jozo Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Rammstein - Te Quiero Puta! ??? Точно същатата.Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bizkit_boy Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Някой знае ли как се казва песента от рекламата на сладолед ескимо където са децата и майката. Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 (edited) Абе хора днес по NRJ слушах една песен-супер позната ми е,но не мога да се сетя как се казва .Текста беше нещо от рода на-I can't beleive that all that time you were in front of me-i did't see it see it и т.н......Пее я мъж,но с един много тънък педераски клас .Некъдерно обяснение,но ако някой се сети ще имам да го черпя бира Zaec ЗЛАТЕН ЧОВЕК СИ ТИ ДА ЗНАЙШ :P .Еййй не вярвах,че с такова накадърно обяснение някой ще се сети .Много ти благодаря Edited July 23, 2007 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Абе хора днес по NRJ слушах една песен-супер позната ми е,но не мога да се сетя как се казва .Текста беше нещо от рода на-I can't beleive that all that time you were in front of me-i did't see it see it и т.н......Пее я мъж,но с един много тънък педераски клас .Некъдерно обяснение,но ако някой се сети ще имам да го черпя бира "You Sang To Me" - Marc Anthony? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Пее се на сръбски - "млада циганко"....много я въртят по вероника. Any ideas ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 (edited) Как се казва и от коя песен е част невероятното китарно соло от този клип ?! клип говоря за първите 20-на секунди, другата песен ми е пределно известна и много любима едит: намерих я, оказва се, че само е трябвало да погледна описанието на клипа Edited July 23, 2007 by Baba_qga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Dee Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Пее се на сръбски - "млада циганко"....много я въртят по вероника. Any ideas ? Mile Kitic-Plava ciganko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iliyan Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 tursq edna pesen,nova e i q puskat po the voice radioto i po nrj.peqt q muj i jena...mujut e negur pri vsi4ki polojeniq po glasa,a jenata pee neshto ot sorta na i wish i could turn aroud... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galina Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 пробвай Taj- Hero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 ако някой е гледал филма Ромпър Стомпър,интересува ме коя е групата която пее песните на които скиновете кофеят,нека да пусне едно ЛС Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Търся една песен - българска е изпълнява се в началото на епизодите на сериала Капитан Петко Войвода и не е песента "Петко Льо Капитане" а друга. Изпълява се в началото на сериала когато изписвай кой участва. Дано някой си има на идея Благодаря предварително ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Mile Kitic-Plava ciganko blagodarsko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 ако някой е гледал филма Ромпър Стомпър,интересува ме коя е групата която пее песните на които скиновете кофеят,нека да пусне едно ЛС skrewdriver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iliyan Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 пробвай Taj- Hero mersi mnogoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 skrewdriver благодаря ти пич от името на много хора,късмет и всичко най-добро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Yarabi имат някаква нова песничка, която ми се стори приятна. Някой да я знае? Не е на английски! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Yarabi имат някаква нова песничка, която ми се стори приятна. Някой да я знае? Не е на английски! За пръв път и аз да съм полезен на Fibaman, а не обратното Yarabi- I Amar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Ммм търся оригинала на Жестока на Слави и Невена. Доколкото знам беше Selecta или нещо такова, но никъде в DC не я намирам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Ммм търся оригинала на Жестока на Слави и Невена. Доколкото знам беше Selecta или нещо такова, но никъде в DC не я намирам Anda Adam feat Alex - Ce ti-as face Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Anda Adam feat Alex - Ce ti-as face Аха, ето къде бил ключът от бараката Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Някой може ли да ми каже коя е тази песен ? На този линк има част от нея.тук Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bizkit_boy Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Някой знае ли как се казва песента от рекламата на сладолед ескимо където са децата и майката. Мерси предварително Никой ли не се сеща? Стори ми се яка песничката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 От няколко дни по радиото нз кое точно пускат една песничка... първо пее мъж,после жена.Нещо от сорта "you make me la la laa... oooh you make me la la la",не е на Ashlee Simpson - la la la!Ако някой се сети ще съм мн благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galina Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 da ne e Fabolous ft. Ne-Yo - Make Me Better Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Не,не.. там не пее жена... ама т'ва "la la la" си го пее жената,а не,че съм го написал щото незнам текста Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts