chistacha Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 (edited) как се казва песента, в припева на която се пее "lady for tonight... и т.н.(не си спомням останалата част). Песента се изпълнява от жена! Да не би да е Jennifer Lopez - Waiting for tonight Edited October 22, 2006 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Някой да знае как се казва новата песен на Take that ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Как се казва най-новата песен на pussycat dolls, одеве я гледах, ама не дадоха финален надпис на клипа Pussycat Dolls-I Dont Need A Man ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Pussycat Dolls-I Dont Need A Man ? Или diddy feat. nicole-come to me Не пее цялата група в тази песен,ама все пак е възможно да е тя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 (edited) как се казва песента, в припева на която се пее "lady for tonight... и т.н.(не си спомням останалата част). Песента се изпълнява от жена! chistacha точно тя е! Много ти благодаря Edited October 22, 2006 by vladi_peshev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thephoenix Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Здравейте, от скоро /поне за мен де/ има една песен, която въртят по телевизия ММ, но не знам как се казва или кой я изпълнява - защото не изписват нищо.. Припевът е нещо такова: "Има време и ти ще си с мене - аз знам има място, където ще сме двама - и аз ще съм там......" Ако някой ми помогне - съм му много благодарен.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Една песен на Щурците-пе е се Аз не съм нихилист,аз съм просто човек.ИдеИ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Една песен на Щурците-пе е се Аз не съм нихилист,аз съм просто човек.ИдеИ? Аз съм просто човек Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 (edited) Търся една песен на Gloria Estefan.Преди 10-ина,че и повече години бяха избрали тази песен за една реклама на Pepsi.Тя я пееше на една сцена като на концерт и едно момче се качи при нея да танцува.Спомням си само,че в края на припева се пееше "...choises we make" ("избора,който правим"-идеално си пасваше с рекламата Дано някой се сети! Edited October 22, 2006 by Izo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
summer_bg90 Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Jennifer Page - Crush hei tq e mersi Или diddy feat. nicole-come to me Не пее цялата група в тази песен,ама все пак е възможно да е тя 4e koga pyk pee cqlata grupa. tq samo edna pee a drigite sa si to4no vokalistki sorry za offa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 hei tq e mersi4e koga pyk pee cqlata grupa. tq samo edna pee a drigite sa si to4no vokalistki sorry za offa Е мисля че хората ме разбраха какво имам предвид само ти ми се правиш тука на интересен.Много ясно че пее само жената,но по принцип се изписва името на групата и участват другите момичета,а в тази песен участва само вокалистката.Ясно?!Човека каза,че не е видял надписа затова си помислих че може и тази песен да има в предвид.Опитах се да помогна ама все ще се намери по-някой многознайко! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
summer_bg90 Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Е мисля че хората ме разбраха какво имам предвид само ти ми се правиш тука на интересен.Много ясно че пее само жената,но по принцип се изписва името на групата и участват другите момичета,а в тази песен участва само вокалистката.Ясно?!Човека каза,че не е видял надписа затова си помислих че може и тази песен да има в предвид.Опитах се да помогна ама все ще се намери по-някой многознайко! parvo sam momi4e(ne sam sigurna 4e si razbral) i vtoro- e spoko de. prosto se izbazikah. prosto na men i edni moi priqtelki tva ni e napravilo vpe4atlenie 4e nqma i na predi6nite pesni4ki nqma smisal da pi6at imeto na cqlata grupa kato pee samo edna ot tqh( osovno) ne se prava na interesna. sajalqvam 4e te razdraznih.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Pussycat Dolls-I Dont Need A Man ? тази е, благодаря много и на двамата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 В Четвъртъка имаше в Панаира Хаус парти. Пачо Б е бил изтрещял и напрайл някакъв бясен СЕТ, ако някой има инфо за него или даже е качен в и-нет пространството да дава линк, че много ми говориха за него и искам да го чуя... Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Търся една песен дет се пее: wasting your еmotion. Въртът я по радиото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Издирвам си едно хаусче - не мога да определя точна възраст.Многократно се повтаря "over and over..." от мъжки глас... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Търся една песен дет се пее:wasting your еmotion. Въртът я по радиото. Да не би да е Sylver-Lay all your love on me ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 (edited) Издирвам си едно хаусче - не мога да определя точна възраст.Многократно се повтаря "over and over..." от мъжки глас... martijn ten velden Пробвай с каквито песни намериш.Не съм сигурен сега ще пробвам и аз.Ако е негова най-вероятно няма да се казвам "Over and Over" Поне за сега нищо не намерих, но пробвай тези 2 сигурно ще ти харесат: Mason - Exceeder (Martijn Ten Velden Remix), Martijn Ten Velden And Lucien Foort - Bleeep! Edited October 23, 2006 by Exploit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Да не би да е Sylver-Lay all your love on me ? 10ks a lot;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 (edited) Една песен търся ама .. Мисля, че е на Seal, пее се нещо от рода: "Life is never be the same, life is changed.." Help! P.S. NRG_God много ти благодаря за помоща!! Хайде със здраве Edited October 24, 2006 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Някой ако може да ми намери лирикс на Moth Ft. Engeline - Jade ще му бъда мн благодарен , че аз нищо не открих в гугъл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 (edited) Една песен търся ама .. Мисля, че е на Seal, пее се нещо от рода: "Life is never be the same, life is changed.." Help! changing* Haddaway - Life Преди да го знам кой е и аз го бърках със Сийл . Много си приличат и по глас и по визия. Edited October 24, 2006 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 (edited) Здравейте, Търся песничка леко стара, чух я по радио 1. Пее се: "...to the left, to the right...we could reach for the sky...", весела, пее се от мъж (май ) в google излизат хиляди други, но не и тази... Благодаря предварително Edited October 24, 2006 by riskov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Песента е на Whitesnake-пее се:So take me with you,take me far away...seven seas of love Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Някой знае ли от къде мога да намеря само инструментала (само музиката) на Xzibit f/Snoop Dogg - Losin' your mind ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts