Lucky Luciano Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Такааам, значи търся една песен - мисля, че е на Ishtar, но не съм 100% сигурен. Песента е поне на 1 година, ако не и повече. Днес я чух по радиото, но нищо не хвнаха от текста, защото говорих и по телефона и само мелодията ми остата в главата. Песента има звученето на Justify my love на Мадона или на Truth Hurts - Addictive - сиреч доста еротична песен. Някой ако се сеща за такава песен на Ishtar или на изпълнителка с подобен тембър нека да пише, защото вече 3 часа ми е в главата и искам да я намеря. Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaiDeR Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Някой има ли хаус вариант на песента от евровизия - вода ? Днес я 4ух в плазма в сет на балтазар и беше много споучливо парче . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 търся песента с която започва филма "престапления и страсти" по БТВ ако ще ви помогне истинското име на филма е "Desire" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouim Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Има едно парче в което се пее "Siempre e mi corason", кой е изпълнителя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobarman5 Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Има едно парче в което се пее "Siempre e mi corason", кой е изпълнителя? Jerry Ropero се казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado8901 Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 jerry ropero-coracao е песента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 (edited) ми пак чух едно парче по Катра,сравнително често го пускат.House е мисля и текста е нещо подобно 'Еverytime I look up to the sky I always dream about my baby',пее мъж. мерси предварително EDIT: намерих си я-leisure groove-fallen angel Edited June 22, 2007 by evi^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Айде пак да запитам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 как се казва тази песничка ? The beat is rockin' and never stoppin' The dj's playing my body's swaying So keep me staying ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 как се казва тази песничка ?The beat is rockin' and never stoppin' The dj's playing my body's swaying So keep me staying ..... Erick E -the beat is rockin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 От каде мога да си изтегля Death Angel-Thrown to the Wolfs????навсякаде съм търсил Дати,Замунди,Арени никаде няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Друзя, как се казва песента в която се пее на испански, мисля че JLo e пее но не съм сигурен...пее се нещо...резисте ла-ла-ла...резисте..... много ми е влезла в акъла Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Друзя, как се казва песента в която се пее на испански, мисля че JLo e пее но не съм сигурен...пее се нещо...резисте ла-ла-ла...резисте.....много ми е влезла в акъла Струва ми се, че питаш за Que hiciste (не резисте ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 да тя е, мерси много....сега пък търся песента с която свършва шоуто на слави всекипът.... някой ако е обърнал внимание некад а сподели, мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Търся една песен казва се Африка на Rose Lauren,но не мога да я открия в английският й вариант навсякъде намирам само френската версия.Ще съм много благодарен ако някой може да ми помогне! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISITOR Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Здравейте! Вчера, до като карах колата пуснаха по NRJ много готина песен. Техно звучене, като през цялото време припява един дрезгав мъжки глас, стил "Джипси кингс". Чу ми се, че по някое време в самата песен се представи David Guetta, но изобщо не съм сигурен за това! Ако някой има някаква представа, ще съм много HAPPY! БЛАГОДАРЯ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Как се казва песента от рекламата на новото шоу по Нова тележизия Островът на изкушението? В интенет е има на http://ostrov.ntv.bg видео Подгответе се за кастинг. Jocelyn Pook - Masked Ball Мн силна музика, от саундтрака към "Широко затворени очи" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Здравейте! Вчера, до като карах колата пуснаха по NRJ много готина песен. Техно звучене, като през цялото време припява един дрезгав мъжки глас, стил "Джипси кингс". Чу ми се, че по някое време в самата песен се представи David Guetta, но изобщо не съм сигурен за това! Ако някой има някаква представа, ще съм много HAPPY! БЛАГОДАРЯ! аммм.... david guetta ft chris willis-love is gone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 От каде мога да си изтегля Death Angel-Thrown to the Wolfs????навсякаде съм търсил Дати,Замунди,Арени никаде няма. тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISITOR Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 аммм.... david guetta ft chris willis-love is gone? за съжалени не е тя! Пък и в тази, която търся, въобще няма толкова текст. Има едно монотонно припяване на мъжки глас, тембъра на който много напомня този на вокалиста на Джипси Кингс. А иначе самото припяване е нещо като индианско или нещо такова. Може и да не е на Guetta. Само така ми се стори, че казаха! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Търся една стара песен помня само че се пееше My angel,my angel на припева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Здравейте! Вчера, до като карах колата пуснаха по NRJ много готина песен. Техно звучене, като през цялото време припява един дрезгав мъжки глас, стил "Джипси кингс". Чу ми се, че по някое време в самата песен се представи David Guetta, но изобщо не съм сигурен за това! Ако някой има някаква представа, ще съм много HAPPY! БЛАГОДАРЯ! David Vendetta - Unidos ( Para La Musica) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 (edited) Търся една чалга, която е нашумяла сега в последно време.Та значи жена пее "с много грим съм била, с много къса пола.." и т.н.Ако някой знае да казва Edit : toti_barabata, тя е, мерси много Edited June 26, 2007 by chefoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 (edited) chefoto да не е Румина - Жестоко аз търся песента от този клип http://vbox7.com/play:939a7c5f Edited June 26, 2007 by toti_barabata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 аз търся песента от този клипhttp://vbox7.com/play:939a7c5f Five - Everybody Get Up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts