mitakat-322 Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 В тази тема можете да питате за песни, чиито изпълнители и/или заглавия не знаете. търся една песен казва се easy love много я въртят по фреш и катра моля ви помогнете не мога да я открия никъде благодаря ви предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 @mitakat-322 я виж да не е Lio - Is It Love защото не си първия със същия въпрос Вчера брачедка ми ма застреля със същия че даже и тук питах дали знаят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Някой може ли да ми даде линкче към песните от тазгодишната Евровизия или към някоя отделна песен от финала? Много ще съм му/й благодарен ! А и продължавам да търся първата песничка от "МОНК" Благодаря Ви предварително : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Някой може ли да ми даде линкче към песните от тазгодишната Евровизия или към някоя отделна песен от финала? Много ще съм му/й благодарен ! А и продължавам да търся първата песничка от "МОНК" Благодаря Ви предварително : ) Аз търся Софи и Устата от Евровизията на руски. Монк soundtrack Сигурно търсиш песникчката в началото Randy Newman - It's a jungle out there Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Някой може ли да ми даде линкче към песните от тазгодишната Евровизия или към някоя отделна песен от финала? Елица Тодорова и Стоян Янкулов - Вода Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Аз търся Софи и Устата от Евровизията на руски.Монк soundtrack Сигурно търсиш песникчката в началото Randy Newman - It's a jungle out there Същност търся Monk Theme (Series Version) , но тва линкче ми помогна доста . Благодаря ! : ) Елица Тодорова и Стоян Янкулов - Вода И на теб благодаря , Лудо Миме :- ) Продължавай в същия дух Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Canar , Mechka , благодаря много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 (edited) Маааалко нестандартен въпрос - някой да има мелодийка за звънене която е мяукаща котка Edited February 26, 2007 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Тази песен току що я намерих в DC++!Напиши само Unomas и ще ти я изкара! pls ako moje link 4e nemoga da q namera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 В онва по НОВА "Караоке в събота вечер я пяха".Припева беше-Big wheels keep on turnin,rolle'n,rolle'n,rolle'n down the riiver (или нещо от сорта).Та знам,че е много известна,но аз не са сещам как се казваше.Който каже ша го уважаам мноу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Вероятно питаш за Tina Turner - "Proud Mery". Виж текста, за да се ориентираш дали е тя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAcE® Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Никъде не мога да намеря ей тая песен "Pierre - Sunshine"!Ако някои я има или знае от къде да си я дръпна,да пише! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Никъде не мога да намеря ей тая песен "Pierre - Sunshine"!Ако някои я има или знае от къде да си я дръпна,да пише! На този торент я има но сиидъра е само 1 все пак пробвай http://www.snarf-it.org/viewTorrent/657382-Bravo+Hits.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAcE® Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Мерси Дърпам с 2к,ама за около час ще е готова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Вероятно питаш за Tina Turner - "Proud Mery". Виж текста, за да се ориентираш дали е тя Същата.Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 продължавам да моля за помощ тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
montrey Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 molq vi se kajete koq e taq pesni4ka 4e 6e izkyrtq kompa ve4e http://www.vbox7.com/play:3f29246c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Търся една много много стара песен, днес я чух по радио Милаголд.Нещо такова се пее на припева: sale on me, sale on me...help ;] пак питам -_- дано някой се сети този път. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 пак питам -_- дано някой се сети този път. A-Ha - Take On Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp3CtRuM Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 искам да ви кажа за една песен гледал клипа по MTV ама тва да е било поне преди 4-5 години една плюшена играчка седеше на Dj Station и миксираше здраво незнам точно какъв беше стила ама ми наподобяваше на Drum'n'Bass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 (edited) искам да ви кажа за една песен гледал клипа по MTV ама тва да е било поне преди 4-5 години една плюшена играчка седеше на Dj Station и миксираше здраво незнам точно какъв беше стила ама ми наподобяваше на Drum'n'Bass DJ Oizo - Flat Beat трябва да е. Сега и аз имам една молба ... Стара руска песничка . Пее се "ПАКА ПАКА ПАКА..." . Беше саундтрак към някакъв руски филм от преди може би 20-ина години. ЕДИТ:Мерси $abrina Edited February 28, 2007 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Сега и аз имам една молба ... Стара руска песничка . Пее се "ПАКА ПАКА ПАКА..." . Беше саундтрак към някакъв руски филм от преди може би 20-ина години. Не знам как се разва песента, нито изпълнителят, знам само, че е от "Тримата мускетари", но затова пък ти намерх линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARLOCK Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Да ви питам търся една песен ма на как се казва и кой я пее знам само че я пее една жена и се пее нещо такова-Is it over now tell me how do you feel нещо такова е пускат я по City-то мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Да ви питам търся една песен ма на как се казва и кой я пее знам само че я пее една женаи се пее нещо такова-Is it over now tell me how do you feel нещо такова е пускат я по City-то мерси предварително Kosheen - Overkill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Търся една песничка връткат е по нрж и други радиа една мадама пее easy love easy love.Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts