Grosmaster Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Търся песни, като на онези индианци където свирят на центъра. Ако някой знае от къде мога да си сваля да сподели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Търся една гръцка песен пее се нещо 'стасе стасе' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 песента от рекламата на Kinder Bueno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filushkin Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Търся една гръцка песен пее се нещо 'стасе стасе' Stavros Livykos - Skase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 http://www.sendspace.com/file/400ft8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 http://www.sendspace.com/file/400ft8 Сега ако кажеш и как се казва и на кой е .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Сега ако кажеш и как се казва и на кой е .. Нямам представа. В един друг форум бяха питали и направо си присвоих отговора. Съжалявам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 (edited) Търся една песен от Остин Пауърс 1 или 2, самата песен се изпълнява от певец, свирещ на пиано(Остин Пауърс дори го представи, но не мога да се сетя как се казваше човека и песента му). Ще съм благодарен, ако някой помогне. Edited November 26, 2007 by harmonika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blah_ Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 (edited) Има един сериал по AXN, казва се RESCUE ME (за пожарникари). Някой има ли някаква информация за песента, с която започва сериала. Намерих я: C'mon C'mon-The Von Bondies Edited November 26, 2007 by blah_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUD STOIU Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 ave bratoci ,golem problem batence, ta vi vikam ,haresvam si az adjeba edna pesnichka,znam samo izpylnitelq -THREE DRIVES, ma ne moem da q otkriem ne6to... rovih v data.bg , i oshte na 2-3 mesta ,ama na nemam kysmet... ta nekoi ako moje da pomogne s ne6to.... a 4erpnqta ot men batence...are mnogo vi se molim...pi6ete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 ave bratoci ,golem problem batence, ta vi vikam ,haresvam si az adjeba edna pesnichka,znam samo izpylnitelq -THREE DRIVES, ma ne moem da q otkriem ne6to... rovih v data.bg , i oshte na 2-3 mesta ,ama na nemam kysmet... ta nekoi ako moje da pomogne s ne6to.... a 4erpnqta ot men batence...are mnogo vi se molim...pi6ete Дата-та вади 2 страници с резултати. А и как може да ти помогнем коя е песничката като може да има групата/изпълнителя 999 песни ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpeMeHa Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 ох и аз търся една песен слушах я по радиото не е много нова но не е и чак толкова стара гласа ми прилича на Kylie Minogue но може и да не я изпълнява барза е и повечето е ууууууу дори след всяко изречение се повтаря ууууу ууууу уууууу и целия припев е уууууууууууууууууууу и още нещо една група от три момичета преди години ги пускаха по MTV имаха един клип едната стои на една люлка през нощта нещо такова и още един клип и трите облечени в сини костюми на една сцена от долу фотографи... нещо такова ако знаете кои са не са EN VOGUE 10ь Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 ох и аз търся една песен слушах я по радиото не е много нова но не е и чак толкова стара гласа ми прилича на Kylie Minogue но може и да не я изпълнява барза е и повечето е ууууууу дори след всяко изречение се повтаря ууууу ууууу уууууу и целия припев е уууууууууууууууууууу и още нещо една група от три момичета преди години ги пускаха по MTV имаха един клип едната стои на една люлка през нощта нещо такова и още един клип и трите облечени в сини костюми на една сцена от долу фотографи... нещо такова ако знаете кои са не са EN VOGUE 10ь Първата предполагам, че е на Kylie - 2 Hearts, a втората ми напомня на TLC - No Scrubs или Destiny's Chind - No No No Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpeMeHa Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 mmne tlc gi znam i destiny`s child sashto i na kylie ne e tazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Търся песни, като на онези индианци където свирят на центъра.Ако някой знае от къде мога да си сваля да сподели Някой нещо по моя въпрос? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 ох и аз търся една песен слушах я по радиото не е много нова но не е и чак толкова стара гласа ми прилича на Kylie Minogue но може и да не я изпълнява барза е и повечето е ууууууу дори след всяко изречение се повтаря ууууу ууууу уууууу и целия припев е уууууууууууууууууууу и още нещо една група от три момичета преди години ги пускаха по MTV имаха един клип едната стои на една люлка през нощта нещо такова и още един клип и трите облечени в сини костюми на една сцена от долу фотографи... нещо такова ако знаете кои са не са EN VOGUE 10ь The Honeyz - "End of the line" The Honeyz - "Finaly found" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Dee Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 да попитам и аз за 1 песен,слушам я доста често по NRJ.Денсче е такова,пее някакъв мъж-You can have the moon,you can have the sun-you give me reasons to love -някой да се сеща? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpeMeHa Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 The Honeyz - "End of the line"The Honeyz - "Finaly found" oooo thank you thank you thank you grupata e tazi da sega niakoi i pesenta ako mi poznae shte e vaha mnogo ti blagodaria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PBPeTkO1936 Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 (edited) да попитам и аз за 1 песен,слушам я доста често по NRJ.Денсче е такова,пее някакъв мъж-You can have the moon,you can have the sun-you give me reasons to love -някой да се сеща? Заповядай КЛИК опа извинявай обърках се Edited November 28, 2007 by PBPeTkO1936 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiLLeR Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Търся следната песен македонска, нова казва се "Некаде После Два" никъде не мога да я издиря Никой ли не може да помогне бе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOB9 Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 z puk tursq pesenta ot reklamata na philips na nqkuv televizor neshto na frenski e i ne moga da go razbera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 (edited) Някой да се сеща как се казва едно ретро парче.В припева се пее-Carried away by a moonlight shadow .Песента е много мелодична-точно като Old School денс парчетата Edited November 29, 2007 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Някой да се сеща как се казва едно ретро парче.В припева се пее-Carried away by a moonlight shadow .Песента е много мелодична-точно като Old School денс парчетата Groove Coverage - Moonlight Shadow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Сетовете на DJ-те от промото което беше на гребната ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado8901 Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 (edited) бих искал да знам коя е песента от новата реклама на motorola razr дето 1 мъж и 1 жена се режат с телефоните .........................Вече я намерих ...................le disco на shiny toy guns Edited November 29, 2007 by rado8901 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts