chistacha Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 (edited) Има една песен (колко банално вече, а ) та тая песен много често я пускат в Exit и се пее нещо от рода на "Flyyyy MCM... and just Flyy MCM" много е известна стил ретро Ама ся са изям от яд че не се сещам как се казваше Edited February 11, 2007 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuDo Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Мерси много и без линк ще я намеря споко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Има една песен (колко банално вече, а ) та тая песен много често я пускат в Exit и се пее нещо от рода на "Flyyyy MCM... and just Flyy MCM" много е известна стил ретро Ама ся са изям от яд че не се сещам как се казваше Ми и аз не се сещам как се казва ама я изпълняват Village People май е на името на един от албумите им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Ми и аз не се сещам как се казва ама я изпълняват Village People май е на името на един от албумите им. Village people са. а песента е "YMCA" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 За Village People - YMCA ли става въпрос ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 :lol: ХАхахахХАхсХАХХАх верно бе верно че беше така Мерси много и на тримата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Някой знае ли оригинала на Азис - Подлудяваш ме ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Има една песен , в която се пее : "There is nothing special about me , I'm just a little star..." Някой да знае как се казва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Има една песен , в която се пее : "There is nothing special about me , I'm just a little star..." Някой да знае как се казва... Тази да не е .. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 (edited) Kelis - Lil Star би трябвало да е П.С Опа колегата ме е изпреварил Edited February 13, 2007 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 тъъъй, понеже ми затвориха темата по-долу, копвам тука : Значи преди време (бая време - 1999 година мисля) , чух на едно място един такъв диск - нещо като релаксираща музика сякаш беше ,звуци от джунглата - папагали, вода ...ей такива работи, но не просто смесени или нанизани едно след друго ,а като .....музика някак си направени. Беше на публично място , неудобно да питам за името на диска , успях само да зърна част от името отгоре му -имаше Jungle . Ако щете ми вярвайте ,от тогава се опитвам да го намеря това нещо и не мога. Свалил съм доста от тия jngle -drum&bass - изобщо не е такъв стил (да не се подлъже някой).Тва последното ...... jungle drum&bass ,аз се чудя за каква джунгла става дума - тва е пълна психария , но за всеки влак си има пътници.Та ако някой се сеща за какво питам - да удари едно -две рамена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Тази да не е .. . Много благодаря и на двамата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Имаше преди доста години един български певец с китара, който беше изпял един хит, но не български. Пееше се нещо за Анджелика. Някой има ли идея как се казва шевеца и песента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinuxChild Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Имаше преди доста години един български певец с китара, който беше изпял един хит, но не български. Пееше се нещо за Анджелика. Някой има ли идея как се казва шевеца и песента Певеца е Стоян Захариев, а песента се казава Анджелика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 (edited) тъъъй, понеже ми затвориха темата по-долу, копвам тука : Значи преди време (бая време - 1999 година мисля) , чух на едно място един такъв диск - нещо като релаксираща музика сякаш беше ,звуци от джунглата - папагали, вода ...ей такива работи, но не просто смесени или нанизани едно след друго ,а като .....музика някак си направени. Беше на публично място , неудобно да питам за името на диска , успях само да зърна част от името отгоре му -имаше Jungle . Ако щете ми вярвайте ,от тогава се опитвам да го намеря това нещо и не мога. Свалил съм доста от тия jngle -drum&bass - изобщо не е такъв стил (да не се подлъже някой).Тва последното ...... jungle drum&bass ,аз се чудя за каква джунгла става дума - тва е пълна психария , но за всеки влак си има пътници.Та ако някой се сеща за какво питам - да удари едно -две рамена Абе, чак такъв фен, че да ти кажа кой е албума, не съм, но мога да ти кажа стила и той е Ambient. Успех в търсенето Edited February 13, 2007 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Наскоро слушах една нова песничка, в която се пее: "Where did I go wrong , i lost a friend..." Някой да знае как се казва??? Dirty vegas- Simple things pt 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_blue_dahlia Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 (edited) nqkoi znae li otkude moga da si svalq remix'a na Hoy(Gloria Estefan),a su6to taka i Dirty 'Lil Bitch? Edited February 14, 2007 by the_blue_dahlia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Dee Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 тъъъй, понеже ми затвориха темата по-долу, копвам тука : Значи преди време (бая време - 1999 година мисля) , чух на едно място един такъв диск - нещо като релаксираща музика сякаш беше ,звуци от джунглата - папагали, вода ...ей такива работи, но не просто смесени или нанизани едно след друго ,а като .....музика някак си направени. Беше на публично място , неудобно да питам за името на диска , успях само да зърна част от името отгоре му -имаше Jungle . Ако щете ми вярвайте ,от тогава се опитвам да го намеря това нещо и не мога. Свалил съм доста от тия jngle -drum&bass - изобщо не е такъв стил (да не се подлъже някой).Тва последното ...... jungle drum&bass ,аз се чудя за каква джунгла става дума - тва е пълна психария , но за всеки влак си има пътници.Та ако някой се сеща за какво питам - да удари едно -две рамена Приятелю,твоето парче се казва Wilderness rainshower ,мисля даже,че е цял албум такъв,но музиката,която описваш точно на това отговаря.С това име ще го откриеш Enjoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keranisimo Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 търся един кючек беше нешто-дале дале дон дале Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 търся един кючек беше нешто-дале дале дон дале Don Omar - Dale Don Dale ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Снощи в Папараци в денса пуснаха един много бясен парцал, пееше се нещо от сорта на Lose Control, Lose Contact някакви такива работи. Хаусче беше и то доста добро. В началото започна да е пее една жена, после вече не си спомням, ама ако някой се сеща от това описание да казва, защото трака е уникален... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Don Omar - Dale Don Dale ??? Kui4eka e Asko Shen - Lesh Dale.mp3 ili Dingo & Asan Baba - Dale, Dale.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Снощи в Папараци в денса пуснаха един много бясен парцал, пееше се нещо от сорта на Lose Control, Lose Contact някакви такива работи. Хаусче беше и то доста добро. В началото започна да е пее една жена, после вече не си спомням, ама ако някой се сеща от това описание да казва, защото трака е уникален... Ми не знам дали тва е дет търсиш ама има песен на Missy Elliot - Lose Control която звучи подобно.Може би някой микс? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Снощи в Папараци в денса пуснаха един много бясен парцал, пееше се нещо от сорта на Lose Control, Lose Contact някакви такива работи. Хаусче беше и то доста добро. В началото започна да е пее една жена, после вече не си спомням, ама ако някой се сеща от това описание да казва, защото трака е уникален... Ne znam dali stava duma za sy6toto, oba4e mi napomni za edna pesni4ka, koqto az si tyrsq. House, s jenski vokali: "I have lost contact with my soul, I have just lost my inner control Tell me what to do...." Tova si spomnqm ot teksta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Ne znam dali stava duma za sy6toto, oba4e mi napomni za edna pesni4ka, koqto az si tyrsq.House, s jenski vokali: "I have lost contact with my soul, I have just lost my inner control Tell me what to do...." Tova si spomnqm ot teksta. Julio Navas & David Amo-Light my eyes . П.П.Песента е мн бесничка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts