Xciter Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Търся една песен на Апокалиптика. Само знам, че клипа и беше нещо как едно момче и едно момиче трошат едно заледено езеро за да пусната едно корабче вътре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Пробвай и с Outwork - Elektro. 1000% ne e tva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Песента към детското розовата пантера нещо ме е натиснала носталгия към детските спомени и дни и да си я припомня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Има 1 песен ... пускат я по сити и пеят мъж и жена и пеят квот пеят и по едно време пиеят "Нанана нананана нанана нанананана нана" ако някой има предложение да казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Търся песента от този сайт http://shade.youaremighty.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Има 1 песен ... пускат я по сити и пеят мъж и жена и пеят квот пеят и по едно време пиеят "Нанана нананана нанана нанананана нана" ако някой има предложение да казва Funky DJs + Adrian K - Tonight Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Песента към детското розовата пантера нещо ме е натиснала носталгия към детските спомени и дни и да си я припомня Tyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 (edited) Вчера си пратих една песен,но не е цялата.В името и пише,че се изпълнява от Dj Tommek & Lil Kim.Мисля,че песента не е от най-новите и в откъса който имам се пее нещо като-kiss me wish me,guns and gabo .Знам че не ви помагам много,но ако някой се сеща ще съм му много благодарен ако ми я даде I`GoT`Da`PoWeR-Много ти благодаря Edited October 6, 2006 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Вчера си пратих една песен,но не е цялата.В името и пише,че се изпълнява от Dj Tommek & Lil Kim.Мисля,че песента не е от най-новите и в откъса който имам се пее нещо като-kiss me wish me,guns and gabo .Знам че не ви помагам много,но ако някой се сеща ще съм му много благодарен ако ми я даде Dj Tommek & Lil Kim - Kimnotyze ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 (edited) Dj Tommek & Lil Kim - Kimnotyze ? ASD 100% е Dj Tommek & Lil Kim - Kimnotyze ! Само че песничката е на 2-3 години ако не и повече! Edited October 6, 2006 by s.Kiril Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 (edited) Някой ще ми каже ли коя е песента от рекламата на Хайнекен, вероятно е питано за нея и преди това, но нали се сещате, че не мога да прегледам 300 страници, за това моля да ми кажете. В нея се пее нещо от рода на dom dibi dom deng deng deng dibi dibi EDIT: благодаря на asd, сега си я свалих, много яка песничка Edited October 6, 2006 by slay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Аре аз съм наред да помагам-Teddybears Sthlm feat.Mad Cobra-Cobrastyle .Иначе знам,че песента е стара,но си ме кефи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Някой знае ли коя е тази песничка ... качеството е лошо , защото е от телефон ама ... ако някой може да помогне ... My Webpage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Аре аз съм наред да помагам-Teddybears Sthlm feat.Mad Cobra-Cobrastyle .Иначе знам,че песента е стара,но си ме кефи Dario G. - Sunshine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Dario G. - Sunshine Благодарско ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Търся песничката на Дисниленд. Става въпрос за тази, която пускат по време на парада на героите на Дисни. Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 (edited) Търся оригинала на песента на Теодора - Пръста няма да си мръдна, пускаха е тва лято мноо по моретата, ае помагайте Намерих е Nikos Drosos - Sto Kapaki {DJ Pantelis Club Mix}.mp3 Edited October 7, 2006 by limpbizkit_fena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 (edited) Някой да знае как се казва песента от това клипче Пее се "Ding ding dong, ding didi ding ding dong" едно към едно, пее го жена (т.е. не е Cobrastyle на Teddybears )и е в стил Rap/RnB @jop4423 мерси много точно това е песента А сега да питам някой дали може да ми даде линк към ремикси на Technotronics - Hey Yoh, Here We Gо че не намерих никъде Edited October 7, 2006 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Някой да знае как се казва песента от това клипче Пее се "Ding ding dong, ding didi ding ding dong" едно към едно, пее го жена (т.е. не е Cobrastyle на Teddybears )и е в стил Rap/RnB Dr Dre - Keep their hands ringin' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Funky DJs + Adrian K - Tonight Много ти благодаря златен си ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 (edited) "Майгарито,Майгарито.." - едно старо хаусче... някой ако са сети... много ще ме разесели Edited October 7, 2006 by WoW_Lo6iq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Dario G. - Sunshine Странно.Аз на GSM-а имам абсолютно същата бесен и се казва така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 "Майгарито,Майгарито.." - едно старо хаусче... някой ако са сети... много ще ме разесели The Rumbar - El Timabl ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Как се казва песента от това клипче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Как се казва песента от това клипче А песента от клипчето е Memphis Bleek - Its Like That ft. Swizz Beatz. Enjoy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts