RubbeR_HeaD Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 (edited) Как се казва тази песен - мисля Judas .... ? Edited June 5, 2007 by RubbeR_HeaD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 (edited) Някой знае ли как се казва песента и изпалнителя на песента от този клип. Благодаря предварително. Edited June 5, 2007 by raptor2721 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Значи аз си търся едно нещо, което трудно може да се нарече песен...Преди малко го засякох по Сити. Неразгадаем език (съмнява ме, че изобщо е някакъв език)... В общи линии музикална гавра... Ако някой има идеи... El Chombo - Chacarron? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Аз търся едно парче, което чух по Катра ФМ преди няколко дни. Пее се от жена и е на гръцки. НА припева има нещо като пъшкане и после пее нещо от сорта на: "probra, proba ... (не6то на гръцки) .... El sexo, el sexo..." Само тези неща успях да уловя и дано ме разберете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Аз търся едно парче, което чух по Катра ФМ преди няколко дни. Пее се от жена и е на гръцки. НА припева има нещо като пъшкане и после пее нещо от сорта на: "probra, proba ... (не6то на гръцки) .... El sexo, el sexo..." Само тези неща успях да уловя и дано ме разберете Tatagolosa - Micromania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Някой знае ли кой изпълнява тази песен? Много е важно... мп3 (4Мб) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Tatagolosa - Micromania Същата е Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeXiS Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 по радио Вероника въртят 1 песен със оперен мотив , как се казва PLS Help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 търся песента в която се пее едно "пърррррррррррр" мн е яка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 по радио Вероника въртят 1 песен със оперен мотив , как се казва PLS Help Да не би да е Warren G & Sissel - Prince Igor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeXiS Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Да не би да е Warren G & Sissel - Prince Igor A ne ne taq e znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 търся песента в която се пее едно "пърррррррррррр" мн е яка никой ли незнае Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 никой ли незнае E опитай се дадеш малко по добро обяснение ти кво оакваш поне кажи какъв стил е и всичко което се сещаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 E опитай се дадеш малко по добро обяснение ти кво оакваш поне кажи какъв стил е и всичко което се сещаш нз аз само тва чух от цялата песен и ме изкефи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 търся песента в която се пее едно "пърррррррррррр" мн е яка Baby ft. Clipse - What Happened To That Boy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 (edited) Някой знае ли как се казва тази песен !? Ето тук качих откъса който имам http://9d-ikonoma.hit.bg/Audio_0033.mp3 Edited June 7, 2007 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeXiS Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 оправих се ! намерих си я ! ако някои иска да я чуе David vendetta f. Akram - Unidos para la musica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 (edited) ами чух я преди малко по Катра..значии почва с някво пъшкане и викане и после почва много яко денс и чух нещо като 'проба' знам ли...ако някой се сеща... edit"ох ама те по-горе са питали..извинявам се..мерси мерси ,chefoto Edited June 7, 2007 by evi^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 ами чух я преди малко по Катра..значии почва с някво пъшкане и викане и после почва много яко денс и чух нещо като 'проба' знам ли...ако някой се сеща... Tatagolosa - Micromania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 хора мн ми трябва песента от тва клипче http://www.vbox7.com/play:8f20b6c0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 хора мн ми трябва песента от тва клипче http://www.vbox7.com/play:8f20b6c0 Music Instructor - Superfly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Абе на скоро чух една песничка , пееше се нещо ( Рука , рука , рукая ) майче се пееше на сръбски , ,,,, мн щте се радвам ако някой се сети за тая песничкаааа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Абе на скоро чух една песничка , пееше се нещо ( Рука , рука , рукая ) майче се пееше на сръбски , ,,,, мн щте се радвам ако някой се сети за тая песничкаааа da ne e tazi DJ Aligator & Vspishkin-davai davai ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Абе на скоро чух една песничка , пееше се нещо ( Рука , рука , рукая ) майче се пееше на сръбски , ,,,, мн щте се радвам ако някой се сети за тая песничкаааа Zana - Rukuju se rukuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 (edited) ох, някой я е написал...whatever Edited June 9, 2007 by Thief Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts