Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Песента от рекламата на загорка голд ? :)

I Monster - Daydream in Blue ;)

Аз търся една песен която я пускаха от време на време по дискотеките тя е между техно и денс в нея се пее на испански но незнам кво точно се пее аз чувам-Amorees de siempre mi amor и после продължава музиката и много ме кефи тая песен,набила ми се е в главата.Ако някои знае песента моля да ми я каже благодаря много.

Аз търся една песен която я пускаха от време на време по дискотеките тя е между техно и денс в нея се пее на испански но незнам кво точно се пее аз чувам-Amorees de siempre mi amor и после продължава музиката и много ме кефи тая песен,набила ми се е в главата.Ако някои знае песента моля да ми я каже благодаря много.

David Vendetta feat. Akram - Unidos para la musica ........евентуално.

Аз търся едно ретро парче, пееше се нещо come alone come alone with me come alone and you will see what is like to be free, но е възможно това да не са точните думи, но беше нещо такова

Titiyo - Come Along ;)

Edited by haRabO

абе търся една стара гръцка песен,страшно известна мелодия,като закриваха олимпиадата в гърция я пееха няколко от от техните известни певци.доста забиваща се в главата мелодия има, също има и английска версия,която е кавър,и беше хит преди няколко години,даже и клип имаше. за клипа ако не се лъжа ,имаше едни моменти до някав басейн,ама може да се бъркам. та помогнете :) ако можете и заглавията на двете песни дайте

разбрах заглавието на гръцката версия - Ta Paidia tou Peiraia

остава и на английският кавър

айде ся..

днес към 14 ч си припомних една песен по радио мила голд

звучеше ми кат няква метъл балада

в текста се пееше провлачено in my heart in my soul

коя е песента? :)

намерих я, хе: Helloween - A Tale That Wasn't Right :P

Edited by poznai

a be ima edna pesen srabska deto q pee edno 7 godi6no hlape balada e mn qka nqkoi se6ta li se kak se kazva ? :confused

offtopic:

Туй кат го прочетох и се сетих за това...

Brujeria - Brujerizmo :punk :D

Здравейте , от много време търся песничката от рекламата на Koka Kola , но не мога да е намеря моляви дайте една ръка .................

a be ima edna pesen srabska deto q pee edno 7 godi6no hlape balada e mn qka nqkoi se6ta li se kak se kazva ? :confused

Malkiq 6aban - ...........

no ne se se6taaaaaaaaam kak se kazva6e pesni4kata .

До колкото разбрах тази песен се изпълнява от Obrafour, но почти никаква информация друга не намерих.Може песента да е правена специално за рекламата, но може и да не е така.

Благодаря за темата!

Как се казва и кой изпълнява песента от рекламата на Загорка Голд?

Ако се върнеш 1 страница назад нищо нямаше да ти струва нали? :) Ама все пак айде за последно I monster-Day Dream

"Господи не позволявай на майките ни да просят , майките светици са за нас", "просеше хорската любов"

Това са части от песен, който немога да намерия. Ако някой я знае, нака да каже. Благодаря ви предварително.