z-man Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 ne ne e na massari par4eto jena go pee. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 nqkoi znae li kak se kazva pesenta na puff dedy i cristina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 nqkoi znae li kak se kazva pesenta na puff dedy i cristina? Tell Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 po FTV 4uh edna pesen ne6to podobno na rap peese ne6to ot sorta na "tola tola" s majki glas a kopletite gi pee nqkakva jena na qponski.pesenta q vartqt s nqkvi snimki na nqkva terasa i manekenkite tam se kal4at dokato pesenta varvi nqkoi ako moje da pomogne 6te sam mu mnogo blagodaren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Някой да се сеща за една песен в която се пее "I'll never let you go, I'll never let you down..." нещо от рода де, в стил денс, бързичка е и я изпълнява жена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Има една песен на Глория,в която се пее "умирам за тебе не го разбра....когато кажеш не" Някой ако се сети как се казва,да пише pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Има една песен на Глория,в която се пее "умирам за тебе не го разбра....когато кажеш не" Някой ако се сети как се казва,да пише pls Глория - Изповед Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Една песен дет се пее:Тиз ми тиз ме тил ай луз контрол.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Една песен дет се пее:Тиз ми тиз ме тил ай луз контрол.? Chaka Demus - Tease Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Търся една песен на Тиесто с едни цигулки дъртичка е ,по едно време беше много нашумяла ne ne e na massari par4eto jena go pee. Iio - is it love? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Някой да се сеща за една песен в която се пее "I'll never let you go, I'll never let you down..." нещо от рода де, в стил денс, бързичка е и я изпълнява жена No Authority - Never let you go ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Как се казва песента от сета на DJ Balthazar от 20.05.2006 club Plazma започваща на 134 минута (една жена дето пее rock me, move me, teach me или нещо подобно)? Мерси предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Песента се казва Crazy но незнам кой е изпълнителя.Беше хит преди доста време.Клипа е с една глава на негър която си променя формата. сори за обяснението ама нз как по друг начин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Песента се казва Crazy но незнам кой е изпълнителя.Беше хит преди доста време.Клипа е с една глава на негър която си променя формата. сори за обяснението ама нз как по друг начин Gnarls Barkley - Crazy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 No Authority - Never let you go ? Можеш ли да ми дадеш линк? Нещо не я намирам нито в ДЦ нито другаде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Gnarls Barkley - Crazy Ми не е тая. Още повече, че не пее жена а някъв негър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Абе хора вчера докато бях в рейса обратно за Пловдив шофиора(учудващо как не пускаше чалга) пусна една песен,в която припева беше-I have traveled the world and the seven seas,everybody is looking for someone(или something не разбрах).Пее мъж и е едно такова хмм странен глас .Стува ми се че е старичка песента и който ми каже как са казва много ша го уважаам(пък ако ми я намери ептен ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 По Катра FM честичко въртят една денс песничка,нова е,не е Frank_ti-aya-one_love_world_love . Ще съм благодарен ако някой предложи нещичко...?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 (edited) Абе хора вчера докато бях в рейса обратно за Пловдив шофиора(учудващо как не пускаше чалга) пусна една песен,в която припева беше-I have traveled the world and the seven seas,everybody is looking for someone(или something не разбрах).Пее мъж и е едно такова хмм странен глас .Стува ми се че е старичка песента и който ми каже как са казва много ша го уважаам(пък ако ми я намери ептен ) Eurythmics - Sweet Dreams По Катра FM честичко въртят една денс песничка,нова е,не е Frank_ti-aya-one_love_world_love .Ще съм благодарен ако някой предложи нещичко...?... Danzel - Jump Kingpinz feat. Antonia Lucas - Need You Tonight Дай нещо по - конкретно... Edited January 22, 2007 by jop4423 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Danzel - JumpKingpinz feat. Antonia Lucas - Need You Tonight Дай нещо по - конкретно... Не е на Kingpinz ,а на Danzel много ми хареса,благодаря ти много!Не мога да се сетя за фрагменти от текста... ..ако се сетиш за още някое заглавие може да ми пишеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeglos Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 (edited) Абе хора вчера докато бях в рейса обратно за Пловдив шофиора(учудващо как не пускаше чалга) пусна една песен,в която припева беше-I have traveled the world and the seven seas,everybody is looking for someone(или something не разбрах).Пее мъж и е едно такова хмм странен глас .Стува ми се че е старичка песента и който ми каже как са казва много ша го уважаам(пък ако ми я намери ептен ) Или Eurythmics - Sweet Dreams или пък Marylin Manson - Sweet Dreams И двете ги имам, не е проблем да ги шерна в DC или пък ме намери в скайп/кю. Edited January 22, 2007 by Aeglos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kraz Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Тук малко ще ви затрудня. Търся една песен, но не знам нито името на песента нито изпълнителите и. Разполагам само с клипче: http://video.google.com/videoplay?docid=80...lear+Explosions Надявам се някой да може да ми помогне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 (edited) ами имаше преди време една песен,хит стана .Значи клипа беше с едни нарисувани пръстчета като хора и такива танцуваха и кво ли не правеха..не помня какво се пее...ако някой се сеща... EDIT: D-Devil666Hell мерси много :) Edited January 22, 2007 by evi^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 ами имаше преди време една песен,хит стана .Значи клипа беше с едни нарисувани пръстчета като хора и такива танцуваха и кво ли не правеха..не помня какво се пее...ако някой се сеща... Martin Solveig - Madan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Търся едно парче от много време и понеже ми е много трудно да ви обесня какво точно представлява, съм направил 1 запис, но е малко лошо качеството понеже е от GSM. Ще ми направите огромна услуга ако го изслушате и ми помогнете. Песента е много известна. Ето я тук. Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts