но с друг текст и я пееше едно малко момиченце, беше нещо за любовта. Миналата година я чух мисля в Нонсенса. Да знае, как се казва и дали я има някъде? Имам инструментала и варианта в който пее Йорданка Христова. Ако за това става въпрос... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=LXwXC1IE_ck <- Песента от клипа? Нещо свързано е с Transformers. Някакъв MIX, но името ме интересува. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakalov1912 Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Момци търся песента дето пее един пич(с доста странна прическа)в рекламата на някво шоу"Пей с мен"по Нова тв,да знае някой коя е,класика е,ама... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Момци търся песента дето пее един пич(с доста странна прическа)в рекламата на някво шоу"Пей с мен"по Нова тв,да знае някой коя е,класика е,ама... Mungo Jerry - In The Summer Time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Имам инструментала и варианта в който пее Йорданка Христова. Ако за това става въпрос... варианта в който пее Йорданка Христова ако го споделиш по форумите ще зарадваш много майки с малки деца само направи google search инструменталът се намира в датата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 варианта в който пее Йорданка Христова ако го споделиш по форумите ще зарадваш много майки с малки деца само направи google search Йорданка Христова - Патето Яки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Сега ако се намери и третия вариант Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=okH_lZGPHXE <- Техното от тук? Не вярвам някой да го знае, но да питам все пак. Anne Savage - Real Freaks е песента. Не мога да повярвам, че я открих. Много й се кефя! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts