Exploit Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Искам да ви попитам как се казва песента чиято мелодия съвпада с тази на The Drill - The drill но има нещо различно в нея пееше се нещо май..много е зарибена..по радио сити я пускат.. Pakito - Living On Video ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaNDaL Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Nqkoi moje li da mi kaje kak se kazva par4eto ot filma BRING IT ON : ALL OR NOTHING...kadeto igraqt krumping??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Първо, извинявайте за глупавото обяснение, но по-добро не мога да направя... Става въпрос за една гръцка песен, която я пуснаха днес в Будоар. Започва с говор и един лек ритъм, който постепенно се засилва, докато накрая говоренето не се обръща в пеене и после пак от начало. Ритъма е много надъхващ. Баси обясненито...дано някой се сети, за какво става въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Първо, извинявайте за глупавото обяснение, но по-добро не мога да направя... Става въпрос за една гръцка песен, която я пуснаха днес в Будоар. Започва с говор и един лек ритъм, който постепенно се засилва, докато накрая говоренето не се обръща в пеене и после пак от начало. Ритъма е много надъхващ. Баси обясненито...дано някой се сети, за какво става въпрос. ei tva trqbva da e pesenta- Elli Kokkinou-sex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Pakito - Living On Video ? Мерси Exploit.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 zna4i par4eto e house (slu6al sam q v marmalad) i jenski glas po skoro govori na italqnski vse edno izbroqva.ako nqkoi moje da pomogne 6te e mnogo dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 (edited) ei tva trqbva da e pesenta- Elli Kokkinou-sex Не е тази, подобна е, но я е пее мъж с глас подобен на Мазонакис или Карас. Edited November 4, 2006 by Runner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaNDaL Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Nqkoi moje li da mi kaje kak se kazva par4eto ot filma BRING IT ON : ALL OR NOTHING...kadeto igraqt krumping??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Една песничка:He's here,he's here he's here and.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 май е на nana-hi's comin' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Не е тази, подобна е, но я е пее мъж с глас подобен на Мазонакис или Карас. Ако мяза на Василис Карас пробвай Vasilis Karas - Tilefoni se mou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Не е тази. Сравнително нова е. Може би я чух за първи път преди 3-4 месеца пак в Будоар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Някой ако е гледал филми от в. "Стандарт" да може да ми каже как се казва тази песен която тръгва в началото на всеки диск, точно като се изпише "СТАНДАРТ" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaNDaL Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 nqkoi znae li kak se kazva par4eto na koeto igraqt krumping v BRING IT ON : ALLOR NOTHING??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Moje li nqkoi da mi kaje kak se kazva par4eto ot fiyma Bring it on: All or nothing kadeto igraqt krump...... Nqkoi moje li da mi kaje kak se kazva par4eto ot filma BRING IT ON : ALL OR NOTHING...kadeto igraqt krumping??? Nqkoi moje li da mi kaje kak se kazva par4eto ot filma BRING IT ON : ALL OR NOTHING...kadeto igraqt krumping??? nqkoi znae li kak se kazva par4eto na koeto igraqt krumping v BRING IT ON : ALLOR NOTHING??? Явно никой не може да ти помогне , но ако искаш пиши още 1-2 пъти за всеки случай ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Или по добре кажи точното време когато почва парчето щото аз нямам намерение да гледам целия филм само за да чуя за кое парче става дума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_333 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Как се казва песента от това клипче? 4efo песента е на Bloc Party-Helicopter Цък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaNDaL Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Или по добре кажи точното време когато почва парчето щото аз нямам намерение да гледам целия филм само за да чуя за кое парче става дума 40ta minuta ot filma po4va par4eto... Явно никой не може да ти помогне , но ако искаш пиши още 1-2 пъти за всеки случай ... nqkyf problem li ima6 ili se opitva6 da byde6 zabaven(koeto qvno ne ti se otdava).....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 (edited) Някой да знае коя е групата и песента от филма "От другата страна" (The Departed)... имам предвид ирландското парче, защото в саундтрака естествено я няма ОП... няма нужда вече Edited November 5, 2006 by Eclipse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Някой да знае коя е групата и песента от филма "От другата страна" (The Departed)... имам предвид ирландското парче, защото в саундтрака естествено я няма ОП... няма нужда вече Кажи коя е, че и на мен ми хареса,а не ми се сваля филма отново Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Някой може ли да ми каже как се казва една песен на Snoop Dog.Пее са-Run nega,run nega....run mother fucker run.В някой моменти от песента някфи мексиканци си говореха нещо ма такова забързано едно . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 nqkyf problem li ima6 ili se opitva6 da byde6 zabaven(koeto qvno ne ti se otdava).....? Ха-ха-ха ... аз нямам никакъв проблем и не се правя на забавен ! Опитвах се да ти кажа , че не е нужно да пишеш 10 поста в продължение на 2 дни ... "но явно не ти се отдава" ... да ме разбереш . Иначе успех с намирането на песничката . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Някой може ли да ми каже как се казва една песен на Snoop Dog.Пее са-Run nega,run nega....run mother fucker run.В някой моменти от песента някфи мексиканци си говореха нещо ма такова забързано едно . ахахахах ебати определението Snoop Dogg feat. B-Real - Vato е песента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 ахахахах ебати определението Snoop Dogg feat. B-Real - Vato е песента Ми кфо да го праа .Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Някой може ли са каже как се казва песента на Pacho B дет се пее нещо I got a package for you ...... I got a package for you.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts