SpI7_FiRe Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Правилно мислиш.David Guetta - Love is gone 10x много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaver Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Искам да питам за една песен,към припева се пее нещо от сорта на : "Look my eyes are just hollow grounds,more than twist of my...." нещо такова е и аз не съм напълно сигурен,пее жена,ако някой се сеща за нещо да казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Имам известен проблем.. Търся една песен, но не знам как се казва..Стаа въпрос за песента от рекламата, на турнира, по плажен волейбол, в слънчев бряг.. Хелп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Търся две песни. 1. "How am i gonna stop it if you wanna give it up to love when i'm on your side..." Мисля че е на Celine Dion , но не съм сигурен и не мога да я намеря. 2. "Baby you're the right kinda wrong" това се повтаря в припева. Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Искам да питам за една песен,към припева се пее нещо от сорта на : "Look my eyes are just hollow grounds,more than twist of my...." нещо такова е и аз не съм напълно сигурен,пее жена,ако някой се сеща за нещо да казва Tanita Tikaram - Twist in my sobriety Look my eyes are just holograms Look your love has drawn red from my hands From my hands you know you'll never be More than twist in my sobriety Кажи баба Тенкю! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Абе от 100 години търся main theme от едно сериалче на времето - Студио Х. Някой може ли да помогне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 http://www.zazz.bg/play:0e340ba2 някой може ли да ми каже как се казва песента от това клипче моля ви много ми трябва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Някой сеща ли се как се казва песента, която върви по Нова ТВ, когато дават трейлъра на Смъртоносно Оръжие 3 Мисля, че е на Стинг, но не знам как се казва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Някой сеща ли се как се казва песента, която върви по Нова ТВ, когато дават трейлъра на Смъртоносно Оръжие 3 Мисля, че е на Стинг, но не знам как се казва... Евентуално да е това Sting - It's Probably Me ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Евентуално да е това Sting - It's Probably Me ? Тя е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 (edited) ТЪрся тази песен мисля че е на Деси Слава: "има и за тебе има и за мене..няма да се спреме за любов е време..в мене е на власт горещата ми страст.." 10x puchi Edited August 16, 2007 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 ТЪрся тази песен мисля че е на Деси Слава: "има и за тебе има и за мене..няма да се спреме за любов е време..в мене е на власт горещата ми страст.." Деси Слава - Горещи Страсти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado8901 Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 как се казва чуждоезичния вариянт на песента на Нели "жестока" маи на ромънски се пееше ама нз... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 как се казва чуждоезичния вариянт на песента на Нели "жестока" маи на ромънски се пееше ама нз... Anda Adam - Ce ti de Face I ot men 1 request....Nqkoi ako moje da mi dade link za pesenta Spit - Falling (onva v data e shit daje ne e pesenta ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 http://www.zazz.bg/play:0e340ba2 някой може ли да ми каже как се казва песента от това клипче моля ви много ми трябва пак питам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 (edited) пак питам Е, гледам...и не мога да търпя! Хубава работа, бива ли така, Spit Fire си се кръстил, а не знаеш кои са другите феномени на това време :Crystal Method ! Born Too Slow !!! Edited August 17, 2007 by Baba_qga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Трябва ми някво хаус/техно/такива работи с една мацка дето припява нещо .... а а а а а а е е е е е е и и и и и и .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 търся песента от концерта на слави в пловдив когато дойде метин енимехмедов прилича на тази на биг брадър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 търся песента от концерта на слави в пловдив когато дойде метин енимехмедов прилича на тази на биг брадър Faithless - Insomnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Faithless - Insomnia 10x тя е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaver Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Tanita Tikaram - Twist in my sobriety Look my eyes are just holograms Look your love has drawn red from my hands From my hands you know you'll never be More than twist in my sobriety Кажи баба Тенкю! Тенкю Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 някои знае ли коя е циганската мелодия от рекламата на " прима комбина-бонусите са за двама ! " ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borislavmytov Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Здравейте, аз искам да си сваля един много голям хит от лято 2006. Песента беше страшно известна, може би дори през 2005 я пускаха. Тя е ремикс на песен на Майкъл Джексън - денс, поп. В клипа на песента има кадър от мемориала Монт Ръшмор - мемориал на американските президенти - в скалите са издълбани лицата на 4 от тях, но вместо президентите в клипа са изсечени лицата на четири други хора - май бяха изпълнителите или някакви жени. Надявам се да съм Ви обяснил хубаво коя е песента. Ако някои се сети за името и изпълнителя, моля да ми пише. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/9/2169_198.JPG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Здравейте, аз искам да си сваля един много голям хит от лято 2006. Песента беше страшно известна, може би дори през 2005 я пускаха. Тя е ремикс на песен на Майкъл Джексън - денс, поп. В клипа на песента има кадър от мемориала Монт Ръшмор - мемориал на американските президенти - в скалите са издълбани лицата на 4 от тях, но вместо президентите в клипа са изсечени лицата на четири други хора - май бяха изпълнителите или някакви жени. Надявам се да съм Ви обяснил хубаво коя е песента. Ако някои се сети за името и изпълнителя, моля да ми пише.http://www.picvalley.net/v.php?p=u/9/2169_198.JPG Hi Tack - Say Say Say ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borislavmytov Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Да, точно Hi Tacs - Say Say Say е! Благодаря ти много ! Идеята за тази тема е много полезна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts