chistacha Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Някой да се сеща за една нова песен тип хаус-денс, в която има съвсем леки ориенталски мотиви (тарамбучки някви) един глас, който припява на някакъв език, различен от английски и има един много отчетлив мотив правен на синтезатор? Днес бях в Айсберг-а и много ма нарадва таз песничка, беше някъв ремикс мисля и го пускаха през 15-20 мин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Някой да се сеща за една нова песен тип хаус-денс, в която има съвсем леки ориенталски мотиви (тарамбучки някви) един глас, който припява на някакъв език, различен от английски и има един много отчетлив мотив правен на синтезатор? Днес бях в Айсберг-а и много ма нарадва таз песничка, беше някъв ремикс мисля и го пускаха през 15-20 мин Offer Nissim - Celebrate ... почти винаги като мина покрай Айсберга върви тя ... дано говорим за едно и също парче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Хмм търся парчета за стрип (все още нямам пилон в стаята ) Нещо от рода на You can Leave your Hat on , Justify my Love и Jump Around (My Name is Earl ) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Има една песен,която е в латино стил и напоследък я пускат често по радио CITY?Не знам дали има клип тази песен ама дано някой се сети за коя става въпрос! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 От островът на изкушението .... ето и клипа http://vbox7.com/play:3bf10485 песничката почва от 4:12 минута .. ако някой знае да хелпва : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galina Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 някой може ли да ми намери хаус парчета без вокал. мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAIKATA Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 ауиии една песен ми трябва от на кока кола реклама мисля с едни гайдиии ретро е рок тапо обяснение ама така ми я обясниха и на мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Здравейте, търся оригинала на "Единствен ти" на Анелия. Благодаря предварително. (Устройва ме и само името на песента). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 (edited) Хмм търся парчета за стрип (все още нямам пилон в стаята ) Нещо от рода на You can Leave your Hat on , Justify my Love и Jump Around (My Name is Earl ) ? AC\DC - The Jack @THE AGENT мерси Ваньо, за същата песен става въпрос Edited November 6, 2007 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 някой може ли да ми намери хаус парчета без вокал. мерси предварително Какво по-точно ти трябва? Прогресив, минимъл, трайбъл, електро, воукъл.. нещо меланхолично, нещо енергично, нещо по дийп... нещо комерсиално, нещо некомерсиално... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 (edited) Търся ретро песен, пускат я много често по Радио 1, днес я чух 2 пъти за 50 минути. Жалкото е, че помня само една реплика и тя е в края на припева - "...to live in harmony...". А дано редовните слушатели, та не само, да се сетят. И тва ми е стара надежда: Значи нямам много големи надежди да се намери тая песен, ама нека пробваме. Песента е класическа, пускат я често по Радио 1 в тая рубрика "минути за класика". Започва с нещо като камбанен звън... не, от звънчета по-скоро, защото нежно такова. (малко наподобява на Хари Потър саунтрака biggrin1.gif ). После се добавя пиано мисля и малко цигулка, но не съм напълно сигурен.Що е то? ph34r.gif Edited November 6, 2007 by WriteR4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Търся ретро песен, пускат я много често по Радио 1, днес я чух 2 пъти за 50 минути. Жалкото е, че помня само една реплика и тя е в края на припева - "...to live in harmony...". А дано редовните слушатели, та не само, да се сетят. Мога да ти помогна само за първото. The Beloved - "Sweet harmony" Прослушай я, да видиш дали е тя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Мога да ти помогна само за първото. The Beloved - "Sweet harmony" Прослушай я, да видиш дали е тя Не е тя. Сега си спомням, че припева почваше с НЕЩО ПОДОБНО на "I want to be with you" или нещо такова, обаче тва want и you съм почти сигурен, че ги имаше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Търся ретро песен, пускат я много често по Радио 1, днес я чух 2 пъти за 50 минути. Жалкото е, че помня само една реплика и тя е в края на припева - "...to live in harmony...". А дано редовните слушатели, та не само, да се сетят. И тва ми е стара надежда: Сашо пробвай с Erasuse - Always или Alphaville - Sounds Like A Melody почти 100% сигурен съм че е една от 2те Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Скоро я чух тая песен, ама не знам нито кой я изпълнява, нито заглавието. пее се: na na na na na na, excuse me mister officer turn around. Пускаха я в сървайвър 2 , когато имаше едни сумо борби Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filushkin Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Някакви идеи: http://vbox7.com/play:520d2578 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Сашо пробвай с Erasuse - Always или Alphaville - Sounds Like A Melody почти 100% сигурен съм че е една от 2те Тая е, мерси Ванка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Някакви идеи: http://vbox7.com/play:520d2578 eric b and rakim -I know you got soul Само че това е някакъв ремикс които така и не намерихме преди време имаше цяла тема за тази песен и се мъчехме да я намерим но без успех Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 някой знае ли песничката от ТОВА клипче? 10х предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 (edited) "всички скочете високооо... скок скок нависокоо" хип-хоп ? бг? някой ? Edited November 7, 2007 by Deniiiiiii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Скоро я чух тая песен, ама не знам нито кой я изпълнява, нито заглавието. пее се: na na na na na na, excuse me mister officer turn around. Пускаха я в сървайвър 2 , когато имаше едни сумо борби Ini Kamoze - Hot Stepper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecForce Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 http://vbox7.com/play:e04c93fe ПЕСЕНТА ОТ КЛИПЧЕТО ТЪРСЯ КОЙТО ЗНАЕ ДА ПИШЕ ЛС PLS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Има една песен на арабски език или нещо такова, много я въртят по радиата. Някой да се сеща? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filushkin Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 eric b and rakim -I know you got soul Само че това е някакъв ремикс които така и не намерихме преди време имаше цяла тема за тази песен и се мъчехме да я намерим но без успех благодаря, и аз ще го потарся Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
low rider Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Пичове, коя е песента на Шампионската лига, дето звучи като представят отборите??? Нещо май на гръцки се пее ама не съм мн сигурен ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts