ludoto_mimi Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Нека,който има Quick time player и знае песента от линка,каже коя е http://web.uni-plovdiv.bg/stu0605661009/ песен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ky4e Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Благодаря ти,Лудо Мими Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 (edited) Значи....много търсих,но явно без успех и реших пак да се обърна към вас-чувам сравнително често,мисля че по Катра предимно едно много енергично парче,не съм сигурна какъв стил се води..може би хаус ии съм запомнила само 'I turn around turn around turn around' нещо такова май и просто не го откривам никъде,а е с много яко звучене.Мъж пее. Пробвай с Jump Around.Не съм сигурен за изпълнителя-мисля че са Limp Biskit ,но заглавието е това Ааа еми съжелявам тогава не моа ти помогна батка... Edited October 31, 2007 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 (edited) Пробвай с Jump Around.Не съм сигурен за изпълнителя-мисля че са Limp Biskit ,но заглавието е това не,не..аз jump around я имам..тази е с съвсем друго звучене...хаус..денс.. Edited October 31, 2007 by evi^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Новобранка. Песента се казва Зеленoй папугай. тая песен никаде е нямя бе ........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Привет. Търся една песен, която чух в Екскалибур преди няколко вечери. Хаус. Пее се "Ow its magical, wonderful, beautiful..." следва бийт и после пак мъжки глас нарежда още няколко думи от този тип. Релакс е някак си. TY предварително Брато, това вокалче ми говори на Scooter - Ramp, но не пее нито мъж, нито е Deep, а е хард... Слушай и това парче, може и да ти хареса (класика). Те в Екскалибур пускат много яки парчета! Проблемът е че и аз слушах там една пасен техно беше. Жена изрежда имена на диджеи и пее, не е много подробно описанието ми, но все пак ако някой знае песента да казва. В ескалибур доста често пускат Philippe B - Ibiza Mi Amor (Original Mix)... От части отговаря на твоето описание... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Абе сега се връщам от Хелоууийн партито в Гепи и пуснаха една песен и са споменаваше постоянно името "Наташа" в нея.... някой има ли идея коя може да е?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water-Melon Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (edited) В ескалибур доста често пускат Philippe B - Ibiza Mi Amor (Original Mix)... От части отговаря на твоето описание... Ммм не е тя за съжаление. Пее се на Ehglish и 100%процента се споменаваше името на Tiesto а пък тука не го срещнах. Edited November 1, 2007 by Water-Melon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 чух снощи по радио nrj една песен в която по едно време една казваше "рак" и след това почваше една мелодийка която много ми прилича на няква като на цирковете някой да я знае тази песен? 10х предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 чух снощи по радио nrj една песен в която по едно време една казваше "рак" и след това почваше една мелодийка която много ми прилича на няква като на цирковете някой да я знае тази песен? 10х предварително Ida Corr - Let me think about it ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Ida Corr - Let me think about it ? да тя е много ти благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filushkin Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 (edited) http://www.zazz.bg/play:b12ef681 - Интересуват ме втората и третата песен,трябва ми и песента на която Метин танцува на концерта на Слави,а също така и една песен която чух по радио The Voice,в припева се пее нещо за Prison Break мисля чее нещо от сериала,пеят двама мъже. Ми тва е ВСИЧКО Edited November 2, 2007 by filushkin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Значи нямам много големи надежди да се намери тая песен, ама нека пробваме. Песента е класическа, пускат я често по Радио 1 в тая рубрика "минути за класика". Започва с нещо като камбанен звън... не, от звънчета по-скоро, защото нежно такова. (малко наподобява на Хари Потър саунтрака ). После се добавя пиано мисля и малко цигулка, но не съм напълно сигурен. Що е то? :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Има една песен... Целия текст е: Мегуста ... Мегуста ... Мегуста ... Запомнил съм само Мегуста марихуана (а и не съм разбрал много повече). Има и още текст освен това Мегуста, но това е главно. Не съм сигурен какъв е стила. Сигурно реге. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Има една песен... Целия текст е:Мегуста ... Мегуста ... Мегуста ... Запомнил съм само Мегуста марихуана (а и не съм разбрал много повече). Има и още текст освен това Мегуста, но това е главно. Не съм сигурен какъв е стила. Сигурно реге. manu chao-me gustas tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 manu chao-me gustas tu Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 (edited) трябва ми и песента на която Метин танцува на концерта на Слави До колкото помня май беше Faithless - Insomnia Edited November 2, 2007 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water-Melon Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 (edited) Не е ли на Тиесто? Той имаше едно парче пак по същата мелодия? Edited November 2, 2007 by Water-Melon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Някакъв римейк на Richard Marx - Right here waiting пускат го по Атлантик например напоследък. Ако може линк.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 (edited) интересува ме някой може ли да ми каже как се казва парчето от първите реклами на "Острова на Изкушението" някъв дълбок мъжки глас пее на някъв непознат за мен език (ако вопще тва е език) Тва е линк към рекламата Мерси Предварително Edited November 2, 2007 by 5starGeneral Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 интересува ме някой може ли да ми каже как се казва парчето от първите реклами на "Острова на Изкушението" някъв дълбок мъжки глас пее на някъв непознат за мен език (ако вопще тва е език) Тва е линк към рекламата Мерси Предварително Това са Седемте смъртни гяха. Албена и Максим имат прекрасно съчетание върху тази музика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filushkin Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 До колкото помня май беше Faithless - Insomnia Мерси! Тва е песничката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Това са Седемте смъртни гяха. Албена и Максим имат прекрасно съчетание върху тази музика да тва е ясно ама на мен ми трябва изпълнител група за да мога да го издиря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 да тва е ясно ама на мен ми трябва изпълнител група за да мога да го издиря ”Седемте смъртни гряха” е по музика от ”Реквием” на Моцарт. Но в и-нет няма да намериш класическа музика, защото оперите и т.н. са свързани произведения от по час-два и няма как да се раздробят на мп3-ки от по 3-4 МБ. (Поне аз не съм срещала) :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Преди някой беше дал линк към песничката ама не помня кой беше и дали беше в тази тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts