Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

как се казва песента, в припева на която се пее "lady for tonight... и т.н.(не си спомням останалата част). Песента се изпълнява от жена!

Да не би да е Jennifer Lopez - Waiting for tonight

Edited by chistacha

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

как се казва песента, в припева на която се пее "lady for tonight... и т.н.(не си спомням останалата част). Песента се изпълнява от жена!

chistacha точно тя е! Много ти благодаря :D

Edited by vladi_peshev

Здравейте,

от скоро /поне за мен де/ има една песен, която въртят по телевизия ММ, но не знам как се казва или кой я изпълнява - защото не изписват нищо..

Припевът е нещо такова:

"Има време и ти ще си с мене - аз знам

има място, където ще сме двама - и аз ще съм там......"

Ако някой ми помогне - съм му много благодарен....

Търся една песен на Gloria Estefan.Преди 10-ина,че и повече години бяха избрали тази песен за една реклама на Pepsi.Тя я пееше на една сцена като на концерт и едно момче се качи при нея да танцува.Спомням си само,че в края на припева се пееше "...choises we make" ("избора,който правим"-идеално си пасваше с рекламата :) Дано някой се сети!

Edited by Izo

hei tq e :D mersi

4e koga pyk pee cqlata grupa. tq samo edna pee a drigite sa si to4no vokalistki

sorry za offa

Е мисля че хората ме разбраха какво имам предвид само ти ми се правиш тука на интересен.Много ясно че пее само жената,но по принцип се изписва името на групата и участват другите момичета,а в тази песен участва само вокалистката.Ясно?!Човека каза,че не е видял надписа затова си помислих че може и тази песен да има в предвид.Опитах се да помогна ама все ще се намери по-някой многознайко!

Е мисля че хората ме разбраха какво имам предвид само ти ми се правиш тука на интересен.Много ясно че пее само жената,но по принцип се изписва името на групата и участват другите момичета,а в тази песен участва само вокалистката.Ясно?!Човека каза,че не е видял надписа затова си помислих че може и тази песен да има в предвид.Опитах се да помогна ама все ще се намери по-някой многознайко!

parvo sam momi4e(ne sam sigurna 4e si razbral) i vtoro- e spoko de. prosto se izbazikah. prosto na men i edni moi priqtelki tva ni e napravilo vpe4atlenie 4e nqma i na predi6nite pesni4ki nqma smisal da pi6at imeto na cqlata grupa kato pee samo edna ot tqh( osovno) ne se prava na interesna. sajalqvam 4e te razdraznih....

В Четвъртъка имаше в Панаира Хаус парти. Пачо Б е бил изтрещял и напрайл някакъв бясен СЕТ, ако някой има инфо за него или даже е качен в и-нет пространството да дава линк, че много ми говориха за него и искам да го чуя... Мерси

Издирвам си едно хаусче - не мога да определя точна възраст.Многократно се повтаря "over and over..." от мъжки глас...

martijn ten velden

Пробвай с каквито песни намериш.Не съм сигурен сега ще пробвам и аз.Ако е негова най-вероятно няма да се казвам "Over and Over"

Поне за сега нищо не намерих, но пробвай тези 2 сигурно ще ти харесат: Mason - Exceeder (Martijn Ten Velden Remix), Martijn Ten Velden And Lucien Foort - Bleeep!

Edited by Exploit

Една песен търся ама .. :unsure:

Мисля, че е на Seal, пее се нещо от рода: "Life is never be the same, life is changed.."

Help! :)

P.S. NRG_God много ти благодаря за помоща!! :punk Хайде със здраве ;)

:beerchug

Edited by d3Mag

Една песен търся ама .. :unsure:

Мисля, че е на Seal, пее се нещо от рода: "Life is never be the same, life is changed.."

Help! :)

changing* :)

Haddaway - Life Преди да го знам кой е и аз го бърках със Сийл . Много си приличат и по глас и по визия.

Edited by NRG_God

Здравейте,

Търся песничка леко стара, чух я по радио 1.

Пее се: "...to the left, to the right...we could reach for the sky...", весела, пее се от мъж (май :unsure: )

в google излизат хиляди други, но не и тази...

Благодаря предварително

Edited by riskov