Leper_Messiah Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Чух преди време една песен с...един зарибителен ритъм,а текста на цялата песен беше изреждане на имената на разни известни актьори, музиканти и спортисти.... Някой да се сеща? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Здравейте! Някой знае ли на кого или как се казва таи песен? http://vbox7.com/play:0e5cbfed Не се захласвайте по клипчето!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Единствено се сещам за Eminem - "My name is". Но пък тоя Пъф Деди нещо ме смущава А! Или може Pras ft Mya - "Ghetto superstar " Ааа браво братле Ghetto Superstar e песента. Аз съм се заблудил занчи с Пъф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 песента от рекламата на Kinder Bueno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 (edited) Като сме почнали с рекламите на мен ми трябва тази на новите Motorola RAZR2 където мацката и пича се "бият" в метрото. Че само си я тънаникам тука... Edited November 19, 2007 by nx11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAIKATA Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Здравейте! Някой знае ли на кого или как се казва таи песен? http://vbox7.com/play:0e5cbfed Не се захласвайте по клипчето!!! Delerium - Fallen e pesenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Чух преди време една песен с...един зарибителен ритъм,а текста на цялата песен беше изреждане на имената на разни известни актьори, музиканти и спортисти....Някой да се сеща? Ice MC - Cinema? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Ice MC - Cinema? Мда, тва е, мерси Не е точно както го описах, явно съм бил по-пиян отколкото мислех Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filushkin Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Ako го намериш постни един линк тук За всички,които я тарсеха - http://www.data.bg/f.php?fid=17074099 - Eric B & Rakim - I Know You Got Soul (Acen Remix) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 ммм как да го обясня.... Женски вокал, пее се there is something you need(или should) to know о о о... и the way you love me... Имам кратък запис на който почти нищо не се чува, но не знам къде да го кача. Песента я чух в Plazma Light. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 (edited) Някой може ли а ми каже имената на най-големите хитове на Дюран Дюран-онзи ден хванх едно предавено в което ставаше въпрос за тях и докато четяха информацията за тях вървяха най-големите им хитове и ми харесха но не им зн имената така че ако някой ако може да помогне EDIT:Мерси Tool Edited November 21, 2007 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Някой може ли а ми каже имената на най-големите хитове на Дюран Дюран-онзи ден хванх едно предавено в което ставаше въпрос за тях и докато четяха информацията за тях вървяха най-големите им хитове и ми харесха но не им зн имената така че ако някой ако може да помогне Ето Можеше малко да се поразровиш преди да питаш. Обикновено най-често пускат по радията Ordinary World. Май им е най-популярната песен от хитовете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenoMan Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Търся една ретро песен пее я мъж и ето така започва: This is for all the lonely people.... И в припева: Love all you need is love Доста бавна и тежка песен е . От радио 1 току що я чух. Ако някой се сети мерси много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Търся една ретро песен пее я мъж и ето така започва:This is for all the lonely people.... И в припева: Love all you need is love Доста бавна и тежка песен е . От радио 1 току що я чух. Ако някой се сети мерси много. Това не жеше ли на The Beatles? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenoMan Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Не не е на Beatles песента. Пее я единствен мъж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thea Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 hi . zna4i v4era v halite 4uh 1 pesni4ka pee q jena a pripev e aaa-a-a-a-a leko elektronno podpraven e glasa v pripeva mersi predvaritelno Goldenscan-Only with you Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Като сме почнали с рекламите на мен ми трябва тази на новите Motorola RAZR2 където мацката и пича се "бият" в метрото. Че само си я тънаникам тука... Shiny Toy Guns - Le Disco ПС: Не е ли забавно да си отговаряш сам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 (edited) Айде моето е малко по-лесно: Песента от клипчето. От 02:07 до 02:30. Едит: Fort Minor - Remember The Name... Сори, късно се сетих да прочета коментарите. Edited November 22, 2007 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
app Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 някои може ли да ми даде линк от които да я сваля тази песен не мога да я намера никаде ? Green Day Vs Кelly Clarkson-Because Of You Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Сега няколко пъти в Портокали пускат едно парче мисля е минимал или хаус има моменти от песента дето некфи хармоники се вихрят мн харабиийски направено и някфи житовни струва ми се маймуни квичат ! някой да има идея мисля ново е парчето....! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PBPeTkO1936 Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Я виж това ли е ЦЪК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiLLeR Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 (edited) Търся следната песен македонска, нова казва се "Некаде После Два" никъде не мога да я издиря Edited November 24, 2007 by KiLLeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filushkin Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Търся си една песен,чух я по радио City,в припева се пее "Baby baby tell me what you wanna do",ако накой знае нещо по вапроса да пише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 (edited) Човек @PBPeTkO1936 адски мн съм ти благодарен тва е песента !!! Edited November 25, 2007 by mortal_dreams Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts