Defekt Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Как се казва песента когато започва One Tree Hill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Как се казва песента когато започва One Tree Hill Gavin DeGraw - I Don't Want to Be Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 (edited) Търся песничка дето се пее "dont look to my girlfriend coz she's a one i've got" и на припева па ра ра ра... @chistacha мерси много Edited August 2, 2007 by kanara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 (edited) Търся песничка дето се пее "dont look to my girlfriend coz she's a one i've got" и на припева па ра ра ра... GYM CLASS HEROES feat Patrick Stump - ''Cupid's Chokehold'' @Defekt - нямаш проблеми Edited August 2, 2007 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 (edited) Търся една песничка.На морето много били я пускали.Пеело се само това или подобно - guchi guchi prada prada. Ако някой знае името на тая песен да пише Edited August 2, 2007 by Exploit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Търся една песен, dance, пее се :Love has taken me over, I'm feeling for your love... make it, break? it, say/scream/shout it loud. Coz I want the world to know. Чух я по KaTra FM A Lee & Amanda Wilson - Gotta Let Go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 A Lee & Amanda Wilson - Gotta Let Go Точно тя е Интересното е, че от всички песни, които проверих, само за нея не допуснах, че е правилната. Просто съм фен на Amanda и не предполагах, че не съм чувал нейна песен. Мерси, че ми отвори очите ( и ушите) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaver Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Някой може ли да ми каже как се казва песента от рекламата на "Глобусът" по bTV,която въртят сега за Анталия ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Търся една песничка.На морето много били я пускали.Пеело се само това или подобно - guchi guchi prada prada.Ако някой знае името на тая песен да пише Help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 търся песнта която пускат по време на комиците по бтв и се пее нещо " Oh I'm a party starter ...." и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Help В тази тема не съм влизал бая време, викам да видя какво стаа Песента която търсиш е на Fashion Victims - Koochi Koochi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 В тази тема не съм влизал бая време, викам да видя какво стаа Песента която търсиш е на Fashion Victims - Koochi Koochi Винаги..когато ми трябва помощ влизаш! Та мисли къде, ще пием бири Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 търся песнта която пускат по време на комиците по бтв и се пее нещо " Oh I'm a party starter ...." и т.н. Will Smith - Party Starter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Как се казва песента в края на последния епизод от четвърти сезон на Nip/Tuck? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Как се казва песента в края на последния епизод от четвърти сезон на Nip/Tuck? The Submarines - Brighter Discontent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Will Smith - Party Starter да тя е много благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Някой знае ли какви са парчетата на които кофеят скиновете, не са на Скрюдрайвър както ми писахте,нека някой който знае да пише Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4dn3zZz Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 (edited) ако някой може да ми каже как се казва песента от клипа .. ще ви бъда много благодарен цък .. не мога да я намера песента .. ако може и линк Edited August 4, 2007 by m4dn3zZz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Някой знае ли какви са парчетата на които кофеят скиновете, не са на Скрюдрайвър както ми писахте,нека някой който знае да пише http://www.data.bg/f.php?fid=20152941 ей тва е едната дето кофеят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 едни приятелчета ми я пуснаха тая песен, като се има предвид че са цигани, направете си извод за стила "дали тази вечер ще ми се размине или пък шанса ще ми се усмихне" орк. Кристали-женско парти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Някой знае ли какви са парчетата на които кофеят скиновете, не са на Скрюдрайвър както ми писахте,нека някой който знае да пише Brannik, Sram i Pozor ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 търся едно парче от сет на Dj Double D Хит е и го има по много телефони изрязано но ми тряя цялото парче или сета.Пее се от една женка нещо от сорта на: "Can you drive invane (ili ne6to ot sorta) like the wind down the rain broken down once again. Now the rols are rowed can we find once again to become more than friends...нещо такова помагайте плс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATSARABMW Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 (edited) tarsq edna pop folk pesen pee se ot jena i v pripeva pee ne6to "ти си една любов която пречи ми да спя" eto edna golqma 4ast ot teksta no pesenta ne znam na koi e ?!?! Tи си най-чистото във мен само ти светлина във моя ден само ти моя лбов.Ти си онази лудост във кръвта само ти болката и любовта само ти моя любов ти си. Една любов,която пречи ми да спя едни очи,които срутват ми света,едни ръце,които толкова желая ти си любов и война ти си болка и съдба само ти. Ти си моя смисъл и мечти само ти си това,което искам мой да си моя любов.Ти си игра на чувствата ми само ти объркваш мислите в главата ми оо ти моя любов ти си. Една любов,която пречи ми да спя едни очи,които срутват ми света,едни ръце,които толкова желая ти си любов и война ти си болка и съдба само ти. Edited August 8, 2007 by KATSARABMW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 По радио Нова чух едно парче дет ми се струва, че пее една мома - "when i think about over you, i'm overpowered........ Ако някои има идея какво е и от къде може да се свали, моля да помогне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts