.Miro. Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 (edited) Хванах само края на песента но мисля че е .Limp.Bizkit.-.Take.a.Look.Around.(Theme),ако разбира се говорим за 1 и съща песен Edited March 5, 2007 by .Miro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Аз пък търся песничката от Мusic Idol кастинга в София точно накрая като говореха Иван и Андрей . Отдолу вървеше едно денсче мн известно . Ако се сещате , помагайте . Благодаря : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Ако не се лъжа пуснаха и "Right Here, Right Now" ама дали за тази нз... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
montrey Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Хванах само края на песента но мисля че е .Limp.Bizkit.-.Take.a.Look.Around.(Theme),ако разбира се говорим за 1 и съща песен ne taq q poznah vednaga. edno tehno li house li be6e awe elektronna muzika e. mnoo pyti sym q 4uval ama koq e... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 ПЛС ако някой може да ми цъкне името на песента чиито клип беше с многото телевизори и краака и отвреме на време се пееше :war... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 ПЛС ако някой може да ми цъкне името на песента чиито клип беше с многото телевизори и краака и отвреме на време се пееше :war... Pakito - Living on video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 В песента се пее: "Everybody have their problems it's just a matter how you solve them" и т.н. Някой да знае как се казва??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 В песента се пее: "Everybody have their problems it's just a matter how you solve them" и т.н. Някой да знае как се казва??? sum41 - the hell song Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 търся една песен от филма батман един негър я пее...доста е изжестна няма как да не сте я слу6али но не мога да я намеря от доста вр. ако някои я има или има линк за нея да пише на ЛС моля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vAnKaTa_92 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 След като изпълнихте желанията на другите,сега и аз имам едно. Намерете ми,ако може песента дето се пееше нешто от сорта на "All my friends are dead...all my friends are deead " ! Имаше я ф началото на филма Dirty Sanchez и във Jackass мисля,много ше съм благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 търся една песен от филма батман един негър я пее...доста е изжестна няма как да не сте я слу6али но не мога да я намеря от доста вр. ако някои я има или има линк за нея да пише на ЛС моля Seal - Kiss from a rose ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Аз като става въпрос за Батман се сещам само за една песен - "Gotham City" но не помня кой я пееше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Аз като става въпрос за Батман се сещам само за една песен - "Gotham City" но не помня кой я пееше. Мда , нея също я изпълнява негър и е саундтрак на Батман . "R. Kelly - Gotham city" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Seal - Kiss from a rose ? обичам те (ама приятелски не съм педал) много много много мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Как се казва първата песен от филма Пич, къде ми е колата? Филма сега ще го дават по НВО, тъй че ако някой има желание може да послуша малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 След като изпълнихте желанията на другите,сега и аз имам едно. Намерете ми,ако може песента дето се пееше нешто от сорта на "All my friends are dead...all my friends are deead " ! Имаше я ф началото на филма Dirty Sanchez и във Jackass мисля,много ше съм благодарен Turbonegro - All My Friends Are Dead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 sum41 - the hell song много благодаря... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 RQ1: Една много мелодична песничка, въртят я по ситито.. пее се нещо от рода "Money Overdrop"( или нещо от сорта ), като това се повтаря няколко пъти RQ2: Също много ще съм благодарен на този който ми предостави ( може и линк ) имена на комерсиални денс РУСКИ или ИТАЛИАНСКИ парчета, абе с 2 думи модерните неща които се слушат от младите тийнеиджъри ( да не ми дадете някакви ретро песни от 1960 г. Благодаря на отзовалите се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Как се казва първата песен от филма Пич, къде ми е колата? Филма сега ще го дават по НВО, тъй че ако някой има желание може да послуша малко Нямам под ръка филма, ама ще се опитам по памет. Grand Theft Audio - We luv u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 RQ1: Една много мелодична песничка, въртят я по ситито.. пее се нещо от рода "Money Overdrop"( или нещо от сорта ), като това се повтаря няколко пътиБлагодаря на отзовалите се Aбе не знам колко далече от твоя текст отивам, ама пробвай с Sharam - PATT (Party all the time) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 ами разбира се, че е тя.. какъв ти "Money Overdrop" Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Някой да се сеща, едно време имаше една песен, в която се пееше " Скара, бира, плаж, мореее, слънце весело печеее..." Нещо ма е напекло слънцето и си спомних за лятото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Някой да се сеща, едно време имаше една песен, в която се пееше " Скара, бира, плаж, мореее, слънце весело печеее..." Нещо ма е напекло слънцето и си спомних за лятото Тутурутка - Лято Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 (edited) Някой да се сеща, едно време имаше една песен, в която се пееше " Скара, бира, плаж, мореее, слънце весело печеее..."Нещо ма е напекло слънцето и си спомних за лятото Тутурутка - Лятото горещо ... NRG_God Edited March 7, 2007 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlo_kopele Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 (edited) Здравейте в песента която търся има следния текст " - дай ми всичко ... " мисля че е на LZ но така и не можах да намеря подобна. Ако някой има идея за тази българска песен моля давайте инфо ... Edited March 8, 2007 by zlo_kopele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts