dunata Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 (edited) Търся една песен, значи пее се нещо от рода на "BOOM, here comes the BOOM... " Метълче е, някой ако знае да казва . Благодаря предварително 10х, fibaman Edited September 6, 2006 by dunata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Търся една песен, значи пее се нещо от рода на "BOOM, here comes the BOOM... " Метълче е, някой ако знае да казва . Благодаря предварително POD - Boom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 От кое произведение е музиката, която пускат, когато пилотите от Формула 1 се пръскат с шампанско на награждаването и от кого е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariqna Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Търся една песничка,която редовно пускат по ситито в момента не много,но не и малко.За съжаление не мога да цитирам тъй като не е на английски.Моля койото може да ми каже сички песни които не са на английски аз ще ги преслушам.(не е в топ 15) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Търся песен, която вероятно се изпълнява от "Akon", пускат я по дискотеките и явно е излязла наскоро. Прослушах всички песни, които открих, но нея я нямаше!HELP PLEASE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Търся песен, която вероятно се изпълнява от "Akon", пускат я по дискотеките и явно е излязла наскоро. Прослушах всички песни, които открих, но нея я нямаше!HELP PLEASE!!! Akcent-Jokero ? Не е Akon, ама знам ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Търся една песничка,която редовно пускат по ситито в момента не много,но не и малко.За съжаление не мога да цитирам тъй като не е на английски.Моля койото може да ми каже сички песни които не са на английски аз ще ги преслушам.(не е в топ 15) Bass Hunter - Bote Anna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 (edited) Тъй като не ми се рови ще попитам . Коя е песента , която е за начало на АЛФ ? Прегледах в локалния ама нещо не я намерих като саунтрак ЕДИТ : chefoto Благодаря ти много Edited September 6, 2006 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Тъй като не ми се рови ще попитам . Коя е песента , която е за начало на АЛФ ? Прегледах в локалния ама нещо не я намерих като саунтрак Little Richard - Old Time Rock'N'Roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Tarsq edna pesen-4esto q vartqt po Painer-a.Pee sa-pak me presledvai,pak me dokosvai ili ne6to ot toq sort.V klipa ima dvama motoristi s edni krosarki praqt izpalneniq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Tarsq edna pesen-4esto q vartqt po Painer-a.Pee sa-pak me presledvai,pak me dokosvai ili ne6to ot toq sort.V klipa ima dvama motoristi s edni krosarki praqt izpalneniq Димана - Пак ме преследаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Димана - Пак ме преследаш Mersi mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Търся една от дебютните песни на Коста Марков - Банкер , но не знам къде да я намеря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Чия е оная популярна гръцка песен, дето се пее за някво 'феномено'? Ето тази: http://www.data.bg/f.php?fid=15056764 Ако имате и текста (на латиница) ще е бонус Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Търся една песен, която слушах по di.fm, казва се "go to bed world" или "godnight world", но по скоро е първото. @Shade: като се върне леля ми щи кажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Tursq edna stara 4algiq. Припева е: много много е добре с чужда булка на кафе щом желае тя сама тая веселба. По лириката не я намерих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 (edited) Чия е оная популярна гръцка песен, дето се пее за някво 'феномено'?Ето тази: http://www.data.bg/f.php?fid=15056764 Ако имате и текста (на латиница) ще е бонус Shade до колкото знам таз така известна песен е на Vasilis Karas само че текст не мога да намеря Edited September 7, 2006 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 можете ли да ми кажете известни ретро парчета(не тези на nana i c-block) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 можете ли да ми кажете известни ретро парчета(не тези на nana i c-block) Хмммм, трудно е да се каже кои са известни и кои точно са ретро Все пак погледни например тук (както и в линковете най-долу), тук (както и във другите волумета), ъмммм, това засега, ако имаш желание мога да ти врътна и едно ДВД. Иначе като изпълнители : Nana, C-Block, 2 Brothers On The 4th Floor, 2 Unlimited, Ace of Base, Alexia, Activate, Afrika Bambaataa, B.G. The prince of rap, Beat System (What's going on), Brixx, Corona, Culture beat, Cappella, Cool Cut (let me know), DJ Bobo, Dr. Alban, East 17, E-Rotic, Gala, Haddaway, Ice MC, Jam & Spoon, La Bouche, M People, Mr. President, Real Mccoy, Stevie B, Salt 'n Peppa, Snap, Technotronic, Tony D Bart, и така нататък .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 (edited) Имаше една песен 'Angelica'.Спомням си,че един българин(нещо Захарев си спомням) преди 10 гидини и направи кавър,но може и да се бъркам и песента да си е негова.Нещо John Secada ми се върти ама не я намирам Някой да знае кой я пее?Няма значение дали на българина или на оригинала изпълнителя. Edited September 8, 2006 by Izo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Имаше една песен 'Angelica'.Спомням си,че един българин(нещо Захарев си спомням) преди 10 гидини и направи кавър,но може и да се бъркам и песента да си е негова.Нещо John Secada ми се върти ама не я намирам Някой да знае кой я пее?Няма значение дали на българина или на оригинала изпълнителя. На Стоян Захариев е българската версия, доколкото знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 http://onlyshits.data.bg/Sound%20clip.mp3 чуйте и ако някой е знае да казва .... или да пише на PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Абе, помолиха ме за една песен-изпълнява я едно позакръглено латиноамериканско маце, клипа е на тема световно по футбол, където един немски лъв играе футбол (направо ги разцепва) и се пее "I want to dance with somebody......with somebody who loves me...."Как се казва изпълнителката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Абе, помолиха ме за една песен-изпълнява я едно позакръглено латиноамериканско маце, клипа е на тема световно по футбол, където един немски лъв играе футбол (направо ги разцепва) и се пее "I want to dance with somebody......with somebody who loves me...."Как се казва изпълнителката? Goleo Pres. Lumidee vs. Fatman Scoop - Dance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 На кой е тази песничка ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts