James_Bond007 Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Преди малко по Господари на Ефира , когато танцуваха Теди и Ели ... ,ако някой ми каже как се казва песничката ще съм благодарен П.П. Голямо инфо дадох нали <{POST_SNAPBACK}> Hem gledah predavaneto i pak q zabravih...Abe i az q tarsq ot nqkolko dena shtoto chesto q puskat po City-to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Таxi 1,2,3 <{POST_SNAPBACK}> В 1 или 2 беше?Май 2! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Таxi 1,2,3 <{POST_SNAPBACK}> Май беше на Такси 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Преди малко по Господари на Ефира , когато танцуваха Теди и Ели ... ,ако някой ми каже как се казва песничката ще съм благодарен П.П. Голямо инфо дадох нали <{POST_SNAPBACK}> Не беше ли Gadjo- So many times? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 (edited) В 1 или 2 беше?Май 2! <{POST_SNAPBACK}> http://warez.ru:8084/mp3/*Soundtracks/Taxi.2.(2000)/ едит: не е Ели, а е Ени Edited January 7, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Търся онази Японската песен дето я пяха в шоуто на Слави.Май се казва "Островна песен" но не съм сигурен.Ще съм благодарен ако някой ми помогне да я намеря... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 (edited) Baby H - Mere Naseeb Mein <{POST_SNAPBACK}> Златен си @sk8er откри ли коя е от всичките ,че и аз я искам Edited January 7, 2005 by ShitHappen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Златен си <{POST_SNAPBACK}> Нали си мой човек Сега по радио 1 пуснаха една dance. Пее францизин нешо от сорта на :ta ta ta, he he. hei tua ade upla(sorry ама не знам френски) . И една жена се появява. Много е известна песента. Ако някой се сеща да пише плс. ПП:майка ми каза,че пеят на френск, но на мен ми прилича на италиянски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Значи как се казва една чалга дето се пее "ти сърцето ми разсеча, с половин сърце съм вече" и някой може ли да каже къде я има.Или по-точно трябва ми текста на тази песен. <{POST_SNAPBACK}> Magapasa - S polovin surce, tuk ima texta i pesenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 От "Бандата на Оушън 2", когато ония им обясняваше как е откраднал Златното яйце и когато минаваше през лазерите песента която върви е къртеща.Някой знаели как се казва?? Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Значи, преди 1-2 дни ми казаха за една песен(даже я чух, но не помня почти нищо само това, че ми хареса ), която реших да си изтегля. Казаха ми, че песента била на някакви си Discoteka Boom, потърсих из интернет, но не намерих нищо. А този човек едва ли ще го видя отново да си я сваля от него. Ако някой се сеща за какво става въпрос да пише. Въпреки че това ме съмнява поради оскъдната и непълна информация, но...толкова знам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Значи, преди 1-2 дни ми казаха за една песен(даже я чух, но не помня почти нищо само това, че ми хареса ), която реших да си изтегля. Казаха ми, че песента била на някакви си Discoteka Boom, потърсих из интернет, но не намерих нищо. А този човек едва ли ще го видя отново да си я сваля от него. Ако някой се сеща за какво става въпрос да пише. Въпреки че това ме съмнява поради оскъдната и непълна информация, но...толкова знам! <{POST_SNAPBACK}> Информацията ти хич не е оскъдна.Ето я тук песента и със здраве да си я слушаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Съжалявам за глупавия въпрос, но с майка ми вчера спорехме от коя година е ето тази песен Pink Floyd-Another Brick in the wall. Ако някой знае да каже, благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Съжалявам за глупавия въпрос, но с майка ми вчера спорехме от коя година е ето тази песен Pink Floyd-Another Brick in the wall. Ако някой знае да каже, благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> 1979 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaz Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Get This ... http://store2.data.bg/pacul/ ...... za Smashin Pumpkins <{POST_SNAPBACK}> mersi mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Искам да питам преди малко по Big Brother пуснаха една много яка балада когато Виктор танцуваше (или каквото там правеше )някой ако знае да каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Искам да питам преди малко по Big Brother пуснаха една много яка балада когато Виктор танцуваше (или каквото там правеше )някой ако знае да каже <{POST_SNAPBACK}> Амй песента е на КАНЗАС, ама не разбрах как точно се казва, а иначе си е супер и ако някой каже името й , ще е хубаво! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 mai be6e Scorpions-White Dove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 kanzas"dust in the wind" е песента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 verno we ne6to sam izprostql kak moe gi sbarkam tia veliki par4eta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Има една песен дето я въртят по TMF доста често, и съответно е норвежка или там к'вато народност са... И занчи на клипа има двама типове дето рапират такива а пред тях върви едно момиче и пее.... И на клипа има едни такива нарисувани работи... А накрая на клипа дават как целия град е тръгнал с по една факла.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Някой да знае песента на трите Х-ка от кеча коя е. Слушах я на нова година ама не помня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 (edited) ot baq vreme tyrsq edna pesen ispylnqvat e,pichkata ot guano apes i ace cub ili ice-t ne sym siguren koi ot dvamata beshe,parcheto se kazva stay alive.nqkoi ako znae kyde moga da q namerq da pishe.blagodarq predvaritelno! Edited January 9, 2005 by BurnRus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts