jop4423 Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Как се казваше тази песен на Queen и Монсерат Кабайе ? Barcelona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PBPeTkO1936 Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 (edited) търся ето този set mastering t_records-dj kiro live emona cd3 но никаде не мога да го намера ако някой може да го намери ще му бъда много благодарен Edited July 8, 2007 by PBPeTkO1936 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobarman5 Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Не обичам да се цитирам сам, Ако тука има хора дето често посещават диското в Paparazi, та там dj пуска чат пат някакъв ремикс на песента на Imagination - Just an Illusion. Тоя ремикс го търся от супер много време ама точно него не мога да го намеря понеже не го знам как се казва. Ако някой се сеща за какво говоря и знае как се казва ремикса ще му бъда безкрайно благодарен. ама явно никой от тук не ходи в Paparazi . Аре бе няма начин никой да не я е чувал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 abe puskat edna pesni4ka po radio Veronica , pee se na Srybski , jena q izpylnqva Pee se ne6to " Milioni , Milioni ......... " ne6to takova e , DAITE EDNA RYKA DA Q NAMERQ , MOLQVIIIIIII ............... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danger_Boy Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Значи търся една песничка , която чух на морето ... там доста е въртяха.. За съжаление незнам почти нищо за нея Много е зарибена , нова е ... (мисля) Може би беше хаус.. денс нещо такова много яка е мелодийката и по някое време препява женски глас , нещо от рода на ( май амба (амбар) ... е-е-е ... ) и продължава но съм е чул 1-2 пъти и незнам ... Ако някой се сеща нека да помогне , мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 ... Rihanna Feat. Jay-Z - Umbrella Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Имаше една песен на D2 , в която се пее : "И нямаше кой да ни каже , че загубили сме детските си мечти..." много е популярна, ама не мога да се сетя как се казваше. Някой ще помогне ли ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Имаше една песен на D2 , в която се пее : "И нямаше кой да ни каже , че загубили сме детските си мечти..." много е популярна, ама не мога да се сетя как се казваше. Някой ще помогне ли ??? Д2 - Нямаше кой да ни каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Д2 - Нямаше кой да ни каже Много благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 (edited) Търся песента "Princess of the night" на Saxon,но не я намирам,ако някой може да ми даде линк за нея,мн ще съм му благодарен. Edited July 9, 2007 by daniobg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Dee Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 abe puskat edna pesni4ka po radio Veronica , pee se na Srybski , jena q izpylnqva Pee se ne6to " Milioni , Milioni ......... " ne6to takova e , DAITE EDNA RYKA DA Q NAMERQ , MOLQVIIIIIII ............... Seka Aleksic-Milioni-само за тази се сещам дето съм я слушал по Верониката,надявам се да е тази Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Seka Aleksic-Milioni-само за тази се сещам дето съм я слушал по Верониката,надявам се да е тази MERSI MNOGO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 издирва се нов вариант на supermode - tell me why. Мелодията е 80% същатата, но текстът е друг. За съжаление точно сега не си спомням какво се пееше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Някой може ли да ми каже коя е песента от ето Tози клип Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Някой може ли да ми каже коя е песента от ето Tози клип Мче т'ва е химнът на Европа ... от Лудвиг Ван Бет(х)овен. Казват му "Ода на радостта", макар че аз не виждам нищо весело. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Мче т'ва е химнът на Европа ... от Лудвиг Ван Бет(х)овен. Казват му "Ода на радостта", макар че аз не виждам нищо весело. ъм имам на предвид песента която пускат в 8-мата секунда съжалявам че не уточних Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Търся песента "Princess of the night" на Saxon,но не я намирам,ако някой може да ми даде линк за нея,мн ще съм му благодарен. Аре някой да помогне де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 nqkoi moje li da mi nameri teksta na Chance - That 1,2 Stomp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Аре някой да помогне де тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Някой може ли да ми каже коя е песента от ето Tози клип та някой ще ми помогне ли става въпрос за песнта в началото тя започва в 8-мата секунда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Един летен хит пее се " Руби Руби Руби Рубиие... do it do it do it" аве нещо такова беше ако искате имам клипче с запис от радиото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Един летен хит пее се " Руби Руби Руби Рубиие... do it do it do it" аве нещо такова беше ако искате имам клипче с запис от радиото Kaiser Chiefs - Ruby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Точно тази е, мерси много. Получаваш 1 виртуална бира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 хора бихте ли ми казали как се казва песента на Akon в която се пееше "Nobody wanna see us together ...." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
montrey Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Песента от рекламата на М-Тел Галакси плсссссс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts