boundy1987 Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 по радиото върви едно парче ре-меик на I just died in your arms tonight . припева е същия , но има някав рапър дето прави песента много яка.ако има някои дето да я знае да ми пише на Скаип - Mc_faraonq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Моля ви, кажете ми коя е песента соундтрака към Джак Асс 1, още в самото начало в интрото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Една песен на гръцки новичка е май един мъж пее малко техно избива и в паузите се чува ръкопляскане от публиката. голям хит по баровете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 по радиото върви едно парче ре-меик на I just died in your arms tonight . припева е същия , но има някав рапър дето прави песента много яка.ако има някои дето да я знае да ми пише на Скаип - Mc_faraonq Smitty - I Just Died In You Arms Smitty Feat. T-Pain, Rick Ross - I Just Died In Your Arms Tonight (Remix) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 A nqkoi moje li da mi kaje pesni4kata ot toq klip kadeto vurvi dokato taq se subli4a mnogo me kefi i mi e stra6no poznata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 От сезон 1 на 'The 4400" накрая не всеки епизод пускат няква бавна мелодийка,мн е яка... ако някой знае как се казва,нека да пише Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Dee Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 УПСМоя грешка Песента е Move Ya Body пак на Nina Sky (бтв това и беше първата песен). Не е зле да си свалиш и Oye Mi Canto със N.O.R.E. и тя е доста добра песничка. Пак грешиш-само ритъма е същия като на Move Ya Body обаче парчето е съвсем друго и именно за него питам,явно не се сещаш И излезе 1 година след парчето на Nina Sky и се въртя доста по радиостанциите. Дори го имах на аудио диск ама го затрих диска пак моля за хелп-някое знае ли как се казва парчето,което се чува под chakarron в началото на песента? http://vbox7.com/play:23b4113b Една песен на гръцки новичка е май един мъж пее малко техно избива и в паузите се чува ръкопляскане от публиката. голям хит по баровете. Dj Simmos - Girise Agape mou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 pesenta ot reklamata na pampers active baby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 на мен ми трябват песните от рекламите на МТЕЛ дето е с ония пич с раницата дето не я сваля , и тая от на кока колата с ония дет мяса на негро шъркел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAcE® Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 А някой дали може да ми каже името на песента от рекламата на турнира по плажен волейбол... Някакси ми е позната но вобще не се сещам на кой е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Име на песента? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAcE® Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 "Капитан петко войвода" би трябвало да се казва ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 "Капитан петко войвода" би трябвало да се казва ... не се излагай.как може да ен си чувал една от най българските песни не се казва капитан петко войвода със сигурност, но не зная как се казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAcE® Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Аз казвам под какво име може да я намери ... Ако има друго изпилнение ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 не се излагай.как може да ен си чувал една от най българските песни не се казва капитан петко войвода със сигурност, но не зная как се казва Васил Михайлов я пее и се казва Капитан Петко Войвода... навсякъде където я потърсих е с такова заглавие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Васил Михайлов я пее и се казва Капитан Петко Войвода... навсякъде където я потърсих е с такова заглавие. ами аз съм слушал няколко варианта на петко войвода и нито един не е този Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 (edited) Търся две песнички.Едната е руска (нещо като рап е) пее се нещо от рода на: "..на небосвода Луната е разпръснала звезди..", другата е на Justin Timberlake мисля, накрая някой друг (не Justin) пее: "what goes around, comes back around". Edit: на Justin e намерих!Търся само руската песен! Edited September 8, 2007 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 ами аз съм слушал няколко варианта на петко войвода и нито един не е този Toзи е. Недей да си мислиш, че е цяла песен. Писана е само за филма и е от порядъка на минута и половина - две Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 как се казва песента от рекламата на Албена много ми трябва една такава бавна е...някой идея ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Toзи е. Недей да си мислиш, че е цяла песен. Писана е само за филма и е от порядъка на минута и половина - две D:\Music\Nezabravimo Kino\18.Kapitan.Petko.Voyvoda.mp3 1:38 В тази компилация може да я намерите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Tърся една песничка която чух наскоро по Eurosport. Пее се : " I say: dont't you know; You say : Idon't know ... " само това чух ако някой може да ми каже кка се казва песента ще съм му много благодарен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 (edited) Franz Ferdinand - take me out Edit: Поста ми се отнася за russsi Edited September 9, 2007 by redmadman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Сръбска песен пускат я по радио Вероника - мъж и жена я изпълняват. Ако не се лъжа не е от старите някаква нова е.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 (edited) Една песен на гръцки новичка е май един мъж пее малко техно избива и в паузите се чува ръкопляскане от публиката. голям хит по баровете. Qnis - Girise Agapimu - 99% sum siguren che shte e tq! Puk i da ne e neka e pozdrav za vseki ot foruma! Pesenta e velika! http://dizle.data.bg/dizle/Qnis%20-%20Girise%20Agapimu.mp3 Edited September 9, 2007 by riskov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Сръбска песен пускат я по радио Вероника - мъж и жена я изпълняват. Ако не се лъжа не е от старите някаква нова е.. Indira Radic & Alen - Imali smo, ni smo znali ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts