MyH4o Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 А под какво име мога да потърся концерта в памет на Фреди, който даваха на първи по обед? Freddie Mercury Tribute се казва концерта Линкове: АренаБГ Замунда(Линкос) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 ......pull up to my bumper baby...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 (edited) Има една песен, не е много новичка но не знам как се казва, пее се нещо от рода на: I get no down... и има нещо от рода на Vodka drink and Whiskey drink... някои ако се сеща след калпавото ми обяснение ще съм му много благодарен!! jop4423 Благодаря ти ! Edited January 6, 2007 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Има една песен, не е много новичка но не знам как се казва, пее се нещо от рода на:I get no down... и има нещо от рода на Vodka drink and Whiskey drink... някои ако се сеща след калпавото ми обяснение ще съм му много благодарен!! Chumbawamba - Tubthumping Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
montrey Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 tyrsq pesni4kata deto e na filma "Cars" po4ti v na4aloto, kogato se poqvqvat tuningite. nqkoi da q znae?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 tyrsq pesni4kata deto e na filma "Cars" po4ti v na4aloto, kogato se poqvqvat tuningite. nqkoi da q znae?... http://imdb.com/title/tt0317219/soundtrack пробвай тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Има една нова песен, в която се пее нещо от сорта "my gigolo"ala bala ...някой сеща ли се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Има една нова песен, в която се пее нещо от сорта "my gigolo"ala bala ...някой сеща ли се Elena Paparizou - Gigolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Hi ! Zna4i tarsq edna pesen , deto q puskat ponqkoga po info kanala : pee se ne6to " Crazy for you " ... AKo q znaete , kajete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 (edited) Hi !Zna4i tarsq edna pesen , deto q puskat ponqkoga po info kanala : pee se ne6to " Crazy for you " ... AKo q znaete , kajete Ей такива постове направо ме радват. 1-во-По кой инфо канал - Да не хварлям боб за да знам на коя кабелна си? ( най-вероятно на Евроком,но това е друга тема) 2-ро- Има сигурно 1000 песни в които се пее това... 3-то Мъж ли я пее или жена и т'ва "Crazy for U" на припева ли го пеят? С толкова инфо дето си дал трябва да си голям късметлия да ти кажат коя е песента . Дай малко повече инфо. Edited January 7, 2007 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Търся една песен,дет привепа изобщо немои се разбере ко се пее.Само "Брим бам бам барим бам бо" или нещо такова.Доста е нашумяла.ПЛС линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 (edited) Търся една песен,дет привепа изобщо немои се разбере ко се пее.Само "Брим бам бам барим бам бо" или нещо такова.Доста е нашумяла.ПЛС линк Holly Dolly - Dolly Song. Сега и линк да ти давам за песен ,която я има навсякъде ме мързи. Вече и знаеш името, размърдай се малко и ще я намериш. Edited January 8, 2007 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Коя е песента ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 (edited) Коя е песента ? Nas - Hate me now Edited January 8, 2007 by ludoto_mimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Някой знае ли как се казва новата песен на Fall out boy , която пускат по MTV ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chukotka Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Някой знае ли как се казва и кой пее песента тая от новата реклама на Нестле с бонбоните медальон ли кви бяха с готината пичка която излиза от времето като захапва полвинката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Някой може ли да ми каже коя е песента, която върви на фона на този сайт? Цъка се върху плей на прозорчето и започва една песен. Някой ако се сети да ми каже коя е Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Някой може ли да ми каже коя е песента, която върви на фона на този сайт? Цъка се върху плей на прозорчето и започва една песен. Някой ако се сети да ми каже коя е Мерси предварително Gregorian - Moment Of Peace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Gregorian - Moment Of Peace Мерси баце! Пак спаси положението Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Nas - Hate me now По принцип музиката е от тази песен но всъщност тук пеят пак и Х и песента е "2Pac feat. Xzibit - Fight Music" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sgboy Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 имаше една доста стара бг песен в която се пееше "обичам те,дори когато си с друг,обичам те,без теб живота ми е друг" мъж пееше песента ако не се лъжа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 (edited) имаше една доста стара бг песен в която се пееше "обичам те,дори когато си с друг,обичам те,без теб живота ми е друг" мъж пееше песента ако не се лъжа blink.gif Коцето сланинката( Константин Стефанов) или Хисарския поп- В малка къща живеехме. Ще я намериш в дц++ най-често в микс с още две други песни на хисарския поп(Дай си сърцето & една цигара) Edited January 10, 2007 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Търся една песничка от реклама на Опел Корса с едни извратени плюшени играчки и като мине колата покрай тях такива се заглеждат и казват нещо от сорта на C'mon ,гласа на изпълнителя ми звучи на Шон Пол даже съм почти 100% сигурен че е той Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 (edited) Търся една песничка от реклама на Опел Корса с едни извратени плюшени играчки и като мине колата покрай тях такива се заглеждат и казват нещо от сорта на C'mon ,гласа на изпълнителя ми звучи на Шон Пол даже съм почти 100% сигурен че е той DJ Mummy vs Sean Paul - Nuttin' no go so Edited January 10, 2007 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sgboy Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Коцето сланинката( Константин Стефанов) или Хисарския поп- В малка къща живеехме. Ще я намериш в дц++ най-често в микс с още две други песни на хисарския поп(Дай си сърцето & една цигара) мерси батка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts