Deyan Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Здравейте! Днес по радио Energy чух едно клубно парче...в текста се пееше destination unknown.Мисля,че е новичка,много е свежа. Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 търся една песен на една мадама дето я въртят по МТВ. текста е следния: if you like me than funk you, if you dont like me then fuck you. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Здравейте!Днес по радио Energy чух едно клубно парче...в текста се пееше destination unknown.Мисля,че е новичка,много е свежа. Благодаря! Alex Gaudino ft Crystal Waters - Magic Destination.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
app Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 (edited) тарся една песен която я пускат по нова телевизия рекламата на CSI От местопрестаплението вегас ако някои я знае ще е супер Edited March 17, 2007 by app Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaNDaL Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Имам към 22 парчета някои оригинални саунтраци другите съм ги търсил допълнително ще ги кача в дата и ще едитна после поста .http://store1.data.bg/uzkobuzko/You%20got%...20got%20served/ пуснал съм да се качват 22 са общо изчакай да се качат и сваляй на воля 10x a lot pi4 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Търся една песен, днес по Катра Фм имаха класация за най-шантавите песни правени някога. Искам да попитам за тази която беше на 1-во място. Пееше се... абе безмислици точно. Мъжки глас и само припява ъдъ-дъ-дъ-дъ блъ-блъ-блъ и т.н. Знам,че обяснението е супер шантаво, ама дано някой да ми помогне . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 http://www.vbox7.com/play:69aedc0bОт това клипче , което е beatbox искам да питам някой може ли да ми каже каква е песента започва от 3 мин 50 сек до края някакво техно и мелодията която я изкарва я знам ама точно конкретно песента коя немога да се сетя някой може л ида помогне Присъединявам се към молбата - много кефи тва парче.Имам чувството,че съм го чувал ама много смътно си спомням.Така че хора,помагайте... На мен ми звучи като темата на Mission impossible, която я има в изпълнение на Adam Clayton i Larry Mullen, както и като кавър на Лимп Бизкит - Take a look around тарся една песен която я пускат по нова телевизия рекламата на CSI От местопрестаплението вегас ако някои я знае ще е супер The Postal Service - Such great heights Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Търся една песен, днес по Катра Фм имаха класация за най-шантавите песни правени някога. Искам да попитам за тази която беше на 1-во място. Пееше се... абе безмислици точно. Мъжки глас и само припява ъдъ-дъ-дъ-дъ блъ-блъ-блъ и т.н. Знам,че обяснението е супер шантаво, ама дано някой да ми помогне . El Chombo - Chacarron ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Днес чух по радиото една песен, пееше я някаква я жена на нещо като испански език .. в припева се пееше Ниня Ниня не знам си кво.Песента беше некъв денс ... Ако некой го знае, да помага Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 (edited) Днес чух по радиото една песен, пееше я някаква я жена на нещо като испански език .. в припева се пееше Ниня Ниня не знам си кво.Песента беше некъв денс ... Ако некой го знае, да помага Los Cacos - Nina, piensa en ti Олеееееееееее! Nitro,Благодаря!!! Лудница! Edited March 17, 2007 by Deyan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Търся една песен, днес по Катра Фм имаха класация за най-шантавите песни правени някога. Искам да попитам за тази която беше на 1-во място. Пееше се... абе безмислици точно. Мъжки глас и само припява ъдъ-дъ-дъ-дъ блъ-блъ-блъ и т.н. Знам,че обяснението е супер шантаво, ама дано някой да ми помогне . Или пък ElFeel 65 - Blue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 ооооо тенк ю тенк ю тенк ю тенк ю тенк ю Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 El Chombo - Chacarron ? Да!!! Тази е! Оле, велик си майна!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 търся една песен на една мадама дето я въртят по МТВ. текста е следния: if you like me than funk you, if you dont like me then fuck you. ае бе няма ли кой да помогне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 ае бе няма ли кой да помогне Lady Sovereign - Love Me Or Hate Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Lady Sovereign - Love Me Or Hate Me супер си бате! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
app Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 sincity не е тази The Postal Service - Such great heights Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaKeTo Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Тарся една старичка песен на Savage Garden . Клипа се разправяше за някакав карнавал на улицата . Ако някой се сеща да пише . Мерси ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Тарся една старичка песен на Savage Garden . Клипа се разправяше за някакав карнавал на улицата . Ако някой се сеща да пише . Мерси ! Savage Garden - The animal song Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Значи от това клипче: http://www.vbox7.com/play:7a86b0b0 ми трябва песента,която звучи около 40 сек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 sincity не е тази The Postal Service - Such great heights The Who - Who Are You? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
app Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 The Who - Who Are You? не е и тази тази песен е на онази реклама дето започва с разбит самолет а аз искам онази на другата реклама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 (edited) Значи от това клипче:http://www.vbox7.com/play:7a86b0b0 ми трябва песента,която звучи около 40 сек. Ако говорим за първата песен - това е Dr. Kucho - Hallelujah Edited March 18, 2007 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheReaper Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 a pi4ove tarsq edna pesen ot edna reklana po btv mislq 4e be6e na nqkva voda i se pee6e ne6to Fresh you body i nqkva zdrava melodiq sled tva :0 ama da znaete ne e onaq s delfina stil alive li kva e ne e tq ako nqkoi znae za kvo govorq da mi kaje kak se kazva pls ... mersi predvaritelno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Ако говорим за първата песен - това е Dr. Kucho - Hallelujah Не е тя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts